אני כועסת מאד על אלו"ט

אני רוצה להודות

לכל האנשים בפורום ובאלו"ט שהחליטו לעזור לי למצוא פיתרון בכדי שכן אוכל להשתתף בקורס תודה מעומק ליבי קטרין

doroniz

New member
טוב לשמוע

סוף טוב הכל טוב - באלו"ט (וגם כאן) יש אנשים שרוצים לעזור ולסייע. שיהיה לך ולכל משתתפי הקורס בהצלחה ושתדעו להנות ולהפיק תועלת מהקורס. דורון.

אני כועסת מאד על אלו"ט../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

התקשרתי היום לגב' מלכי בקשר לקורס שילוב, רציתי להשתתף בהרצאות. באתר שלהם כתוב שלהורה PDD העלות היא 200 ש"ח, והיום נאמר לי שזה לא כך 200 ש"ח זה רק להורים השייכים לאלו"ט. ואני צריכה לשלם 800 ש"ח או 200 לקורס + 240 או 260 לא זכור לי במדויק, ציינתי בפניה שזה לא מה שצויין באתר שלהם והיא התנצלה על הפירסום הפזיז. לומר את האמת זה הרגיש כמו אנשי מאפייה שמבקשים כסף בכדי לשמור על העסקים לנו או שיקרה משהוא לעסק (סלחו לי על ההשווא אך כך אני מרגישה ). כשאמרתי שאין באפרשרותי לשלם סכום זה ביגלל ההוצאות שכבר יש לי נאמר לי בנימוס כמו לכולנו. אולי זה רק אני שחושבת שזו חוצפה ממדרגה ראשונה לקחת כסף מאתנו בכדי לעזור לנו, וזה החלק שאני עדיין לא מבינה. איך זה עוזר לי, במה זה עוזר לי. אני לא מקבלת כלום מאלו"ט וגם לא ייקבל גם אם יהיה חברה אז למה לי לתת להם כסף, כסף שיממנו עוד טיפולים לילדי,כי יש לי שלושה שזקוקים לטיפולים בנוסף זה קורס חשוב ומאד מעניין ואלו"ט מתרימים כסף כל שנה בשבילנו..., אשמח אם מישהוא יענה לי מה בדיוק אלו"ט נותנים , כסף הם לא נותנים וכניראה שגם לא הרצאות במחיר מסובסד. קטרין אני מצרפת את מה שאלו"ט פירסמו םיקולה םידליל ינדיחי בולישב םיחנמלו םימאתמל סרוק םא תתככ הליגר התכב םידמולו םזיטוא PDD/-ב סרוקה תורטמ תתככ הליגר התכב ינדיחי בולישב עדי תיינקה 1. םא -ב םיקולה םידלי רובע ינדיחי בולישל לדומ תיינב 2. לדומה תמאתהל םיטנדוטסה ידיב םילכ תיינקהו םזיטוא PDD/ .םידליה לש םינושה םיכרצל םידמולה ךותמ ינדיחי בולישל םיחנמ לש החמצה . 3 .סרוקב : ל דעוימ סרוקה לש הליגר התכב ינדיחי בולישב ןויסנ ילעב עוצקמ ישנא . 1 םזיטוא PDD/ -ב םיקולה םידלי "בוליש ימאתמ" ל ךופהלו םייעוצקמ םילכ שוכרל םיניינועמה . "בולישל םיחנמל" ו , תינדיחי םיבלושמה הלעמו םינש 5 יאליגב םידליל םירוה . 2 .ילמרופה ךוניחה תורגסמב םא תתככ הליגר התכב .םיטנדוטס 40 : םימשרנ םומיסקמ 1.1.04 : סרוקה תליחת ךיראת 2004 ינוי : סרוקה לש רעושמ םויס ןינב ךוניחל ס"היב ,ביבא לת תטיסרבינוא : סרוקה םוקמ .(טוליש היהי הסינכב) "תרש" םושיר ימד 200 ₪ : עוצקמ ישנאל םולשת דומיל רכש 1000 ₪ םושיר ימד 200 ₪ : םירוהל םושירה ןמזב ןמוזמב ומלושי םושיר ימד : םולשת יאנת .סרוקל 04 ראוני שדוחמ לחה םימולשת 5 דע דומיל רכש . (םולשת לכ 200 ₪ ) .04 יאמ שדוחל דעו רובע ג"ר 3 םינובה 'חר ט"ולא תדוקפל חולשל שי םולשתה תא .בוליש סרוק-ןרק . ( ןושאר םוי )21.12.03 : םושירל ןורחא ךיראת – 'א םימיב 6357244-03 קיציא יכלמ : םושירה םוקמ 'ו 16:00 – 17:00 ,8:00 – 10:00 תועשה ןיב . ) האילמה לכל שגפמ לכ תועש 5 ינב םישגפמ 10 : סרוקה הנבמ .( תועש 50 כ"הס 17:00 תועשה ןיב ,םייעובשל תחא,ישימח ימיב ומייקתיו – 22:00 .

