אני כל כך בדיכאון בבקשה תעזרו לי...

fayd הפשוש

New member
אני כל כך בדיכאון בבקשה תעזרו לי...

היתי אתמול במסיבת יום הולדת של ידיד שלי והיה שם הרבה תלמידים משניי בתיי הספר (קצת אניפורמציה: אני לומד בבית ספר פרטי שעד ליפניי השנה הזאת היה אחד ועכשיו הוא היתפצל אחד בשפיים ואחד במישמר השרון הוא היתפצל ביגלל שהיו המון תלמידים שרצו להיצתרף אז פיצלו אותו כדיי שהייה מקום ועכשיו אלה שניי בתיי ספר שהם אותו אחד) ואתמול הרבה תלמיידים משניי בתיי הספר הגיעו כולל המון חברים שלי שלא ראיתי המון זמן ואני נורא אוהב אותם והיתגעגתי אלהים אני חייב לציין שבסניף של בית הספר שאני לומד בו אני כבר לגמריי מחוץ לארון וכולם יודעים וכולם סבבה אם זה באמת אומנם יש הערות כמו "אם מי היתה מעדיף לישכב בראד פיט או אנג´לינה ג´ולי?" אבל זה סתם בצחוק והם באמת מעונינים לדעת כי זה חדש להם כל הקטע הזה של הומואים אז הם מיתענינם בזה ואני סבבה אם זה אני עונה להם וצוחק איתם על זה והכל אחלה אבל הבית ספר היתצל ליפני שהספקתי לצאת מהארון והמון המון ידידים שלי לא יודעים אלי (כלומר אלה שבבית הספר השני) ואתמול אנ יהגעתי לשם והתחלתי להגיד שלום לכולם ואז ידיד אחד שלי שממש אהבתי והיה לי איכפת ממנו וכ"ו אמר לי: "אל תיתקרב אלי אני ניגעל מימך אני שונא מיתרוממים" זה פשוט שבר אותי קצת ביררתי וגיליתי שאחד מהידידם שלי מבית הספר שלי הלך לבית הספר השני ועשה לי אווטינג כמו שבחיים לא ראיתם הוא פשוט אמר לכולם ופיתאום ליפני ששמתי לב מה קורה כולם היו נגדי וקרוא לי מיתרומם ואוכל בתחת והתחילו אם המישפטים המפגרים הללו של "בוא אני מושך אותך? רוצה אותי?" וכל זה ופשוט כל הידידם שלי התחילו ליתקוף אותי עד שפשפוט (מוריד את הראש בבושה) ברחתי משם כמו פחדן בימקום להיתמודד איתם פשוט ברחתי, אני עלוב! ואז החברה הכי טובה שיש לי בעולם ניגשה אלי והתחילה לדבר איתי ומיסתבר שגם היא נגדי לא ביגלל שאנ יהומו אלה ביגלל שהישתנתי לפי מה שהיא אומרת נו בטח שהישתנתי מאז שיצאתי מהארון התחלתי סוף סוף להיות עצמי מה היא רוצה? שאני ישאר בארון לנצח ויחתום כרטיס קבע בנרניה?!?!?!?!?! היא לא מבינה שסוף סוף היא רואה את אלון האמיתי? שכל הזמן הזה חיתי בשקר וסוף סוך אני מרגיש טוב אם עצמי? ואז היא גם הלכה ואני פשוט נישארתי בודד לגמרי כל אלה שחשבתי שהם חברים שלי פשוט היפנו לי גב תוך כדיי מילמולים של "הומואים היו צריכים להרוג אותם כשהם היו קטנים" היתקשרתי לאבא שלי שיבוא לקחת אותי לא יכולתי להישאר שם ואז הלכתי לקחת את התיק שלי (היתי אמור לישון שם) ושלושה ילדים בגיל שלי התחילו כאילו להיתקרב אליי וכאילו לגעת בי ואמרו: "הינה אוכל בתחת רוצה אותנו?" ואתם חיבים להבין שאני בגיל 10 עברתי אונס מאוד אלים ומאז אני לא יכול ליסבול שמישהו נוגע בי אלה אם כן אני רוצה בזה ואני פשוט התחלתי ליבכות בהיסטריה כי פיתאום התחילןו לי פלשבקים ממה שקרה לי והיתי בטוח שהם באמת הולכים לאנוס אותי.. שוב... אז לקחתי את התיק שלי ופשוט ברחתי משם אני יודע שאתם בטח חושבים שאני פחדן אבל מה יכולתי לעשות? ואז ליפני שהלכתי כולם היתקבצו מסביבי ודחפו אותי ואמרו שיט ההומו הולך הביתה מה קרה? כאוב לך בתחת? חבל דווקה רצינו להישתעשע איתך, זהו בעצם אני כבר ניתקלתי בהומופוביה אבל בחיים לא כמו מה שהיה אתמול, ובטח ובטח לא מהחברים שלי... אז אני לבד עכשיו... איין לי אף אחד... וגם אתם בטח חושבים שאני סתם פחדן עלוב... זה בסדר..., גם אני חושב ככה...

