אני כועסת עליכם!

אני כועסת עליכם!../images/Emo46.gif

אבל ממש כועסת... עקב תקלה תכנית (שעדיין קיימת אבל תראו איזו השקעה- מצאתי דרך לכתוב כאן) לא כתבתי כבר המון זמן! ויכולתי לראות את מה שקורה בפורום אך לא להגיב ולא להראות סימן חיים! אבל מבחינתכם- לא ראיתם שהרבה זמן לא כתבתי? לא יכולתם לברר מה קורה איתי (אי מייל, למשל) אפשר לחשוב שכתבתי כאן פעמיים ואז ברחתי... הייתי חייבת שתדעו שנעלבתי קשות! זה לא שאנחנו כ"כ הרבה אנשים בפורום שאני בורג מסכן וקטן שאפילו לא שמים לב אליו, שאם אני לא כותבת כמה שבועות אף אחד לא ישים לב, לאף אחד לא היה קשר איתי... בסדר... אגב- מימי, מזל טוב על קבלת ההנהלה! הגיע הזמן שיהיה, למעשה, מנהל כאן (ושנמצא כאן) ד"א- קיבלת אישור מאיתי? אני זוכרת שכשהתלוצצתי על זה קיבלתי צעקות על כך שאני לא אעז... (סתם עקיצה ברגע של כעס ואכזבה)

אני לא ממש כועסת!

רק רציתי להראות לכם איך אתם לא שמים לב... והאמת, זה העלה בי מחשבה שאני לא רצויה... ומימי תכולה, אם כבר...

RedStorm

New member
ארררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תפסיקי!!!!!!!!!! "העלה בי מחשבה שאני לא רצויה" אני שונא שבנות עושות את זה!!! ואם יש גם בנים אזז\ אני שונא גם אותם!

Master Boo

New member
נו, באמת... מצטער, אבל את קטנונית..

זה לא שכולנו שמנו לב שאת לא כותבת, ובכוונה לא רצינו לבדוק מה שלומך... באמת... ככה זה באינטרנט (או לפחות ככה זה אני)- כולנו "ברגים קטנים"! אז- אל תקחי את זה כל כך קשה!
ומה הקשר של
לשבועות?!?

אוף! לא קלטת!

לא בקטע של הקטנוניות... שכחו מההודעה הזו!!! והחלב קשור לשבועות כי נהוג לאכול ולשתות בו מאכלי חלב...

מימי

New member
ארצנו דרלינג!!!

דווקא התגעגענו אליך ושאלנו כמה וכמה פעמים איפה את, וחשבנו שהחלטת לנטוש אותנו לאנחות! ולכן לא כתבנו לך. אני שמחה שחזרת!!!

hsotrt

New member
ילדונת...

אם תסתכלי היטב בהודעה הזאת תוכלי לראות, שבשתי ההודעות האחרונות שאלנו: "היכן הילדה???" אבל לא קיבלנו תשובה, ואז אני קפצתי, מביא אופצייה... אז התגעגנו, אל תחשבי רעות! טוב שחזרת!

דנה^^

New member
דווקא..

כן שמנו לב וכמו שאמרו גם שאלו עלייך כמה פעמים.. מקווה שהתקלה תיפתר בקרוב ותחזרי לכתוב פה :) *הזהרה: מההודעה הבאה תצורף להודעותי חתימה שעונה על שאלות בהיסטוריה.. כן, ככה זה כשהמתכונת בעוד שבוע ולא כל כך רוצים ללמוד.. אז שימו לב!

וואי!! ../images/Emo24.gif

ראיתי את ההודעה הזאת ופשוט לא שמתי לב... איך פיספסתי פרט שכזה??? אוי... סליחה ענקית מעומק הלב... אז עכשיו אתם יודעים מה קרה וידוע מיקומי (ריחפתי בשמי הפורום) וממש הצטערתי שאני לא יכולה לכתוב (אבל לא היתה ברירה) היום הסתדר הכל והתברר שהבעיה היתה כל כך פיצית... מדהים עד כמה... פשוט המחשב שלי חשב שהוא בשנת 2030
, חושב שהוא חדשני הגאוותן הזה...
אז עכשיו אני כאן ומקווה לא להעלם יותר!!! אם אני אעלם אז תדעו שבכרטיס האישי יש אי מייל- תשלחו עד שתקבלו תשובה!! ממש סליחה שהתרגזתי... ודנה- רעיון טוב לחתימה, עכשיו תהי בטוחה שלא משנה מה אני פותחת את ההודעות שלך...
[
love you... so much

דנה^^

New member
../images/Emo24.gif

חחח... המחשב חשב שהוא בשנת 2030??? איך הוא הגיע לשם? בקשר להתחלה.. על זה נאמר שאנחנו רואים את מה שאנחנו רוצים לראות.. בכל מקרה ההתנצלות התקבלה :) בקשר לאי מייל- טוב לדעת, נשתמש בזה בפעם הבאה, רק שאלה- הבעייה היתה רק בפורומים? <מוזר..> כי אחרת גם היתה בעייה לענות באי מייל, לא? איזה יופי עכשיו מישהו יקרא את ההודעות שלי :) חח... לפחות אני חוזרת על החומר באיזשהו צורה.. ושנייה לפני הגורמים לפעולותיו של פונטיוס פילאטוס (הנציב החמישי והרע מכולם) קבלו את האמוטיקונים החדשים לשבועות: [במחיאות כפיים..]
(תמיד תהיתי למה יש בה חורים?)
(חח מזכיר את הימים שהכנו אותם בגן..)

2030

גם למחשב מותר להתחדש לפעמים...
ואין לי מושג איך הוא הגיע לשם! היתה בעיה רק לכתוב בפורום, המחשב לא קיבל את הניק שלי, סיפור ארוך ומשעמם... חוץ מזה- תמיד קראתי את ההודעות שלך, זה ממש לא משנה... עכשיו זה גם יועיל, לא פחות...

IC4

New member
הממם עכשיו אני רוצה להבין משהו

אחרי שתקפת אותנו למרות שכן שאלנו לשלומך ולחייך למה אמרת שאין מנהל בפורום הזה? א-חשבתי שהיופי הוא שאנשים לא רוצים שיהיה מישהו מופיע בכחול א.2-מימי רק כחולה כי זה משמח אותה (לפלחות בשניה הראשונה שהיא ראתה זאת) ולכן למה לא שתשאר ככה ב-המנהל פה....המנהל הוא את ואני והוא והם, וכל מי שיש לו דעה מנהלית לגבי הפורום. אל תצפי ממישהו אחר שום דבר - יש לך משהו להגיד - תגידי. האלים כבר יסדרו את זה שמישהו ישכיל מזה לעשות משהו טוב

../images/Emo9.gif

אוי אייסי, אתה בין האנשים שהתגעגעתי אליהם... אין לך מושג כמה התחרפנתי בלי העקיצות שלך... ירדתי בלימודים, לא ישנתי בלילות... אבל עכשיו אני חוזרת לעצמי... מכיון שאף אחד אף פעם לא התאמץ להסביר את כל העניין הזה אז פשוט חשבתי שאתה מנהל הפורום מפאת רצונך ושאולי אתה גם קוסם וגאון מחשבים שיודע איך להשתלט על הפורום... בכל אופן, עכשיו אני מבינה קצת יותר... מימי- שמחה בשמחתך!!! ואגב- מימי תכולה לא כחולה...

למעלה