אני כזה עצלן!

תוםשפר

New member
אני כזה עצלן!

אני חייבת פעילות שתקדם אותי במאגיה! להעביר את השביתה לא מול הטלוויזיה. אז- למישהו יש רעיון חוץ ממדיטציה ( ממש אין לי כוח :) ) או ריכוז (אני ממש שולט בזה- ישבתי 5 שעות בחוסר מעש ומזה שלא השתעממתי השתעממתי! )

MaaYan B23

New member
זה כל היופי במדיטציה, לא צריך כח.

בכל אופן, מסקרן אותי המושג "חייבת"...

CafeNoga

New member
מדיטציה אינה לשבת חמש שעות ללא מעש

מדיטציה אין פרושה לשבת חמש שעות משעממות בחוסר מעש מדיטציה היא בהחלט עשיה ואולם עשייה מסוג אחר, אני לא בטוח שאת יודעת לעשות מדיטציה, בכל אופן כדי לא לדבר בצורה של ביקורת אעבור איתך על הרעיון שיושב בבסיס המדיטציה ועל הטכניקה בה מבצעים אותה בבסיס של המדיטציה עומד נסיון ליצור ערוץ של תקשורת ביננו לבין השכבות התת הכרתיות היצירתיות שלנו לבין המודעות העמוקה יותר שלנו לא זאת הלוגית המילולית, אותה שכבת מודעות היא בעלת הכוחות הנפשים המיוחדים שבנו ומשם באים אותם כוחות שאת מחפשת , אם יש כבר מאגיה לבנה או שחורה היא חייבת לבוא מתוך זיקה חזקה לאותו מימד פנימי אז המדיטציה אמורה ללמד אותך להקשיב להתבונן לפתח ערוץ תקשורת הקשבה ומודעות לאותן שכבות הכרה פנימיות בדרך כלל ההקשבה שלנו היא לא מרוכזת מספיק כדי שנוכל להקשיב פנימה המון רעיונות והמון גירוים מעסיקים את החשיבה שלנו כל הזמן בין אם הגירוים באים מתוכנו או שהם באים המסביבה החיצונית. מדיטציה היא טכניקה להשתיק את כל הרעש הזה הגונב את תשומת הלב שלנו. מבחינה טכנית צריך לשבת ישיבה נוחה לא מנשה בדיוק איזה, הפנטנט הוא להשתיק את הרעש הפנימי, ופה בא "הפנטנט " של המנטרה. תפקידה של המנטרה הוא להעסיק את המודע, להעסיק אותו אבל לא להעמיס עליו, את המנטרה אומרים בתוכך שוב ושוב ושוב, כשבכל פעם עושים אותה יותר שקטה ויותר ערטילאית , הדבר גורם בסופו של דבר להגעה למצב של חצי הרדמות או ריכוז מסוג אחר בו צפים בך דברים בו אתה חווה חצי במודע את הזרם של התודעה הפנימי שבך, שלב של בין חלום להכרה, לאחר תרגול של קשב לאותו זרם מידע אתה לומד להקשיב יותר פנימה לומד לשלב ולפתח כלי מודעות המדברים באופן ישיר יותר עם אותו מעין שכבה אשר מהכיוון שלה באים אותו סוג של רגש מידע אותו זרם של מודעות אותו זרם ישמש אותך בעיבוי וחיזוק כל התחושות שמלוות לדברים שאת מחפשת הפעלת הכוחות שלך והתחברות לעצמך פנימה בהצלחה

mb3inh

New member
זה לא מה שאני עושה

ובכל זאת אני עושה מדיטציות.

gwizard

New member
בוא אני אספר לך משהו

להגדיר מה זה מדיטציה זה לא פשוט כל כך. זאת אומרת, להגדיר את זה עבורך זה מאוד פשוט, אבל להגיע להסכמה ציבורית עבור המושג שלך (בתנאי שזה בכלל מעניין אותך) קצת יותר מסובך. חפש את השרשור שלי בפורום מדיטציה, אתה תבין לבד. ולגבי מה ששרלילה כתבה, זו דעתה בלבד ואין לראות בדעתה משהו מעבר למה שהיא.

למעלה