אני כולי געגוע להכנות של לפני

אני כולי געגוע להכנות של לפני ../images/Emo7.gif

אני רוצה שוב למדוד לחפש להתאפר להתרגש להתבכיין לרוץ בשמלה ברחוב דיזינגוף לעשות סיבובים כאלו עד שכמעט נופלים כדי שהשמלה תעוף לקפוץ מול הראי אצל המלבישה וכל הציצים קופצים החוצה(רואים את זה בסרט...) אני רוצה שוב לרקוד ולרחף כל הערב החיים אחרי החתונה ממש מרחיקים הכל ממך

אתי@

New member
ג´סיקה, בקניית דירה יש לא פחות

התרגשויות... אני יודעת שאתם בכיוון, ומכיון שאנחנו עכשיו בעיצומה של קניית דירה, וגם בעיצומן של ההכנות לחתונה, אני יכלה לומר לך שקניית דירה לא פחות כיפית מהחתונה... את יודעת איזו התרגשות יש בקניית הרהיטים, בבחירת השטיחים והוילונות... בבחירת הריצוף ובהתלבטות האם לשבור קיר או לא לשבור??? זה נשמע נורא בנאלי, אבל זה ממש כיף, כי כל הזמן מדמיינים איך יראה הבית שלנו, איך נהפוך אותו למשהו שלנו שישקף אותנו ואת טעמינו. האמת היא שאני נהינית באותה מידה משני הדברים, אבל עניין החתונה הוא הכנות לערב אחד, ואילו הדירה - זה כבר לכמה שנים... אני חושבת שאתם לפני התרגשות לא פחות גדולה - שיהיה בהצלחה
אתי@

שירי71

New member
ג´סיקה איפה אתם מחפשים?

לא מכירה אותך (חוץ מהתמונות מפעם של החתונה ומהתמונות במפגש) ובכל זאת היכן?

אתי@

New member
ועוד משהו ששכחתי...

אחרי הדירה יבוא התינוק, וגם זאת התרגשות לא קטנה...

אתי@

New member
אף אחד לא אמר לי וגם הסדר לא חשוב

לא משנה אם קודם תינוק, או קודם בית... העיקר ההתרחשויות והארועים בחיים שלנו, שמוסיפים צבע ועניין בחיים...

תודה תודה השבוע אנחנו כבר

מתכננים חתימת חוזה העינין הוא שהכניסה רק עוד שנה וזה המתנה ארוכה .... אני בטוחה שגם אז יהיה לי המון אושר כזה והתעצמות כל הרגשות לבחור לעצב להחליט על צבעים והכול אבל אני ... מודה, יש לי קוצים בטויייכס והוא ע נ ק (אז תתארי לך כמה קוצים יש שם .....) בכל מקרה אני כולי סבלנות (עלק...)

אתי@

New member
הדירה במקום שאמרת לי???

כמה חדרים??? חתמתם כבר על זכרון דברים??? לגבי הציפייה - לא נורא, לפחות תוכלו להתכונן למעבר כמו שצריך, ולא כמונו קצת בחטף... חתונה אנחנו מתכננים שנה, ודירה מרגע תחילת החיפושים ועד הכניסה - חודשיים...

בק.ב.ג חולון

המקום שדיברנו עליו ארבעה חדרים גדולה ממוזגת מושקעת (יד שניה) השבוע נחתום .... אני מקווה

אתי@

New member
נכנסים לדירה אחרי ראש השנה

בחרנו חדר שינה, מזנון, שולחן סלון, שולחן פינת אוכל, כסאות, והסתבכנו עם הסלון טוטאלית... לקחנו הכל מעץ מייפל מלא, הכל יפיפה ואיכותי - משו-משו. זהו, מחר אנחנו הולכים לבחור קרמיקות (אנחנו רוצים להדביק על הרצפה) ודלתות ומשקופים חדשים. ומה שנשאר זה להמשיך בתהליך רכישת הדירה ולחכות בסבלנות...

אתי@

New member
כן, בעניין הרהיטים יש לנו מזל

אבא של רונן נגר ויש לו קשרים עם כל מיני נגרי צמרת, שייצרו לנו רהיטים מצויינים במיחירים טובים. לגבי כל השאר - בהחלט מדובר בחתיכת הוצאה...

שירי71

New member
אז ככה בינתיים אפשר לקחת מידות

או אפילו לבקש תכניות של הבית ולרשום לכם את הכיוונים ולהתחיל לאט וברוגע לקפוץ פה ושם לחנויות ולמבצעים ולא לאט לתכנן צבעים וילונות רהיטים והכל לפי המידות של הבית וכיווני האור וזה לא חייב להיות דברים גדולים אלא חמודים וקטנים שאפשר בינתיים לאכסן בצד...

שירי71

New member
הדגשה זה כמו BOLD בוורד

ןאם תרצי עוד רעיונות תגידי גם אנחנו חיפשנו דירה והכל היה דברים שיהיו מוכנים רק עוד שנתיים וזה שיגע אותי אז אני מכירה את ההרגשה

למעלה