אני כותבת מתוך הלם גמור

ה מוזה

New member
אני כותבת מתוך הלם גמור

עולה מכתב בחור כותב מכתב שלא נשלח לאהובת ליבו , שנפטרה . מכתב קשה כואב מרגש על אהבה ומוות ו 2 שורות בסופו השאירו אותי ללא איזון "דני מתוקה. פעם היית מקריאה לי מהפורום הזה" אני מנסה לקלוט את זה גורל. אולי. אולי לא. היא קראה והקריאה לו מכתבים שלא נשלחו וכעת הוא כותב לה מכתב שהיא לא תקרא לעולם תחושה מוזרה יש לי עכשיו קשה להסביר במילים עצם הידיעה שמישהי קראה אצלי והיא איננה . וכעת כותבים לה מכתב שלא נשלח מבלבל .כואב. בלתי נתפס

../images/Emo10.gif

כמה שהפורום נוגע באנשים... מוזה,יש לך מאות אם לא יותר קוראים פאסיביים שהמילים שלך נוגעות בהם וגורמות להם לחזור שוב ושוב אל הפורום... אני מקווה שאת שמחה בזה.

ה מוזה

New member
../images/Emo4.gif

קצת מוזר לי להתחבר למילה שמחה בהקשר להודעה שלמעלה עם זאת אני יודעת שכמות הקוראים הפאסיביים היא עצומה מקבלת מסרים בעשרות שמעידים שיש הרבה עיניים שקוראות וההרגשה כעת מוזרה לחשוב שמישהי קראה במקום של מכתבים ללא נמען וכעת היא הנמענת שלעולם לא תקרא . תודה קוקי על התגובה

ToryMaster

New member
חמודה

יודעת, ידועת כמה קשה לנהל פורום תמיכה, יודעת כמה קשה להיות חברה באחד כזה, ויודעת כמה קשה לא להיות מעורבת רגשית כל כך. אבל מוזה, חמודה, כמוזה של רבים מאיתנו, לאיך להתקדם גם כשקשה, וגם כשצצות בפורום הודעות כואבות, מי כמוך יודעת, שאין מה לעשות.
אוהבת תמיד תמיד תמיד

ToryMaster

New member
ובכן

זו הייתה אמורה להיות הודעת תמיכה והערכה. לציין כמה שלקפוץ מדי פעם לפורום שלך, ולקרוא שם את התגובות שלך, ולקרוא כאן, ובפמ"ע, כמה כל זה עוזר לי להמשיך גם כשלפעמים נמאס לי.

ה מוזה

New member
אהה סליחה לפעמים אני

קצת איטית ולפעמים מעדיפה לשאול אפילו שזה שאלות תם שכאלו מאשר לפרשן פרשנויות שאולי לא לכך התכוון המשורר :) תודה לך , על התמיכה ועל ההערכה זה מחמם את הלב

למעלה