אני כל הזמן חושב איך זה להיות אבא....

cottoneyejoe

New member
אני כל הזמן חושב איך זה להיות אבא....

אבל העובדה שלי לא היו כאלה (הורים, אמא בקושי), עושה לי חששות שאם בכלל אני אתהב בילדים שלי...... או סתם אהיה אדיש לכל מה שמתרחש סביבי.....כי מאוד לא קל לי להראות אהבה.....כל מי שהייתי כנה איתו פגע בי.

לפעמים מראים אהבה ונפגעים ולפעמים

מותאים את גן העדן הפרטי. אז מה? תעבור כל החיים שלך בלי להעיז ובלי להרגיש?

avtari

New member
ילדים רק מחזירים אהבה

אני מאחל שתתאהב בילדים ותראה עד כמה הם יודעים להחזיר אהבה

Master Stav

New member
תשחרר .....

אשח לדבר איתך גם בפרטיות אם תרצה אתה מוזמן לשלוח לי מסר אוכל לספר לך דברים מהעבר האישי שלי שאני מניח שיעזרו לך . שיהיה בהצלחה איש שחרר ותן לעצמך את הזכות לאהבה אמיתית

hag70

New member
אף פעם אי אפשר לדעת איך נתפקד במצב חדש

לפעמים אנשים מתנהגים באופן הכי לא צפוי והכי לא "הגיוני" לחוויותיהם בעבר. זה נכון שילדים מחזירים אהבה בלי גבולות, אבל זה לא תמיד גורם להורים להיות טובים יותר
. אולי רק הופך את הסיטואציה לעצובה יותר. אולי זה משהו שכדאי לדבר איתו עם אנשי מקצוע ולהכין את עצמך להורות. בעיני זה בהחלט מעשה מומלץ ונכון. מעבר לכיף הגדול שבהורות, זה "מקצוע" ששואב את כולך ומשאיר לפעמים את החזקים ביותר שבורים וחסרי כוחות (ורק תראה מה קורה בפורום של הורים צעירים/אחרי לידה וכו'). היתרון שלך שאתה מודע לבעייתיות שיכולה אולי לצוץ בעתיד להבדיל מאחרים שאומרים "יהיה בסדר" או פשוט לא מודעים ליתרונות ולחסרונות שלהם. וזו כבר התחלה טובה. בהצלחה.

פרח75

New member
מציעה לך לפנות לטיפול

זה רק יכול לעזור ולתת לך כלים. אני מאמינה שכן תאהב את ילדך פשוט כי אדם שאין לו רגשות גם אין לו חששות. יכול להיות שבגלל מה שעברת בחיים יהיה קשה לך להראות את הרגשות שלך ואת זה אפשר ללמוד בטיפול פסיכולוגי טוב. בהצלחה

למעלה