אני כזאת מעצבנת!!!

אני כזאת מעצבנת!!!

הי, בוקר טוב, אל תשאלו- הורדתי כבר 7 קילו ועד שהגעתי חצי קילו ממשקל היעד העליתי חצי קילו ונראה לי שהשבוע עוד כי היום אני צריכה להישקל... זהו- אני מאוד מקווה שהיום באמת החלטתי ואני מפסיקה את התקופה האחרונה שבה פשוט חזרתי לאכול לא טוב כמו קודם אני חייבת בשבועיים הקרובים לחזור לדיאטה אני הצבתי לי אולטימטום שעד שאני לא מגיעה למשקלי אני לא עושה שום מסע קניות.... מקוה שזה יעזור... מקוה לראות את עצמי כותבת פה עוד שבועיים שהגעתי למטרה. האם לעוד מישהו זה קרה ששניה לפני שהוא הגיע למטרה היו לו שבירות ומשברים?????? מעניין אותי לדעת... יום טוב!!!

חחח סיפור חיי.....

הורדתי 17 ק"ג הייתי 2-3 מהמשקל החלומי.... ונשברתי..... עליתי 7 ק"ג..... ועכשיו אני לא מצליחה לחזור לדיאטה....... וכל מי שרואה אותי שואל איך יכולתי לעשות את זה לעצמי..... בא לי למות... בגדים שקניתי לפני פחות משנה לא עולים עליי

mikloi

New member
כן. מוכר ביותר. תמיד נשברים

החוכמה היא להתעלות מעל זה, וגם לזכור משהו נורא חשוב... המשמעות של דיאטה , ממש הפירוש המילולי של המילה, זה משטר אכילה, וזה לכל החיים, לא לתקופה זמנית.....

פושפושית יקרה...

יש לי רעיון בואי נחליט שתינו שאנחנו עכשיו מורידות מה שנשאר וכמובן נשארות בו... אמנם לך יש קצת יותר אבל- הנה, אני אכלתי היום 2 פרוסות לחם קל, גבינה, מלפפון ושתיתי קפה ואני שביעה. ותביני- בזמן האחרון אכלתי הרבה יותר- זה פשוט עניין של החלטה אני ממש מתביישת בעצמי... יאללה בהצלחה לשתינו...

הקפצה- בשביל פושפושית

מה נשמע? אז באמת עליתי, אני מתביישת לכתוב כמה אבל אני לוקחת לעצמי את השבועיים הקרובים להוריד הכל חזרה זה פשוט- צריך רק לאכול רק אוכל בריא, קצת, ולעשות ספורט כל יום. אתמול התחלתי, מקוה לא להישבר. מ ת ה כבר להגיע למשקל היעד שלי. אז, פושפושית- מתי את גם?

למעלה