אני כבר שבוע על גלולות

רונה33

New member
אני כבר שבוע על גלולות ../images/Emo98.gif

בגלל איזושהיא ציסטה, הרופא בקש ממני לקחת גלולות למשך שבועיים, לראות ב US מה המצב ורק אח"כ אם הכל תקין- נמשיך בגונל + הזרעות. אתמול בעבודה מישהי שיודעת שאני בטיפולים נכנסה לחדר בדיוק כשלקחתי גלולה, היא החליפה צבעים ולא ידעה איך לצאת מזה. קלטתי שהיא בהלם והסברתי לה הכל.מיותר לאמר שהיא לא הבינה כלום מההסברים, היא מהבחורות שנכנסו להריון בחודש ההפסקה מהגלולות, מכירות את אלו?? אוף, לחשוב כמה כסף ואנרגיה השקעתי (השקענו) בעברי הרחוק באמצעי מניעה, ולאילו חרדות הייתי נכנסת אם הייתי מפספסת גלולה או אם היה איחור עצבני וחשש להריון חס וחלילה............... בתור אחת שלא היתה אף פעם בחיים בכל סוג שהוא של הריון (!) אני מחכה לו כבר כמו אוויר לנשימה, יאללה כבר שהציסטה תיעלם ויתחיל סבב חדש והריון בריא אינשאללה לכולנו. see you (את חלקיכן לפחות) במפגש!

סיגל 01

New member
גלולות....את מתכוונת לקופסא הקטנה

שמסודרת במין מעגל כזה? הזכרת לי נשכחות. לא ידעתי שגלולות יכולות לעזור במצב של ציסטה. לי יש שניים (ענקיות) שכנראה יוסרו בניתוח. יאללא, תעיפי ת´ציסטה, תעשי נקיון יסודי, פוליש ואוברול. ועכשיו נותר רק להמתין.

פנינה ו

New member
אם כבר התחלת לדבר על גלולות....

הייתי יכולה לקנות היום חדר לילד/ילדה שיהיו לי....עם הכסף שהוצאתי על גלולות.... (עוד יחשבו שחגגתי בלי סוף
) מחכה לראותך במפגש ביום שישי פנינה

אולה *

New member
הי, רונצי!

אז מה חוזרים לימי הגלולות?
אז בואי נגיד שלום יפה לציסטה שלך, שתיעלם כבר! ועם כוחות מחודשים - לגונאל! אולה.

יש אגדה כזו על נשים שנכנסות

להריון בחודש הפסקה מגלולות. אני לא מכירה דבר כזה
מלבד הכסף שהושקע בגלולות לא לשכוח את הכסף שהושקע בבדיקות הריון מיותרות ואיך שאני הלחצתי את הגבר שאיתי... תעשי גירוש ציסטות ותכיני קן חמים ונעים לעובר/ית שלך.
מרב

מרב.

New member
רונצ´י

אני את ציסטותי מיגרתי על ידי חודש הפסקה ללא שום כדורים. הן גמלו לי בתודה ונעלמו לחלוטין. בכל אופן, לגבי הגלולות, זה דווקא הגיוני שחלק מהבנות נכנסות להריון בחודש ההפסקה מהגלולות, כיוון שכאשר מפסיקים גלולות, יש לפעמים עליה ברמת ה-FSH בחודש הראשון, ואנחנו כבר יודעות מה ביכולתו של ה-FSH לעשות... תמוגר הציסטה! מרב

כמה מוכר...

גם אני נאלצתי לקחת גלולות בגלל ציסטות ואני חייבת לעודד אותך שלי זה מאד עזר. היה לי מאד קשה (פסיכולוגית כמובן) לחזור לגלולות אבל זה היה שווה. אני מאחלת לך שתעלם הציסטה הסוררת ושנוכל בקרוב להתעצבן שאת מאלה שנכנסות להריון בהפסקה מהגלולות... שיהיה בהצלחה !

מיכל ק-ש

New member
עוד משהו בקשר לגלולות

גם לי היתה ציסטה מפוארת והרופא רשם לי 21 גלולות. כשהוא נתן לי אותן הוא אמר שיש משהו מאוד טוב בנטילת גלולות אחרי תקופה של לקיחת הורמונים, גם אם לא הופיעו ציסטות. הוא אמר שהגלולות מאזנות וידועים מקרי הריון לא מעטים אחרי חודש של הפסקה כזו. חשבתי שהוא סתם אומר לי את הדברים האלה כדי לעודד אותי כי הוא ראה כמה הייתי מבואסת, עצבנית ועצובה (גם מכך שהחודש עם הציסטה אבוד וגם מכך שבחודש שלאחריו אני מושבתת בגלל הגלולות). ואכן הוא צדק. בחודש שאחרי הגלולות הייתי בהריון הראשון (והיחיד בינתיים) בחיי. ההריון היה כימי בסופו של דבר אבל הגלולות הן לא הסיבה. אז אולי תממשי את האגדה הזו. יכול להיות נחמד לא? מיכל

למעלה