אני כועסת
! ועצובה

טל של 4

New member
אני כועסת ../images/Emo46.gif ! ועצובה ../images/Emo10.gif

קרה משהו היום בפורום! באה מישהי כתבה מה שכתבה וכולנו הושפענו יותר מדי לדעתי. הפסקנו להישתעשע נעשינו רציניים ונרדמנו. אז אני מסרבת להיכנע לגחמות של עוברי אורח!!! ואוסיף בדיחה: Top 10 Reasons Why SLEEP Is Better Than SEX!....................... 10. You don´t feel guilty about doing it alone. 9. No one ever starts rumors about how much you sleep. 8. You don´t feel like a total loser if you didn´t "get any". 7. You don´t have to pay for sleep. 6. You don´t need sleep after sleeping. 5. You can sleep for eight hours straight. 4. You can sleep in church. 3. Your teddy bear never complains. 2. While you´re asleep you can have sex with anyone you want. 1. It´s legal to sleep in any position in all 50 states!

קרנושה

New member
סקס? מזה סקס?

ובאותה נשימה.....לישון? תבורכי! אהבתי! ולגביי הפורום....תגידי לי משו טל...סוף סו7ף אני בבוקר על המחשב ותראי מה קורה...מתקשה להבין את זה....ומה קרה לקרן1? השתתקה טוטאלית... הלוווווווו קדימה לזוז!

keren1

New member
אז אני פה....במצב של עלפו מוחלט

האמת שהאורחות הבלתי צפויות שביקרו בפורום שלנו הרגיזו אותי אז במקום להגיב בחרתי לשתוק (מי יודע מה היה יוצא מהפה!!) אין לי כוח היום ....אחרי חופש וסנדאת שוקולד מה אפשר לצפות? ד"א טל סיפרתי למישי מה שסיפרתי לי בזמנו שישנם סיפורים בטבעון שזוכרים לו שכל פורים הוא היה מתחפש לשף. אז הוא אמר "...אני לא זוכר. מה שכן אני יכול לספר לך שכל פורים אני נותן מע´ לבוש שלי לילד זה או אחר שרוצים להתחפש ל"מישי"..."

rotrot

New member
כ"כ מבינה אותך... ../images/Emo23.gif

שבוע שעבר חזרתי לעבודה אחרי 3 ימי מחלה והרגשתי כאילו נפלתי מכוכב אחר.. לא היה לי כוח לעשות כלום! לא נורא - מחר יום חמישי ואח"כ סופשבוע!!!

*שיר

New member
הי קרן, בדיוק היום הציעו לי להשתתף

בסדנת שוקולד עם מישי! אז מה את אומרת? שווה? נהנית?

טל של 4

New member
זה לא אישי קרנושה!!!!!

תמיד בצהריים ישנים פה!!! אבל היום גם ישנו בבוקר, מההלם!! אבל אני תמיד פה.............

anat30g

New member
מה זה סקס בפורום של תאומים זאת שאלה

רצינית לאלללה.... מישהו זוכר מה זה למעט ראשי התבות סידורים קניות ספונג´ה ?????

טל של 4

New member
לאריק חתולה ובר....

הצטרפתם היום ליום קצת מוזר!! אל תסיקו ממנו כלום!! תרשמו לפניכם שיום ראשון ויום חמישי יש צאט מאורגן החל מ- 21:00 וכל הבא ברוך הבא!! ותמשיכו להצטרף למרות היום הצולע. אני מבטיחה (דיר באלק חברים - הבטחתי) שמחר יהיה יותר כיף!!!!!!!!!

zimes

New member
קרנושה, אחרי שנוננה תקרא את זה

את יכולה להעיף את כל השרשור. תודה. (אני ד"א נעלמתי, כמו שהבטחתי, לטובת טיפול בילדי...)

למעלה