אני כולי מבולבבלת בקשר לכסף

michalipa

New member
אני כולי מבולבבלת בקשר לכסף

איך משלמים שם? בלירה קפריסאית? כמה זה לירה קפריסאית בשקלים? אני הבנתי ש לירה קפריסאית אחת = 10 ש"ח האם אני צודקת? ויש לי עוד שאלה... אני נוסעת ל6 לילות.. למלון בלי ארוחות... ברור שאני לא אוכל כל יום בחוץ ונקנה מהסופר ונביא קצת שימורים מהבית.... כמה כסף כדאי לי להביא.. אם אני מתכוונת לצאת לרקוד כמעט כל יום, הולכת לעשות באנג'י, ללכת לפארק מים... אולי אפילו לספינה המפורסמת ובטח קצת לביזבוזים ( אבל לא הרבה) אני מקוה שאני לא מתשגעת... וכל מה שכתבתי נשמע כמו בילוי סביר.... אז כמה לדעתכם כדאי להביא.? ודברו איתי בלירות קפריסאיות או בשקלים.... תודה

shayavr1

New member
אז ככה

משלמים שם בלירה קפריסאית לירה אחת = 10 ש"ח תלכי לשם עם דולרים ותמירי. ב100$ את אמורה לקבל 46 לירות (460 ש"ח ) מקום שייתן לך פחות מ 42 לירות על מאה הדולר הללו - אל תחליפי שם. תחשבי שרק הבאנג'י והפארם מים יעלו לך 600 ש"ח... (450+140) תוסיפי את הספינה ואת כל שאר הבזבוזים הצפויים ואני ממליץ לך ללכת עם לא פחות מ 500$ שזה יוצא בערך 2300 ש"ח.

michalipa

New member
תודה......

אה.. והחלפנו את התאריך שלנו.. אתה זוכר שאמרתי לך ב 11.9....אז כבר לא... אנחנו נוסעות ב 8.9 אתה בטח כבר לא תיהיה שם.. נכון?

למעלה