אני כועס

bikerman

New member
אני כועס../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

אני הנדסאי תעשיה וניהול.לא משתינים עליי!!!אף אחד לא מכיר בזה,במוסדות לימוד שאני מברר להשלמה לתואר ראשון,המקסימום שנותנים זה פטור מפסיכומטרי בגלל שאני הנדסאי.בזיון!לא שווה לעשות הנדסאי.חבל על המאמץ ועל הזמן.לשם מה בזבזתי שנתיים מחיי?! חיסכו זאת מעצמכם,לכו ישר על תואר.הנדסאי זה בעצם נייר טואלט עם חותמת של מדינת ישראל.

Miss CBR

New member
../images/Emo140.gif

אני משערת שזה מאוד תלוי באיזה תואר כמו גם באיזה מוסד לימודים מדובר. אני הנדסאית אלקטרוניקה שמשלימה לתואר בהנדסה , קיבלתי פטור מ-30 נקודות זכות אקדמיות + פסיכומטרי.

bikerman

New member
את מכירה מסלולי השלמה לתואר

ראשון אחרי הנדסאי תעו"ן,שלא יתנו לי להרגיש כאילו בזבזתי שנתיים?

Miss CBR

New member
מסלולי השלמה, לימודי הנדסה .

במספר מכללות בארץ במסלולי לימוד אקדמים לתואר בהנדסה ,מכירים בהנדסאים ( ע"י מתן פטורים על פי תנאי המכללה ) . אני מכירה מישהי, הנדסאית תעו"נ שבחרה במסלול השלמה לתואר בהנדסת תוכנה וניהול מערכות ( מכללת אפקה ) שקיבלה 30 נקודות זכות פטור ( המקס' האפשרי ).

Miss CBR

New member
בשלבים ...

ראשית מחליט מה התחום שאתה מעוניין להמשיך ללמוד ולהתפתח בו . מברר על פי שיקולים אישיים היכן הכי כדאי לך ללמוד אותו . חשוב לציין שמכינה בדר"כ נדרשת על סמך תעודת הבגרות וללא קשר ללימודי הנדסאים, אם אין לך בגרות של למעלה מ-4 יח' מתמטיקה ולפחות 3 פיסיקה מאוד סביר שיידרשו ממך לעבור מכינה במקצועות הנ"ל . ללמוד הנדסה .

רותם ™

New member
מכירים בעיקר במכללות ובאונ' הפתוחה

כמה מהחבר'ה שלומדים איתי מתכננים להשלים והתחילו עם זה כדי להימנע מהכאב ראש של פסיכומטרי ומכינה

../images/Emo45.gif

תואר הנדסאי, מעבר לפטור מפסיכומטרי, מספק נקודות אקדמאיות לקראת השלמת תואר מהנדס, שלמעשה מאפשרים לך "לעבוד" קשה יותר בזמן הלימודים לתואר אקדמאי. מעבר לכך, תואר הנדסאי מקנה לך את הכלים הדרושים באופן כמעט מיידי להתחיל לעבוד בתחום... נכון לומר שמי שמתכנן על מהנדס מלכתחילה, ישכיל לבחור בלימודי התואר הזה כבר מההתחלה...

למעלה