אני כבר
לא מבינה...

מצב
הנושא נעול.
אני כבר ../images/Emo178.gif לא מבינה...

אני כבר
לא מבינה...
מה קורה. ב- 30.7.03 יום רביעי הייתי אצל דור מכיוון שהמחזור שלי סדיר אמרתי לו שב- 4/8/03 אני אמורה לקבל מחזור. והוא כבר ביקש שלמחרת אקבל זריקת דקא היום כבר 9/8/03 והמחזור לא הגיע. האם יש לזה משמעות מבחינת זריקת הדקא שקיבלתי ?? (ולא - אין סיכוי שאני בהריון) בנות האם אתן יודעות אולי לא הייתי צריכה לקבל את הזריקה מוקדם כל כך ???? ובכלל למה היא מועילה לפני המחזור ???? רוצה כבר לקבל (מפליא נכון ???) כדי להתחיל ב- IVF ראשון !!!!

אמאלה2

New member
חלי למיטב הבנתי

אני כבר
לא מבינה...
מה קורה. ב- 30.7.03 יום רביעי הייתי אצל דור מכיוון שהמחזור שלי סדיר אמרתי לו שב- 4/8/03 אני אמורה לקבל מחזור. והוא כבר ביקש שלמחרת אקבל זריקת דקא היום כבר 9/8/03 והמחזור לא הגיע. האם יש לזה משמעות מבחינת זריקת הדקא שקיבלתי ?? (ולא - אין סיכוי שאני בהריון) בנות האם אתן יודעות אולי לא הייתי צריכה לקבל את הזריקה מוקדם כל כך ???? ובכלל למה היא מועילה לפני המחזור ???? רוצה כבר לקבל (מפליא נכון ???) כדי להתחיל ב- IVF ראשון !!!!
חלי למיטב הבנתי
את הדא מקבלים רק (!) לאחר שהמחזור מגיע, כלומר מהיום הראשון-שלישי למחזור ולא "לפי תאריך" גם אם מדובר במחזור סדיר בדר"כ. אני חושבת שהיית אמורה לחכות להופעת המחזור בפועל. מציעה שתצרי קשר עם הרופא. זריקת הדקא מדכאת את בלוטת יותרת המוח האחראית על הפרשת הורמוני LH ו- FSH אשר מביאים לצמיחת הזקיקים, הבשלתם ובסופו של דבר הביוץ. כלומר, מתן הדקא מטרתו למנוע ביוץ ספונטני.

חלי , אני חוששת שאמאלה2 צודקת

אני כבר
לא מבינה...
חלי , אני חוששת שאמאלה2 צודקת
את הדקא מזריקים ביום השני למחזור ! כלומר מקבלים מחזור ולמחרת מזריקים, אני מבינה שלא חיכית להגעת המחזור. תתקשרי עוד היום לרופא, ותבהירי לו את המצב, כדי שיוכל להנחות אותך מה עושים במצב כזה.

אמאלה2

New member
חלי דברת עם הרופא?

אני כבר
לא מבינה...
חלי דברת עם הרופא?
מה קורה?

לא תאמיני מה דור אמר....

חלי דברת עם הרופא?
מה קורה?
לא תאמיני מה דור אמר....
א. הרגיע ומסר לי שזריקת הדקה ניתנת לכל אחת לפי תוכנית טיפול. וזה שקיבלתי אניפורמציה שביום השני אני אמורה לקבל זה לא תמיד נכון. אז קודם נרגעתי.כי די חששתי אחרי התשובות שלכן, וחשבתי לעצמי שאולי הוא טעה במתן הזריקה עבורי. מה דעתך ?????????????????? ב. ולגבי המכשפה שמאחרת להגיע, עלי לחכות בסבלנות (אני כבר מטפסת על הקירות)עד ל IVF הראשון. ועוד משהו חשוב לספר אבל אני רוצה לפתוח בהודעה חדשה נא לעקוב. הרבה הרבה הצלחה בשבילך. מחכה מאוד לשמוע בשורות טובות.

אמאלה2

New member
אם הוא אמר הוא יודע מה הוא אומר ../images/Emo13.gif

לא תאמיני מה דור אמר....
א. הרגיע ומסר לי שזריקת הדקה ניתנת לכל אחת לפי תוכנית טיפול. וזה שקיבלתי אניפורמציה שביום השני אני אמורה לקבל זה לא תמיד נכון. אז קודם נרגעתי.כי די חששתי אחרי התשובות שלכן, וחשבתי לעצמי שאולי הוא טעה במתן הזריקה עבורי. מה דעתך ?????????????????? ב. ולגבי המכשפה שמאחרת להגיע, עלי לחכות בסבלנות (אני כבר מטפסת על הקירות)עד ל IVF הראשון. ועוד משהו חשוב לספר אבל אני רוצה לפתוח בהודעה חדשה נא לעקוב. הרבה הרבה הצלחה בשבילך. מחכה מאוד לשמוע בשורות טובות.
אם הוא אמר הוא יודע מה הוא אומר

דעתי ממש לא רלוונטית
אני סומכת עליו בעיניים עצומות. שיהיה

לידיעה לגבי זרקית דקה פפטיל...

אם הוא אמר הוא יודע מה הוא אומר

דעתי ממש לא רלוונטית
אני סומכת עליו בעיניים עצומות. שיהיה
מקבלים אותה ביום ה- 21 למחזור או ביום השני/שלישי למחזור. עדיין לא נשארתי רגועה אחרי ההסבר המפורט שנתת לי, ולמרות שדור הרגיע אותי - אז היום דיברתי שוב עם האחיות באסותא וזהו ההסבר הרשמי. זהו , נרגעתי !

אמאלה2

New member
אהה!

מקבלים אותה ביום ה- 21 למחזור או ביום השני/שלישי למחזור. עדיין לא נשארתי רגועה אחרי ההסבר המפורט שנתת לי, ולמרות שדור הרגיע אותי - אז היום דיברתי שוב עם האחיות באסותא וזהו ההסבר הרשמי. זהו , נרגעתי !
אהה!
אכן דקה מקבלים ביום ה-21 או בימים הראשונים. מה שנקרא דיכוי קצר ודיכוי ארוך. מההסברים הראשונים שלך היה נשמע כאילו היית אמורה לקבל מיד עם קבלת המחזור כשבעצם תוכנית הטיפול שלך היתה לדקא ארוך (=ביום ה- 21). עכשיו הכל מובן ולנו רק נשאר לחכות לחדשות טובות ממך

מצב
הנושא נעול.
למעלה