resputin

New member
מתוק שלי,

אני דווקא לא חושב שאתה פחדן. אני לא יודע מה אני הייתי עושה במקומך, כי אומנם אני אדם יחסית חזק ועומד על העקרונות שלי, אבל להיות לבד מול כ"כ הרבה אנשים, אנשים שהחשבת כחברים שלך, זה נורא קשה. אני חושב, שבמיוחד אתה, עם הפלאשבקים של האונס והכל, עשית גבורה שנשארת שם. אני אוהב אותך מאוד, ומקווה שתרגיש יותר טוב, בקשר לכמה אני יכול לנחם אותך דרך האינטרנט.. אממ.. לא חושב שהרבה, אבל אם תבוא למפגש אני מבטיח לנסות יותר..

ShmupyGirl

New member
אמ..

אני חושבת שאתה בכלל לא פחדן, זכותך המלאה באותו רגע ללכת. אתה בן אדם אחד, ואם החברים שלך פונים נגדך, אין לך מה לחפש שם באותו רגע, הם היו כולם בקטע של "לרדת עלייך" באמת שלא היה לך כיחיד מה לעשות נגדם. אני לא מכירה אותך כל כך או את ההיסטוריה שלך, אבל אם עברת אונס אז זה בכלל מסביר ומצדיק את החוסר רצון שלך להיות שם. כל בן אדם צריך להתמודד עם דברים בדרך שלו, אם זו הדרך שלך, חזק ואמץ. אני מקווה שאתה תרגיש יותר טוב! באמת שאתה לא פחדן! צאלה.

allegro

New member
אין לי הרבה מה להגיד לך חוץ

מזה שאתה אדם חזק מאוד... עברת משהו קה, נקרא לזה אפילו חוויה טראומטית, ועמדת בה בגבורה. ואולי כדאי שתצא לך חברים חדשים, אלה לא חברים.... בינתיים קח

פריפטס

New member
תקשיב חמוד

אתה ממש, אבל ממש לא פחדן, אני הייתי עושה את אותו הדבר בדיוק ואני גם לא פחדן. להפך, אתה אמיץ שהתמודדת עם זה בקור רוח, ידעת מה לעשות- פשוט הלכת! כל הכבוד לך. הם לא ידידים שלך, ולא חברים, כי הם לא מקבלים אותך, וגם לא הידידה הטיפשה הזאת. יש לך חברים אחרים, מהסניף השני של בית הספר שלך (אם הבנתי נכון)- תיהיה איתם. ואם לא, תמיד אפשר לחפש עוד חברים, שיקבלו אותך כמו שאתה. הרבה אנשים ירצו להיות חברים שלך, תזכור שאתה אף פעם לא לבד- תמיד יש את אותם אנשים שעוברים את אותם דברים כמוך, וגם אם אתה לא מכיר אותם, יום אחד תכיר. אני פונה אליך באיי סי קיו, שנוכל לדבר. בהצלחה לך!

theshadow3

New member
WOW....