מלאכי איציק

אני מבקשת להתנצל בפניך על כך שנעלבת מכך שקראתי לך גב', לא הייתה לי שום כוונה להעליב אותך. כך אני אומרת לכל אדם שאני לא מכירה גב' או אדון, כפי שניסתי להסביר לך, כשהחלטת שהמקום הכי טוב לומר לי, איך את מרגישה, הוא בצעקות בפני אנשי הקורס. את לא היחידה שנפגעה וכעסה, הייחס שלך היה מאד מעליב ומתנשא כששוחחנו בטלפון, יכולת להפנות אותי להדס כמו שעמליה עשתה או יכולת להציע לי פיתרון שיתאים לי כמו שרננה ניסתה לארגן עבורי, אך את במקום זה התנשת והיית מאד לא נחמדה אלי. מפני שלא היית מוכנה להקשיב לי היום בערב, וברור לי שאת ניכנסת לפורום, מצאתי לנכון לענות לך כאן. בקשה אליך אל תצעקי אלי יותר וכבר בקשתי מימך פעמים לא אבקש יותר התעלם מימך אם תיפני אלי בצעקות שוב. תודה לך והמשך יום נעים קטריו

dan52

New member
כל העולם נגדנו

כמה מתסכל שביום שבו הרשויות הורסות לנו את ימי הגן והבית ספר גם צריך לשמוע על העמותה הנהדרת אלו"ט . בחיי זה מוציא לך את כל הרוח מהמיפרשיםנ ונאמת שהם מצליחים בימים האחרונים אין לי חשק להילחם לקחתי פסק זמן מהמילחמה

doroniz

New member
קורס שילוב של אלו"ט

אינני מבין על מה הכעס - על כך שהמידע לא הוסבר כראוי או על כך שיש הבדל בתשלום בין חברי אלו"ט לבין אלה שאינם חברים? או אולי משהו אחר? בכל מקרה תעשי את החשבון הפשוט - 240 ש"ח דמי חבר שנתיים + 200 ש"ח זה 440 ש"ח לעומת 800 ש"ח כשומעת שאינה חברה באלו"ט. מה זול יותר? והנה לך מה אלו"ט נותנים לך - סבסוד בקורסים יעודיים באוניברסיטה. ואני לא מתכוון לחזור על דבריי בעבר בנוגע לשאלה "מה אלו"ט עושים בשבילי?" יום טוב, דורון.

הכעס הוא

האינפורמציה הלא מדוייקת. והכעס הוא על כך שלא כל הורי האוטיסטים PDD ואספרגר שווים, אולי אני תמימה כמו שכמה הורים אמרו אתמול, האמונה שלי שאם כמה עומתה שבאה לעזור לי לייצג אותי ואת בני היא לא תידרוש מימני דמי חבר. בנוסף איך זה שהמחיר לא אחיד באתר כתוב 300 שח דמי חבר, אתה אומר 240 וממני ביקשו 270 נכון להיום בבוקר. וכן מדוע אנשי מקצוע שרוצים להשתתף בקורס משלמים מחיר כל כך סמלי אם הקורס כל כך יקר, וממומן ע"י אלו"ט כך נאמר לנו אתמול בפגישה ע"י גב' מלכי. הרי הם ירווחו מהקורס הזה די הרבה, בהתחשב שהשמים הם הגבול לכל הטיפולים שילדינו זקוקים להם. הייתי מצפה שקורס חשוב זה יהיה במחיר שפורסם 200 שח לכל הורה ואת ההפרש שחסר יגבו מכל מי שהולך להתפרנס (מאיתנו לבסוף). ושוב זו הרגשתי, וכן נעלבתי וכעסתי מאד אתמול, מפני שלאחר התלבטות וחשבונות הצלחתי לגייס 200 שח לקורס ואז אופס הפתעה שכחנו לציין פרט חשוב לא כל אחד משלם 200 ש"ח. בכל מקרה תודה לך על תשובתך קטרין

הכעס הוא

האינפורמציה הלא מדוייקת. והכעס הוא על כך שלא כל הורי האוטיסטים PDD ואספרגר שווים, אולי אני תמימה כמו שכמה הורים אמרו אתמול, האמונה שלי שאם כמה עומתה שבאה לעזור לי לייצג אותי ואת בני היא לא תידרוש מימני דמי חבר. בנוסף איך זה שהמחיר לא אחיד באתר כתוב 300 שח דמי חבר, אתה אומר 240 וממני ביקשו 270 נכון להיום בבוקר. וכן מדוע אנשי מקצוע שרוצים להשתתף בקורס משלמים מחיר כל כך סמלי אם הקורס כל כך יקר, וממומן ע"י אלו"ט כך נאמר לנו אתמול בפגישה ע"י גב' מלכי. הרי הם ירווחו מהקורס הזה די הרבה, בהתחשב שהשמים הם הגבול לכל הטיפולים שילדינו זקוקים להם. הייתי מצפה שקורס חשוב זה יהיה במחיר שפורסם 200 שח לכל הורה ואת ההפרש שחסר יגבו מכל מי שהולך להתפרנס (מאיתנו לבסוף). ושוב זו הרגשתי, וכן נעלבתי וכעסתי מאד אתמול, מפני שלאחר התלבטות וחשבונות הצלחתי לגייס 200 שח לקורס ואז אופס הפתעה שכחנו לציין פרט חשוב לא כל אחד משלם 200 ש"ח. בכל מקרה תודה לך על תשובתך קטרין

למעלה