אני כל הזמן בוכה...

אני כל הזמן בוכה...

גם ברגעים אלו.. אנחנו לא יודעים כיצד הקשר שלנו ימשיך ואני כל כך צריכה את החיבוק שלו עכשיו...אבל הוא בבית...הוא לא מרגיש טוב... אבל אני זקוקה לו...כל דבר קטן מזכיר לי אותו... כל דבר גורם לי להתחיל לבכות... איבדתי את התאבון..כל היום לא הכנסתי כלום לפה... אני צריכה אותו...

עלמה 3

New member
היי פרי ../images/Emo24.gif

זה אכן קשה, כאשר יש חוסר ודאות במערכת יחסים. ואם זה גורם לך כזה כאב..את צריכה לחשוב היטב אך ממשיכים הלאה. ושניכם יחד לתאם ציפיות וכוונות לגבי הקשר. פרי, למה כוונתך ? .. לא יודעים כיצד הקשר ימשיך.. ! דיברתם על זה ? מה שנותר לי מכאן .. לשלוח לך

דיברנו על זה בטלפון

אך עדיין לא דיברנו על זה פנים מול פנים. חסרים לי ההבעות בזמן שיחה... חסר לי החיבוק בזמן השיחה... אני מעדיפה לקיים שיחות כאלו פנים מול פנים ולא בטלפון.. אנחנו צרכים למצוא פתרון יחד דבר שמעט קשה לעשות דרך הטלפון... ביום חמישי אוכל לראות אותו...

עלמה 3

New member
נכון, שיחות מהסוג הזה לא מנהלים

בטלפון, לפחות להשתדל. עד יום חמישי אני מקוה שתהיה לך הקלה בתחושה. ותשוחחו ברוגע.

blonda3

New member
היי פרי../images/Emo24.gif

לא הייתי כאן בזמן האחרון אז לא הבנתי מה בדיוק קרה. בכל אופן אנחנו כאן ואת מוזמנת לשתף... אני מקווה שהכל יסתדר ושתוכלי לקבל חיבוק שאת צריכה.... בינתיים קחי כזה
אולי זה קצת יעזור.....
ולגבי האוכל והתאבון אז ברור שכשמשהו מלחיץ מאבדים את התאבון לכן כדאי בכל זאת לשתות הרבה ולאכול אפילו משהו קל אולי גלידה או פרי או מעדן חלב...כי כל דבר קטן פותח את התאבון.... וכשלא אוכלים אז מאבדים את הכוחות...

כל כך רוצה

לומר לך משהו אבל לא מכירה את הסיפור כל כך רוצה לנחם ואין לי מילים אז אולי במקום אפשר חיבוק?

פרי מתוקה ומקסימה

הוא חולה,אז למה את לא לידו? קשה לי להבין מה בדיוק היה שם ,אולי תשתפי מעט יותר? שולחת לך חיזוקית פרטית
כמו שאמרה לך בלונדה,מעט אוכל את חייבת להכניס לפה כדי להתחזק. נשיקות

blonda3

New member
מי זה הוא

איפה הוא ולמה את לא יכולה להגיע אליו? בכל מקרה...תנסי לדבר איתו ולעודד אותו....

blonda3

New member
אוקיי...אז תשתי לך משהו חם../images/Emo8.gif

או קר....ותקשיבי למוסיקה שאת אוהבת.... ואולי תדברי איתו בטלפון.... או שתהייי כאן או באודיגו או בצ'טים... או בטלויזיה עד שתתעייפי ותלכי לישון.

תודה על העידוד אבל אני לא מסוגלת

להכנס לאודיגו ולאצטים.. כל הלילה התהפכתי במיטה היו לי חלומות לא טובים... עכשיו קמתי ואני לא יכולה לישון... אני מתכוננת לגרוע מכול וזה לי מניח לי...עוד יום שלם צריך לעבור עד שהדבר הזה יוכל להפתר לכאן או לכאן וזה משגע אותי... אני כל כך אוהבת אותו...

פרי מתוקה

אם אתם נפגשים היום בכדי לפתור את הבעיה ,תתכונני לכך על ידי שתנוחי תאכלי ותראי במיטבך,אל לך להראות תשושה ומסכנה,אף אחד לא אוהב מסכנים... את הולכת להציג את הצד החזק שלך,חום אהבה וביטחון עצמי,אל תפלי לקורבניות כי זאת מניפולציה עלובה. לכי לפגישה כשאת כבר אחרי שיעורי בית ויודעת מה את רוצה לשדר ומה את רוצה לקבל,ולא אוספת פירורים,מגיע לך יותר. בהצלחה מתוקה מכל הלב.

יופי

אז יש לך הרבה זמן לנוח ולהתארגן בכל הרבדים,נפשית פיזית,מנטלית ורגשית. אל תשכחי פרי ש " הוא חייב למות עלייך....."

../images/Emo13.gif

הבעיה היא שהמנוחה הזו עושה לי רק רע.. אני כל הזמן חושבת מה אעשה אם נבחר בדרך בה אני לא מעוניינת.. כיצד אתמודד איתה וזה רק מזיק לי..

אז

תחליטי שעד מחר את חושבת מתכננת ומתכוננת,אבל בפגישה את 10. ועוד דבר קטן,אל תחשבי רע וסוף,כי נבואה שחורה מגשימה את עצמה. תחשבי חיובי מבלי להתעלם מהאפשרות השניה.... פשוט תתמקדי בטוב .

../images/Emo24.gifתחשבי טוב ויהיה טוב

שלא תהיה מהמחשבות הרעות עילה לנבואה שמגשימה את עצמה

b4icu

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

בוקר טוב המצב שאת מתארת כל כך מוכר לי... כאשר קמתי ועזבתי את ביתה של R לפני 4 חודשים, הייתי במקום דומה. הורדתי 17 ק"ג וגם לא ישנתי טוב. מה עושים? 1. מוצאים עיסוקים כדי להיות עסוקים כמה שאפשר. 2. אולי לוקחים איזה כדור הרגעה או משהו (רצוי בהוועצות עם רופא) 3. משתדלים לא להיות לבד! 4. מחפשים דרך לקבל טיפול או ייעוץ מקצועי

למעלה