אני לא יודע מה להגיד חוץ מזה שאתה ממש לא פחדן!!! אני, וכולם היו עושים את אותו הדבר! אף אחד לא יכול להתמודד מול קבוצה גדולה של ילדים לבד. לך תמצע לך חברים אחרים, כי הם לא חברים. שיהיה לך חג שמח, ורק טוב השנה!

sarah

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

דבר אחד שאני לא מבינה: בבית ספר שאתה בו עכשיו הכל ממש בסדר כן? או שמסיבה או מה שזה היה גרמה גם לילדים מהבית ספר שלך להיות נגדך? בכל מקרה אני רק רוצה להגיד שאני ממש ממש איתך ופשוט קבל חיבוק
אני מקווה שהכל יתסדר לך לטובה ושתרגיש יותר טוב. ואין לי ספק שאתה ממששש לא פחדן עלוב כי כבר יצאת מהארון מבבית ספר שלך שזה דבר ממש אמיץ
כן, וואו
ושזה רק האדיוטים מהבית ספר השני גרמו לזה להיות זוועה, בהצלחה עם לנסות לזכור שהאנשים האלה הם פשוט חתיכת מטומטמים... באעבה, שרה (
רוקי)

../images/Emo101.gif

תראה, לדעתי אתה לא פחדן, כי לצאת מהארון דורש המון המון אומץ... (מה שלי - לדוגמא, לא היה) וכל הכבוד - שעשית את זה
בקשר לזה שהלכת - זכותך ללכת...
לא הסתדרת עם האנשים שהיו שם, והם ת´אמת לא כל-כך רצו להסתדר איתך... בקשר לחברה שלך, יכולות להיות כמה סיבות, א) היא אמרה את זה מלחץ חברתי ב) היא התכוונה לזה ג) היא אמרה את זה בצחוק ותוכל לברר למה התכוונה לפי האופן (טון דיבור, עצירות וכאלה) עם היא התכוונה לזה - תדבר איתה, (ואם היא כל-כך חשובה לך) אולי תוכלו לדבר על זה... בכל מקרה - אני מקווה שעזרתי לך ...

טל קר

New member
../images/Emo24.gif

אני לא חושבת שאתה פחדן. אני לא חושבת שהייתי נוהגת אחרת. אני לא חושבת שהדבר הנכון לעשות באותו זמן היה בהכרח להתעמת איתם. לא הבנתי לגמרי אם גם החברים שלך מבית הספר שאתה לומד בו ושאנשים בסדר עם זה שאתה מחוץ לארון התחרפנו בעקבות הלחץ החברתי, או מדובר רק במטומטמים מהסניף השני. בכל אופן אנשים כמוהם עושים לי רע. מכיון שם לך הם עושים רע, תצמצם את הזמנים שאתה איתם בקשר. אם הם מציקים לך גם בבית הספר, גש למורה/יועצת/מנהלת. אתה לא חייב לעשות זאת לבד ספר למי שאתה סומך עליו, כמו ההורים או האחות, והם יגשו איתך. אם יש לך כח, תשקול לגשת אליהן בכל מקרה, נראה לי שיש נושא שפוספס בענק בשיעורי החברה אצלכם. אם אין אצלך אף אחד בבית שיכול לדבר עם המורה/יועצת/מנהלת, גם אני מוכנה לעשות זאת. הICQ שלי הוא 29206648. אני 99.9 אחוז מהזמן באינויזיבל, אבל שלח לי הודעה, ואענה לך בהקדם.

