אני כבר רואה את העלילה של מקס פיין2

צוחה

New member
אני כבר רואה את העלילה של מקס פיין2

הנה דיברי מקס אז נא לקרוא בסיגנונו : חזרתי מעוד לילה של רציחות חסרות טעם, כרגיל, אני בלי טיפת דם אחת והשיער שלי מסודר כאילו סירקתי אותו עכשיו. עליתי במדרגות של הדירה שלי וראיתי שלושה אנשים עם מסכות על הראש ורובים יורדים מולי... לא חשבתי שהם קשורים אלי עד שהגעתי הביתה. נכנסתי וראיתי את הבית שלי הפוך לגמרי, הרמתי טיפה את מבטי ואז ראיתי אותו..... מיצי, הדג זהב שלי, מחוץ לאקווריום שלו, מת ! ניסיתי להחיות אותו עם הנשמה מפה לפה אבל זה לא עזר. ניסיתי גם לתת לו מכות חשמל אבל זה לא הואיל ואז עשיתי את מה שאני יודע שהוא היה רוצה שאעשה...... טיגנתי אותו על אש נמוכה, ובבטן מלאה הלכתי לארון הבגדים שלי, הוצאתי שני אקדחים, רוצה צייד, טנק ומטוס F-16 ושמתי אותם בכיס הפנימי של המעיל שלי. אה, ומסטיק לא.... אני לא יוצא למסע נקמה עקוב מדם אחרי אלה שהרגו את הדג שלי כי אני לא יודע מי הם (אני הרי לא יכול לקשר את השלושה אנשים עם המסיכות והרובים שיצאו (אולי) מדירתי עם הרצח של מיצי דג הזהב שלי, פעם אחרונה שעשיתי משהו כזה אני נעצרתי), אני רק הולך למכולת... מה יקרה בדרך לשם כבר לא בשליטתי...

צוחה

New member
המממ

חולה בצורה טובה מצחיקה ומשעשעת ? או חולה בצורה מוזרה מעוותת ומחרידה ?

צוחה

New member
שנייה אחת

כשקראת את מה שכתבתי..... צחקת קצת ? ציחקקת ? חייכת ? כן ? אז תרשום נחמד וזהו עזוב חולה לא חולה

zyoyo

New member
בואנה גבר שיחקת אותה

אחלה דבר, אבל מה אתה רוצה שהמשחק יהיה בנוי על האמת זה יהיה סתם זבל.

t.man

New member
צחקתי... לא!!! חייכתי... גם לא!!!>

זה עצוב לא מצחיק!!!

צוחה

New member
אוקיי

1. אין לך שום חוש הומור 2. כנראה לא שיחקת במשחק ככה שאתה לא מבין ממש על מה אני מדבר 3. אפילו בלי לשחק בזה או לדעת משהו על המשחק אתה צריך לפחות לחייך קצת ואם אתה לא מחייך אז אתה ממש עצוב

zyoyo

New member
צוחה מה אתה שם עליהם

זה לא הכי מצחיק (בכל זאת זה עדייו אמת)

t.man

New member
לצוחה...........

נכון אני לא אדם שמח כמוך כי אני לא דופק את אמא שלי כל יום!!!

צוחה

New member
מה ?

תגיד אתה חושב לפני שאתה כותב ??? בוא´נה אתה ממש חולני נכון ? בלי להעליב אבל אתה צריך אישפוז ומהר נראה לי שרק אתה יכול לקחת הודעה תמימה שנועדה להצחיק ולכתוב תגובה על זיוני אימהות אז יאללה עוף עוף מפה

t.man

New member
לא אני לא חושב....

ואתה וכל המשפחה המזדיינת שלך יכולה לשבת לי על ה-@#@$##!$%

בקיצור צוחה

זה היה מצויין ודי נכון. אבל אין מה להגיד מקס פיין זה משחק מצויין

צוחה

New member
אני יודע שזה משחק מצויין....

כתבתי את זה בתור פארודיה כי היה לי משעמם סיימתי אותו כבר ונהנתי ממנו כל דקה פשוט אחלה משחק אבל פתאום בא T.MAN עם הגישה המוזרה שלו ו...... אתה יודע מה קרה

למעלה