אני כבר מתנצלת מראש כמו פולניה טובה

חרטושה

New member
אני כבר מתנצלת מראש כמו פולניה טובה

אבל אתם חייבים לסלוח לי בקטע הזה: לא התעמקתי עד היום ממש ברדיוהד, ורק בזמן האחרון ממש התחלתי להקשיב להם ולא רק לשמוע אותם סתם ברקע. לכן תבינו אותי כשאספר לכם בהתרגשות שכמעט נפלתי מהכיסא כששמעתי רדיוהד לתומי ופתאום בין כל השירים הרגילים שאני מכירה, ממש לפתע, קלטתי שהם מבצעים שיר שאני מכירה מאיפשהו. מישהו יכול לספר לי, בבקשה, איך יצא ולמה שרדיוהד עשו קוואר ל- Wish you were here?! (ויותר מוזר מזה- איך יצא שכבר שמעתי את רשימת השירים הזו כמה וכמה פעמים ואף פעם לא קלטתי את זה קודם. אבל זה כבר עניין אחר
)

Harellevy

New member
קורה שאנשים אוהבים את פינק פלויד

ומרגישים שצריך לעשות מחווה ולעשות להם קאבר... רדיוהד מושפעים מפינקפלויד ואיך יצא ששמעת את הרשימה כמה פעמים ולא קלטת את זה זה כבר בעייה אצלך :) אבל ברוכה הבאה בכל אופן [=

חרטושה

New member
זה נורא נחמד

שיש עוד אנשים שיכולים למצוא אצלי בעיות. חוץ ממני כמובן. ברוך הנמצא.

vegetable man

New member
מסתבר ש...

רדיוהד לא נמנעו מלכסות כמה מהשירים הכי "מיינסטרימים" שיש. אמנים נוספים ששמם נקשר בהם: U2, ביורק, פי ג'יי הארווי, בלונדי, דראגסטור, פורטיסהד, אנקל, רוקסי מיוזיק, קארלי סימון, גלן קמפבל, טים באקלי. חלק גדול, עבור סרטים, חלק בוצע רק בהופעות בשביל הכיף - בכל מקרה תמיד כפרוייקט צד פיקנטי ולא כמשהו שהם יכניסו לאלבום.

kittycatbone

New member
יו, בקשר לשיר של ביורק ורדיוהד..

אני חולה ממש על ביורק. ומן הסתם חולה על רדיוהד.. ואני חושבת שהקול של ביורק מדהים, וגם הקול של ת'ום. אבל נכון ששני הקולות ביחד לא ממש מתאימים?
זה ממש מוזר, אבל כששמעתי את השיר, למרות שהוא יפה יחסית וזה, הקל שלהם ככה.. לא התחבר לי ביחד
ויו מגניבייי, אני צריכה לשמוע את השיר שהם ביצעו עם פורטיסהד אם אתם אומרים שיש אחד כזה!

Gigantic Boots

New member
חולק עליך!

לקראת הסוף שהקולות שלהם מתחברים הם יוצרים את הצליל האנושי הכי יפה שיכול להיות

kittycatbone

New member
אני מסכימה איתך..

בקטע הזה, את האמת זה באמת יפה
אבל יש משהו בשאר השיר.. שלא שאני אומרת שהוא לא יפה.... אבל כששומעים את הקולות של שניהם, במיוחד בהתחלה, יש משהו שלא מתחבר.... אולי זה משהו שצריך להתרגל אליו
או אולי זה רק קצת בהתחלה... לא יודעת להסביר את זה בעצם ממש
עזובXD

חרטושה

New member
קודם כל,

זה מפתיע . באופן כללי אני מופתעת שרדיוהד בחרו לעשות כל כך הרבה גרסאות כיסוי. תמיד חשבתי שהם מהלהקות האלה שנמנעות לעשות גרסאות כיסוי לאחרים ויותר מעדיפות להוציא חומר מקורי משלהן. מה שאתה מספר בהחלט מחדש לי. אני גם מאד מתלהבת מהבחירה של האומנים, שהם בחלקם הגדול אמנים עכשווים שפועלים היום ולא רק חלק מהקלאסיקה של הרוק מלפני שלושים שנה. אפשר לראות איך האומנים הספציפיים האלה מתחברים לרדיוהד ולמוזיקה שהם עושים. מגניב.

למעלה