אני לא יודע אם אני מחדש פה משהו

נורא קל אתה יודע לעשות משהו כשכולם עושים אותו. הפחדנים האמיתיים הם האנשים שחשבת שקיבלו אותך ומסתבר שלא. ואני בטוח מניסיון שיהיו לפחות כמה, וגם אם זה יקח טיפה זמן, שבסוף יבואו ויתנצלו,ואם לא יתנצלו אז לפחות יראו שהם רוצים בקרבתך. אני לא מאמין שכל אחד ואחד שהיה שם שנא אותך, או באמת באמת נגעל בגלל שאתה הומו. אבל היה להם הרבה יותר קל לצאת נגדך ולהתנהג כמו כולם מאשר לעמוד לצידך (ואולי גם במעשה זה להראות איזשהי נטייה מינית שלהם.......). בכל מקרה אל תרגיש רע עם עצמך. מה שהם עשו היה ממש לא בסדר ויש אנשים כאלה בעולם. לא משנה מה נעשה כרגע ייקח לחברה הגדולה המון זמן לקבל הומואים ולסביות. לא יודע אולי אני טועה..... מה שאני כן יודע זה שאתה יכול להאמין בעצמך ולתת לאנשים שמסביבך להתמודד עם העובדה שאתה הומו בעצמם. אתה לא צריך לקחת את זה על עצמך....

TwelveEyes

New member
ממ..

תראה... אחד מהדברים שהספקתי ללמוד ב-17 השנים האחרונות הוא שאין קבוצה יותר אכזרית בחברה המודרנית מילדים ובני נוער. תמיד יהיה מי שירצה לאמלל אותך כפיצוי על החיים הדפוקים שלו, ותמיד המישהו הזה ימצא תירוץ. הדרך היחידה להתמודד עם זה היא לחרוק שיניים ולהמשיך ללכת, ולזכור שמה שלא הורג אותנו - מחזק אותנו. אתה לא פחדן ולא עלוב - אתה בסה"כ בנאדם שלמרבה הצער מצא את עצמו בסצינה קלאסית מהחיים. ואם זה מנחם אותך, קרוב לוודאי שהחארות האלה ימותו מאד בודדים... ואתה *בטח* לא לבד. אני בטוחה שאני מדברת בשם כל הפורום כשאני אומרת (את המשפט הקלישאי והנדוש :)) "כולנו כאן בשבילך".

taxi555

New member
אם יש דבר שהייתי רוצה הכי בעולם..

אז זה להיות שם כשזה קרה ואז להיכנס בהם בצורה הכי בוטה שיש.. והדרך הכי טובה להשפיל הומופוב זה להוכיח לו שבן מעמיד לו ועוד בהתערבות ליד החברים ה"סטרייטים" שלו!! והומופובים תמיד אומרים שבחיים בן לא יצליח להעמיד להםף,ואז לשמוע תתירוצים שלהם שכן זה בגלל המגע ובלה בלה.. ואז לפשוט להוכיח להם שהם סתם מזיינים תשכל ובסך הכל מנסים לחפות על עצמם{לפחות חלק גדול מההומופובים שהכרתי}. ואם אפשר ואני אישית נגד אלימות אבל כשאני שומע מה שעברת פשוט בא לי לקרוע אותם במכות ואז להראות להם שכן הומו/דו "זיין אותם במכות".. וכן אני ממש מתפוצץ מעצבים בשעה הזאת של הבוקר כשאני קורא את מה שעבר עלייך!! אני לא יכול להיות במקומך כי את מה שעברת אי אפשר לתאר אבל אני יכול לעמוד לצידך תמיד כשתצטרך וכמו שכל הפורום הזה עומד עכשיו {ותמיד }לצידנו.. ביי אנשים
אוהב אותכם ואחל´ה חג ביייי

fayd הפשוש

New member
תודה לכולם על העידוד אני הגעתי

למסכנה אחת: אתם חושבים שבני אדם חכמים? טוב אתם צודקים, בן אדם אחד הוא חכם, הרבה בני אדם הם עדר כבשים מפגרות אם אוטיזים מיתקדם וחוסר יכולת לחשוב בזכות עצמם! טוב אני צריך לימצוא לי חברים חדשים... מקווה שאני ימצא כמה במיפגש ביום רביעי.

מסקנה נכונה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לפחות טובה אחת צמחה מכל העסק הנוראי הזה: גילית מי האנשים האלה באמת

adiko

New member
אני ממש בהלם מהקטע כמה אנשים יכולים

להיות אכזרייםם אז אולי זה מראה לך שכולם היו טובים עד שגילו

למעלה