אני כזה דפוק,בבקשה כנסו

• פותח הנושא NFS2
  • פורסם בתאריך

NFS2

New member
אני כזה דפוק,בבקשה כנסו

אני מרגיש כזה אפס בעולם הזה,חברים בקושי,ידידות אין,לימודים אני לא טוב,אני לא טוב בכלום,אני מתבייש בעצמי. רב עם ההורים כל הזמן,אין לי כלום,אף אחד,אני כל כך שונא את עצמי ומקנא באחרים. עכשיוו אחד בעבודה שלי שאל אותי במה אני טוב ולא ידעתי מה לענות,אני בטוח שהוא מרחם עליי. יש עוד כל כך הרבה דברים... אתם היחידים שיכולים לעזור לי. תודה. אני רוצה למות מרוב שאני מתבייש בעצמי ואני כזה דפוק,אני לא ראוי לחיות.

goldy

New member
עד גיל 16 תימצא את הכיוון שלך

בינתיים נסה לפתח תחביבים.

NFS2

New member
אני מרגיש שכולם שונאים אותי

כולם שונאים אותי,מרחמים עליי,אבל לא סובלים אותי. זה מה שאני מרגיש. אני מרגיש חנון,מעאפן וכל הדברים הרעים שיש. ואני בן 16 עוד 3 חודשים \:

alismile

New member
מה רע בלהיות חנון?

אני לא רוצה להיות רעה או משהו אבל שמע זה שאתה טובע ברחמים עצמיים זה ברור שתרגיש שאתה אפס.ברגע שתתחיל להיות עם גישה של "אני טוב ומספיק שווה בשביל שתהיו חברים שלי ואני יכול להצליח" רק אז זה יקרה אז מספיק עם הרחמים העצמיים,תהיה גבר, קח את עצמך בידיים. כולם טובים במשהו רק צריך לגלות מה אוהבים ולהשקיע עבודה קשה. שמע לפחות יש לך עבודה, מלא אנשים מחפשים.. קח תכסף שהרווחת,לך לבלות, תכיר אנשים ותהנה :) נ.ב שים לב שיש מלא אנשים שהם נראים לא הכי טוב בעולם, שמנים, אנארף.. והם הכי בעלי בטחון עצמי והכי מאושרים, קח את זה לתשומת לבך :)

eladj1

New member
חמוד

אני לא יודעת כמה זה יעזור לך להרגיש טוב יותר כרגע, אבל חשוב שתדע ותזכור שאתה לא לבד, ושעוד הרבה (המון!!!) מרגישים כמוך, שאין לך חברים אמיתיים ושאף פעם לא יעדיפו אותך על פני מישהו אחר, שלא משנה מה, כולם יותר מאושרים ממך, נהנים מהחיים ואתה סתם תקוע בבית ורואה את כולם מבלים, שאין לך שום דבר שאתה טוב בו יותר מאחרים ושמיחד אותך. תסמוך עלי עוד רבים מרגישים ככה, אני מרגישה ככה, ואני כבר עברתי את גיל 16. אתה רק צריך להגיד לעצמך שיש יותר בחיים, ושהכל עוד ישתנה, כן לחלק מהאנשים התבגרות זה דבר מחורבן, תסמוך עלי שאני יודעת, אבל אתה צריך להחליט עם עצמך, לא עם אף אחד מסביבך מהפורום ומהמשפחה, שאתה רוצה לעשות שינוי בחיים, ושאתה מפסיק לרחם על עצמך, כי חמוד אתה פוגע רק בעצמך. תצטרף לחוג, תרכוש מיומנות, תכיר אנשים מחוץ לבית ספר ותגיד לעצמך שבסך הכל החיים לא כאלה נוראיים. אנחנו תמיד פה בשבילך,

eladj1

New member
ראיתי גם...

שהשארת הודעה על זה שאתה רוצה לצאת לחופשה ולהתרחק (נכון?) בכל מקרה אני חושבת שאתה צריך לבחון טוב טוב את החיים שלך, לראות מה לא עובד, ולתקן את זה, אם יש קשרים שמכבידים עליך, הגיע הזמן לפרק אותם, לא הולך לך בבית ספר? הגיע הזמן לקחת מורים פרטיים ולפנות זמן לשיעורי בית. כבר הצעתי לך להצטרף לחוג מחוץ לבית ספר, להתחיל לבלות יותר זמן עם המשפחה, להשיג חיית מחמד אולי אם אין לך, הן עושות פלאים, אולי לעשות שינוי למראה החיצוני כדי שתרגיש טוב יותר עם המראה שלך, או סתם בשביל לעשות שינוי. בגדול, אתה זה, שמכיר הכי טוב את החיים שלך, ואתה זה, שתדע, איפה צריך לשנות.

