אני כותב בשם חברה שלא רוצה להחשף
אני כותב את זה כאן כי אני מעדיף שלא יראו את זה. זהירות, מכיל קצת תכנים בוטים (אלימות). הילדה תמיד הייתה רגישה ובמצב נפשי לא טוב, היא חתכה את עצמה הרבה פעמים, וכעסה על עצמה אחר כך. היא תמיד אומרת שהיא לא רוצה לעשות את זה, אבל היא לא מצליחה לעצור את עצמה
בימים האחרונים המצב שלה רק נהיה יותר גרוע, והיא כועסת על חברות שלה, כי היא אומרת שהן לא באמת חברות. לפני כמה זמן (היום או אתמול) קרה השיא: מישהי אמרה לה ולעוד כמה אנשים על גבי צ'אט שהיא חתכה את עצמה (גם) והתלהבה מזה, כנראה חיפשה צומת לב. עכשיו הילדה מאשימה את עצמה בזה שהיא לא עזרה יותר לחברה. היא אמרה לי היום משהו כזה: "כולם מצפים ממני לעזור להם, ומספרים לי כמה חרא להם בחיים, ואיך שחלק מהם חתכו את עצמם, אבל איך אני יכולה לעזור? אני רק אחת!" וכמעט בכיתי כששמעתי אותה. עד היום עזרתי לה, ודיברנו המון, אבל עכשיו אני חושב (ומקווה שאני טועה) שהיא צריכה עזרה יותר מקצועית, או אפילו איזה עצה טובה. הצעתי לה (לפחות פעמיים) ללכת לפסיכולוג, אבל היא אמרה שהיא לא רוצה, כי פסיכולוג יספר להורים שלה. היא אפילו אמרה לי (בדיעבד) שהיא חשבה על להתאבד כמה פעמים, אבל לא עשתה את זה כי היא פשוט פחדה (ומזל שכך). כמובן שישר נכנסתי ללחץ, אבל היא אמרה שאת זה היא לא תעשה. ואני סומך עליה. יום אחד היא הרגישה רע..כעסה על אנשים ופשוט הייתה עצובה...אמרתי לה שמה שלא תעשה, רק שלא תחתוך שוב...ובאמת שעודדתי אותה. אבל אחרי איזה שעתיים קיבלתי הודעה שאמרה שהיא מצטערת, אבל היא לא יכלה יותר, וחתכה. היא רק אמרה שהיא מקווה שאני כועס עליה, ולא הבנתי למה..ואז היא הסבירה: "כדאי שלא תגיד שאתה מאוכזב ממני." אבל לא יכולתי לשקר לה..ובאמת שהייתי מאוכזב. אחרי כמה זמן דיברנו...ואמרתי לה שזה ממש מסוכן מה שהיא עושה, אבל היא אמרה שהיא לא עושה את זה במקום מסוכן (כמו ורידים), אלא רק בשביל לשכוח מהכאב. אם מישהו באמת קרא את זה, אני מאוד אשמח לקבל עצות ודרכים לעזור לה, כי לבד אני כבר לא מצליח
אני כותב את זה כאן כי אני מעדיף שלא יראו את זה. זהירות, מכיל קצת תכנים בוטים (אלימות). הילדה תמיד הייתה רגישה ובמצב נפשי לא טוב, היא חתכה את עצמה הרבה פעמים, וכעסה על עצמה אחר כך. היא תמיד אומרת שהיא לא רוצה לעשות את זה, אבל היא לא מצליחה לעצור את עצמה