אני כבר מתקשר

מילאן

New member
דיי להצפות!!!

הפורום נהפך למלחמה בין אוהדי ספירס לבין אוהדי הרוק, אולי דיי! זה לא מעניין הריבים הילדותיים שלכם, אתם מבזבזים את הזמן שלכם, הרי לא תצליחו לגרום לשני לשמוע את המוזיקה שאתם אוהבים, אז למה אתם מזיינים את השכל בירידות והקנטות אחד לשני? ולמה מנהל\ת הפורום לא עושה משהו כדי להעלות את רמת הפורום?

אני מתעקש! לא רוקרים!

זה שבין השאר אני ואנשים אחרים אוהבים רוק לא הופך אותנו לרוקרים. אני אוהב פופ באותה מידה וזה שאני לא אוהב את רוב השירים שיוצאים כיום לא אומר שאני לא אוהב פופ. אני לא באתי לפורום כדי להקניט אף אחד, אבל אחרי שנתקלתי בבורות כזו כמו של alonbb, הייתי חייב להגיב. הפורום הזה הוא לא מעוזם של אוהדי בריטני ספירס, זה פורום שעוסק בתרבות הקליפים, ומר אלון היקר משום מה החליט של"קשישים" ה"מסוממים" אין מקום בפורום זה בין שאר הסוגדים לבריטני ספירס. אני רק רוצה להזכיר לך אלון, שבריטני ספירס וחברותיה לז´אנר לא המציאו את המושג וידאוקליפ ועוד לפני שהן נולדו היו קליפים ב-MTV, אז רד מהאולימפוס המדומה שטיפסת עליו ותתחיל לדבר לעניין.

alonbb

New member
ביבי ג´ימי הנדריקס היקר...

אתה מזכיר לי אותי שהיתי צעיר..כי גם אני באתי לפורום הזה במטרה כמוך לדבר על קליפים אבל האנשים פה השמיצו את המוזיקה שאני אובה ללא הפסק ואתה יכול לראות את זה בהודעות שלהם גם לפני שהיתי פה...אין אף הודעה עם משהו חיובי כל עוד הוא חדש. ואפילו חסמו אחד מהם וזאת הוחכה שסותרת את כל מה שהם אומרים. אז נאלצתי להיות קיצוני כלפיהם בחזרה. בשמחה אם הם יסכימו להשתנות אבל לא עושה רושם שזה יקרה כי איך אפשר לאהוב קליפים אם אתה לא אוהב מוזיקה חדשה? בכל מקרה אני אביא לפה אנשים חדשים בשביל להעלות את רמת הפורום הזה. בתודה אלון

|גיחוך קטן|, כשהיית צעיר?

הרי הפורום הזה הוא רק בן כמה חודשים, אז כמה צעיר כבר היית? קודם כל תתייחס לכל אדם בנפרד. אני זה לא ניקול ואני זה לא הבן אדם שחסמו אותו. מצטער לומר לך שרוב המוסיקה החדשה לא מוצאת חן בעיניי לכן אין לי משהו חיובי לומר עליה. זה שחסמו את אותו אדם זה רק בגלל שהוא עבר על התקנון, לא בגלל הדעה האישית שלו, כי הרי זו מדינה דמוקרטית ותפוז הוא פורטל דמוקרטי וכל אחד רשאי להביע את דעתו, כל עוד הוא לא עושה זאת באופן שנוגד את התקנון. אדם לא חייב לאהוב מוסיקה חדשה כדי לאהוב קליפים, כי הרי ידוע לך ש-MTV הוקם קצת מוקדם יותר משנת 2002, כך שמאז ישנם קליפים שניתן לדון עליהם. כמובן שישנם הקליפים החדשים וגם עליהם אפשר לדון, מה שאומר שאני יכול לומר דעה חיובית או שלילית עליהם, וזה שאני אוהב קליפים לא אומר שאני אוהב את הקליפים של המוסיקה החדשה. נקודה אחת לסיום: הסיבה שנכנסתי לפורום הזה בפעם הראשונה היתה בגלל שאני לא אוהב את תרבות הקליפים העכשווית - היא ממוסחרת, היא מוגבלת מבחינת התחום המוסיקלי שהיא מכילה והיא גורמת לצעירים להצר את תחומי המוסיקה בהם הם מתעניינים בגלל שתרבות הקליפים מצמצמת יותר ויותר את סוג המוסיקה המשודר בערוצי המוסיקה ובכך למעשה הצעירים נמנעים ממגוון רחב של מוסיקה טובה שהם לא נחשפים אליה ואפילו לא יודעים על קיומה. באתי לפורום הזה כדי להביע את הדעה של הצד השני, שמתנגד לתרבות הקליפים, ואתה מוזמן להתדיין איתי על כל נושא הקשור ל"תרבות" זו.

