אני כבר משתגעת משיעול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כבר משתגעת משיעול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כהר איזה 5 ימים אני משתעלת, עוד שניה יוצא לי המוח מרוב שיעול. הרופא נתן לי קודאין-בינתים לקחתי אחד ולא עזר לי. מה לעשות? ואני לא מוגלת לאכול בצל......... איזה סיוט! תעזרו לי!!!! תודה!

עוז46

New member
והפעם נשלף מהארכיון

ואידיטוש כותבת . להכין תה מהצמחים הבאים: מרווה, טימין, מנטה, אקליפטוס, שומר, אזוב וקורנית - אמורים להעביר את השיעול. 2. חליטת טימין עם דבש מרוכז בצורה של סירופ, לקחת שלוש פעמים ביום. 3. גוגל מוגל כמו של הסבתות, תרופת פלא נגד שיעול וכאבי גרון בפרט. 4. תה ג'ינג'ר, חשוב שיהיה משורש טרי, מעורבב עם לימון ודבש, לשתות חם. 5. מיץ לימון מעורבב עם כף גדושה של דבש, מוסיפים מים חמים ושותים, יש כאלו שמוסיפים ברנדי או קוניאק. 6. תה רגיל עם קונאיק, אמור לעזור. 7. למרוח שמן זית על חלק הגוף העליון, מקדימה וגם בגב ולישון עם זה כל הלילה. שתי תרופות סבתא שמצאתי במתכונים נט, נגד שיעול מטריד, אף פעם לא ניסיתי אותן אבל שווה לנסות בכל אופן. א. לרסק שורש של חזרת, לערבב עם כף גדושה של חלב, מוסיפים חצי כוס מים רותחים ושותים את זה שמתקרר. ב. חצי כוס חלב רותח על חצי כוס סודה קרה, שותים בלגימות קטנות. כוסות רוח גם עוזרות, יש מטפלים שעושים זאת. ולחליטות הייתי מוסיף את הטיון דביק, שפורח בצהוב מהמם עכשיו. ורק בריאות לכולנו ובוקר נפלא כבר אמרתי?

למעלה