אמא של עוז
New member
אני כל כך כועסת ../images/Emo46.gif
עוז היה (ועדיין) חולה כל שבוע שעבר (כן כן במשך שבוע) תקף אותו וירוס (התברר אחרי ששלחנו חיתול לבדיקה במעבדה) הילד עם שלשולים והקאות חום גבוה , הוריד קילו ו-400 גרם במשקל בקיצור נורא ואיום
אחרי שחמישה ימים הוא התמודד רק עם אקמול ודיאטה היינו שוב אצל רופא ביום שישי וקיבלנו אנטיביוטיקה, במוצאי שבת היה לעוז קצת פריחה בגוף אבל התחיל לאכול והפסיקו השלשולים והקאות אז חשבתי אולי סתם עוד תסמין של המחלה. ביום ראשון הילד היה ישנוני יותר מהרגיל (ישן 5 שעות במשך היום לסירוגין + שנת לילה {10 שעות}) אמרתי טוב הילד משלים שעות שינה אחרי שבוע הקשה ושמחתי לישון גם לילה שלם , היום הוא התעורר אם פריחה אם נפיחויות אכל בקבוק והקיא את הכל , צלצלתי לרופא וסיפרתי על התסמינים ושאלתי אם בוודאות לא היה פנצילין באנטיביוטיקה שהוא קיבל (כי גם אני וגם בעלי רגישים) כי זה אותו מסמינים אז היא אמרה אה יש שם פנצילין
(אבל רשום לך בכרטיס האישי של הילד שההורים רגישים) בקיצור אנחנו שוב הולכים אליה עוד מעט בינתיים הילד עם פריחה ונהיה חולה יותר ממה שהיה והכי מרגיז זה שאני בדקתי את המרכיבים ולא היה רשום "פנצילין" היה רשום AMOXICILINUM ולא ידעתי שזה מכיל גם , בקיצור אני כועסת על הרופא וגם על עצמי הייתי צריכה לשים לב יותר ולהפסיק מיד את התרופה במוצאי שבת
עכשיו הוא שוב נראה כמו סמרטוט ויש לו עוד משהו בגוף שהוא צריך להתמודד!
עוז היה (ועדיין) חולה כל שבוע שעבר (כן כן במשך שבוע) תקף אותו וירוס (התברר אחרי ששלחנו חיתול לבדיקה במעבדה) הילד עם שלשולים והקאות חום גבוה , הוריד קילו ו-400 גרם במשקל בקיצור נורא ואיום