alonbb

New member
תראה

שהוא עבר את התקנון זה היה מתוך דיבור קיצוני מדיי ועל זה אני מדבר.. אבל באמת אני לא מבין אותך...אני אישית לא היתי נכנס למקום שלא מתאים לי ומתחיל לתת דברים שלילים..אנשים כבר היו יודעים מה אני הולך להגיד אז מה הקטע? אם מוזיקה ישנה היא התחום שלך אז תחפש את המקומות הראויים לך הריי מוזיקה חדשה וקליפים אתה לא אוהב נכון? אז חבל על הוויכוח..יש פה חדר מטאל (ואני לא אתחיל לרדת על האנשים שם) ואני בטוח שאתה וחברייך תוכלו למצוא שם פינה חמה במקום להמשיך להיות פה פסימים..יכול להיות שבמציאות אתם אנשים נחמדים אבל כמו שאתם פה.. ושאמרתי שהיתי צעיר הכוונה הייתה כצורת ביטוי. התכוונתי ללפני כמה חודשים שהמצב פה עוד היה נורמלי.

ושוב לא הבנת אותי

פורום תרבות הקליפים בראש ובראשונה עוסק בתופעה של תרבות הקליפים ומן הסתם הוא אמור להכיל אנשים התומכים בתופעה ואנשים שלא תומכים בתופעה. כל פורום הוא מקום לדיונים של בעד ונגד ובגלל זה אני נכנס לפורום הזה - כדי להראות את הטיעונים של הצד שנגד. לא קראת את מה שכתבתי? לא אמרתי שאני לא אוהב קליפים, אמרתי שאני לא אוהב את רוב המוסיקה החדשה. ואני לא חושב שאתה יכול להסיק מההודעות שלי בפורום הזה שאני אדם לא נחמד, כי לא ניסיתי להעליב אותך ופשוט הגבתי למה שאתה אומר. דרך אגב, אני לא נכנס לפורום רוק ומטאל כי רוב הלהקות שהאנשים מדברים עליהן שם הן יותר מדי כבדות בשבילי.

alonbb

New member
לא אמרתי שאתה לא אדם נחמד

למשל ניקול היא לוקחת את הדברים בלי פרופורציות אז אפשר להבין בבעיה מסויימת בתקשורת עם אנשים. לפי ההודעות שראיתי ולא שמתי לב למי...לכל אחד הייתה איזו הערת ביניים כל שני מילים. למרות העובדה שפורום הוא מקום לדיון הוא לא מקום לפסימיות יתר , השמצות ונסיונות (כושלים) לגרום למישהו לא לאהוב את המוזיקה שלו. תראה לפי מה שזה נראה הקטגוריה הבאה של מלחמת העולם השלישית תהיי "מוזיקה".. כי המצב הזה לא היה ככה מעולם אלא התחיל משמועות.

ניקול זה ניקול ואני זה אני

אני לא מכיר אותה כך שאני לא יכול לדבר בשמה. אני לא בולט בפסימיות יתר ואני לא מבין למה אתה משתמש במושג הזה בכלל - פסימיות זה ראיית שחורות, חשיבה לפיה העתיד הוא רע. פשוט תשתמש במושג שלילי, אבל די עם "הגיע זמן לשון". אני לא משמיץ אף אחד, השמצה פירושה לומר דברים שליליים על מישהו שהם לא נכונים, אבל עד עכשיו, כל מה שאני אומר לגבי בריטני ספירס ושאר כוכבי הפופ העכשוויים הם נכונים ואם אתה רוצה להעמיד אותי באופן נקודתי על טעותי, בבקשה. ופינת הבדיחה היומית: אתה יודע מה אומרים על הנשק בו ישתמשו במלחמת העולם השלישית - זה יהיה משהו בסגנון גרזני אבן (קצת הומור שחור למי שהבין ועדיין לא שמע את הבדיחה הזו).

מילאן

New member
הו אתם רואים?

אם אתם רוצים את יכולים לעשות דיון על רמה במקום רצף קללות והקנטות שונות.

alonbb

New member
לא אמרתי שלא

אבל תראה,היו פה כאלה ושוב פעם אני לא יודע אם זה אתה או מישהו אחר,שהשתמשו במילים כמו מזוויע,מגעיל,דוחה ואתה יודע למה אני מתכוון..דבר זה פוגע במעריצים כמוני שכן אוהבים את המוזיקה הזאת למרות הכל וקונים את הדיסקים כדי להקשיב...והביטוי פסימיות נובאה ממשפטים כמו "אין לזמרת הזאת עתיד","תהיה בטוח עוד שנתיים ישכחו ממנה" שגם זה פגיעה במעריצים והאנשים פה פשוט לא מבינים את זה. מבאותה בחינה שאתה לא אוהב מוזיקה חדשה אני לא אוהב מוזיקה ישנה ואולי אתה תצליח להבין שזה אפשרי מאוד.