NFS2

New member
אני לא אוהב חוגים

לא מתחבר לזה... אני בתל עדיין בגיל 16 כמעט,אין לי חברה,ולא היית לי,אני פשוט עצוב כל כך,רע לי,שום דבר לא טוב. רק רב עם ההורים,חברים יש אבל אחד בחול,אחד אני מנסה להיפגש ולא הולך(מבחינת זמן,לפעמים הוא יכול),השלישי אותו דבר,עוד אחד בכלל לא בקשר...

אויי ואבוייי

בן 16 בתול מי ישמע ממש קטסטרופה... אני עוד מעט בן 19 בתול,אין לי חברה וגם לא הייתה לי(אני עובד על זה...) הו כן כל החברים שלך בכיתה מספרים שהם מזיינים מגיל 3,את השכל.

eladj1

New member
מי ישמע?!?!

בתול בן 16 כמעט!!! אני עוד מעט בת 17 בתולה בלי חבר וגם עדין לא היה. חמוד נראה לי שהבעיה הכי גדולה שלך היא שאתה מתרכז במה שלאחרים יש ולך אין. תפסיק לעשות את זה, תפסיק לחפש איפה החיים שלך מחורבנים, כי אתה לא תצא מההרגשה הזאת במצב הזה! ויודע מה, אתה בוחר אם להתייחס למה שאני כותבת או לא, אני ממליצה לך להתייחס. תתחיל להכניס את העניינים לפרופורציות... אתה לא אוהב ת'חיים שלך, תשנה אותם!

:-\ אני בת 16 וחצי

בתולה...ואני גאה בזהXDXD...המממ תלמד לאהוב את עצמך ולא לחכות לדברים שיקרו...העולם לא בנוי למענך אתה צריך להלחם..בהצלחה.

lD0

New member
תראה..

אולי במקום לרחם על עצמך תעשה משהו? תמצא תחביבים, תשקיע בלימודים ותכיר חברים. זה הכל. ודבר שני, תחשוב על הדברים שאתה טוב בהם, הדברים החיוביים אצלך.

NFS2

New member
תראו יש לי חברים

מתקשרים אליי,מדברים,והיום נפגשתי עם אחד,ואחד אחר הציע לי לבוא אליו. אבל מה שחסר לי זה עוד חברים,זה לצאת מהביישנות,ולהתחיל להשקיע. אם אני יילך למכון כושר זה יכול להוסיף לי ביטחון ובכלל,אני רוצה להוריד מעצמי איזה 10 קילו,אני לא ממש שמן,אני שוקל 70 קילו,אני גבוהה ואני די מרוצה מאיך שאני נראה,רק הייתי רוצה לרדת 10 קילו להיראות עוד יותר טוב,ולסדר את השיער וקצת לשפר את הפנים,למרות שהורדתי את כל הפצעונים שלי. עכשיוו התחלתי עם בחורה והיא די ניפנפה אותי,מה שעוד יותר ביאס והוריד לי את הביטחון להתחיל עם בחרות,רוצים תמונה שלי? שלחו לי לפרטי,אני רוצה לדעת אם אני נראה טוב,רק בנות יכולות. אני עכשוו הולך לרשום לפורום אהבה את הסיפור עם הבחורה.

lD0

New member
פשוט

פשוט תעשה את זה. תלך למכון קושר ותעשה את כל מה שאתה רוצה לעשות, תעצב תסרוקת וזה.. ולכל בת יש טעם שונה, בטוח תהיה מישהי שתאהב את המראה שלך. אל תדאג.

slashon1

New member
70 קילו גבוה ורוצה להוריד עוד 10?להפך במכון..

כושר יגידו לך עוד להוסיף קצת משקל כדי שתבנה שרירים וגוף תלוי מה הגובה שלך אם אתה באמת גבוה ושוקל ככה מה שאתה אומר הוא חולני

יש משפט שאומר: כל העולם נברא בשבילך

תנסה לראות במה אתה כן טוב הרי אין מצב שאתה 0 תנסה להתלבש טוב להגיד לעצמך במה אתה טוב יותר מאחרים תהנה מהחיים

NFS2

New member
תודה אחי

הבעייה שזה קשה. מה שעוד מוסיף שאני רב כל היום עם ההורים..

למעלה