בשבילי זה לא פסימיות, זה אופטימיות!

אם עדיין לא הבנת, פסימיות זה כשאדם עצוב בגלל שהעתיד רע, אם נאמר זאת במילים פשוטות. דווקא בגלל זה אני לא עצוב! אני לא סובל את בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה, ובגלל זה אני שמח שתוחלת החיים של הקריירה שלהן היא בסדר גודל של כמה שנים ואז הן כבר ייעלמו מתודעת הקהל.

alonbb

New member
אוקי שאתה אומר אופטימי

זה שאתה בטוח שכל מוזיקה שתהיה בעתיד תהיה מזוויעה נכון?...דרך אגב אני לא אוהב טראנסים ומוזיקת האוס אבל בכל דיסקוטק שבאתי לרקוד בו זאת הייתה המוזיקה ופאנק או רוק לא ממש כיכבו שם...אז אני אומר לעצמי זה לא יכול להיות מוזיקה כל כך מזוויעה עם כל העולם אוהב אותה. דוגמא

נראה לי שאתה קצת מבולבל

קודם כל, אם הייתי פסימי הייתי אומר: "איזה באסה! בריטני ספירס הזו תישאר עוד כמה שנים! כמה אפשר לסבול אותה?" אני אופטימי, כי אני יודע שבקצב שכוכבניות פופ מתחלפות היום והדרישה של קהל היעד לכוכבים צעירים יותר, לא נשאר לבריטני הרבה זמן מסך. גם אני לא אוהב טראנסים והאוסים אבל משום מה אני מעדיף את זה מאשר לרקוד לקצב שירים מהמצעד האירופי, אבל כל אחד והטעם שלו. נראה לי שאתה מפספס פה את הנקודה העיקרית שאני מנסה להעביר לך, שהיא: העולם אוהב מה שמציעים לו ומה שהוא הכי רואה בטלוויזיה. ברור לכולנו שהפופ שולט בטלוויזיה, לכן מן הסתם, תופעת העדר לא תפסח פה ורוב האוכלוסיה ילמד לאהוב את מה שמביאים לו ולא ייצא באקט של מרדנות, לכן הפופ שולט במצעדים. דרך אגב, מקור השם פופ הוא במילה popular, population כלומר מראש יוצרים את המוסיקה הזו כדי שתתאים לקהל הרחב ותפנה למכנה הנמוך ביותר, וזו הסיבה העיקרית שזה הסגנון הדומיננטי בדיסקוטקים. עוד הערה לגבי הדיסקוטקים: אולי לא טרחת לבדוק, אבל יש בהרבה מועדונים יותר מרחבה אחת, ולרוב החלוקה הסגנונית של הרחבות היא שברחבה אחת יש את מוסיקת המועדונים ובשעות מאוחרות יותר טראנסים והאוסים וברחבה השניה יש מוסיקת רוק בשילוב עם קלאסיקות, בעיקר משנות השמונים. העובדה שיוצרים רחבות מיוחדות לרוק ובכלל למוסיקה לא עכשווית מעידה בעצמה שיש אוכלוסיה נכבדת של אנשים שאוהבים רוק ומוסיקת שנות השמונים והם לאו דווקא פריקים וכאלה ששייכים לשוליים המוסיקליים של האוכלוסיה. מקווה שסוף סוף הבנת את מה שאני מנסה להעביר לך מתחילת השתתפותי בפורום הזה.

בכוח הסמכות שניתנה לי

ע"י גורמים עליונים אני מבקש מכם בכל לשון של בקשה להעביר את הדיון הזה לתיבת המסרים שלכם, החל מרגע זה כל הודעה שתיכתב בשרשור/תעסוק בנושא המעיק הנ"ל תימחק. תודה ושבוע טוב.

שמישהו ירביץ להם...

או אולי אפשר לפתוח קייטנה לאנשי הפורום שאין להם משהו יותר מעניין לעשות בחיים חוץ מלהכנס לפורום ולריב על כל דבר אפשרי.

shiri88

New member
דיייייי!!!

למי איכפת מבריטני ספירס??? או מהרוק הכבד???? דיי חאלס´ תחנתם את הריב הזה עד הסוף די נגמר- צאו מזה שירי

אני כבר מתקשר

ךאנשים שיש להם בתי קפה וששכרו מאבטחים בכניסה כי נראה לי שאני אצטרך לעשות את אותו הדבר גם בפורום הזה. מה קרה ? אי אפשר לצאת ליומיים חופש בלי שתהיה כאן מהומה ? תתאפסו על עצמכם ומהר.

למעלה