אני כל כך כועסת

אני כל כך כועסת ../images/Emo46.gif

עוז היה (ועדיין) חולה כל שבוע שעבר (כן כן במשך שבוע) תקף אותו וירוס (התברר אחרי ששלחנו חיתול לבדיקה במעבדה) הילד עם שלשולים והקאות חום גבוה , הוריד קילו ו-400 גרם במשקל בקיצור נורא ואיום
אחרי שחמישה ימים הוא התמודד רק עם אקמול ודיאטה היינו שוב אצל רופא ביום שישי וקיבלנו אנטיביוטיקה, במוצאי שבת היה לעוז קצת פריחה בגוף אבל התחיל לאכול והפסיקו השלשולים והקאות אז חשבתי אולי סתם עוד תסמין של המחלה. ביום ראשון הילד היה ישנוני יותר מהרגיל (ישן 5 שעות במשך היום לסירוגין + שנת לילה {10 שעות}) אמרתי טוב הילד משלים שעות שינה אחרי שבוע הקשה ושמחתי לישון גם לילה שלם , היום הוא התעורר אם פריחה אם נפיחויות אכל בקבוק והקיא את הכל , צלצלתי לרופא וסיפרתי על התסמינים ושאלתי אם בוודאות לא היה פנצילין באנטיביוטיקה שהוא קיבל (כי גם אני וגם בעלי רגישים) כי זה אותו מסמינים אז היא אמרה אה יש שם פנצילין
(אבל רשום לך בכרטיס האישי של הילד שההורים רגישים) בקיצור אנחנו שוב הולכים אליה עוד מעט בינתיים הילד עם פריחה ונהיה חולה יותר ממה שהיה והכי מרגיז זה שאני בדקתי את המרכיבים ולא היה רשום "פנצילין" היה רשום AMOXICILINUM ולא ידעתי שזה מכיל גם , בקיצור אני כועסת על הרופא וגם על עצמי הייתי צריכה לשים לב יותר ולהפסיק מיד את התרופה במוצאי שבת
עכשיו הוא שוב נראה כמו סמרטוט ויש לו עוד משהו בגוף שהוא צריך להתמודד!

באמת כואב הלב ../images/Emo46.gif

מסכנון קטן... אל תדאגי הוא יחזיר לעצמו את כל המשקל שאבד, רק חבל שהרופא המטומטם לא דאג לשים יותר לב...
החלמה מהירה לעוז

אוח, את כל כך צודקת שזה מטריף!

איזו חלמאות, ורשלנות. מזל שהיית עירנית והפסקת את זה עכשיו. ולתת לאחראים על הראש, בעיקר אם כתוב להם על הרגישות. ממש מעצבן ומרתיח.
לכם והמון בריאות.

jole

New member
זה מרתיח את הדם ובצדק...

את אבא שלי אחות אחת כמעט הרגה כשהיא הזריקה לו פניצילין לאחר שרשום בתיק שלו שהוא רגיש. מאחלת לעוז התאוששות מהירה.

מעצבן נורא. למה הם לא מסתכלים

בכרטיס האישי לפני שהם נותנים משהו לילד. איזה מזל שאצלינו הכל במחשב והכל רשום גם הרגישות של ההורים וגם של הילד ככה שהיא לא יכולה לטעות. בכל מקרה תתלונני אם את יכולה במשרד המרפאה/מנהלת או כל דבר אחר שיש לכם. רפואה שלמה.

דיאנה1

New member
כועסת בצדק ../images/Emo46.gif אבל על עצמך אין לך

מה לכעוס, את הרי שמת לב לסימנים ועלית על הטעות החמורה של הרופא. הרי אי אפשר לצפות ממך לדעת את כל שמות התרופות שמכילים פניצילין. בשביל זה לומדים 7 שנים... החלמה מלאה לעוז.

odeia

New member
אמא של עוז, את צודקת שאת כועסת

זו רשלנות רפואית והייתי מציעה לך לפנות לתלונות הציבור ואף להגיש תביעה משפטית. אבל נתחיל בלהבריא את הילד. בן כמה הוא? אם הוא מספיק גדול והוא יכול לשתות חלב, תתני ל את החלב מדולל במים ובטמפרטורה פושרת. כמו כן לתת לו מרק עוף צח לשתות כאשר את שמה שם מלא ירקות טובים כמו גזר, בצל, סלרי ופטרוזיליה. אם צריך למצוא פתרונות אחרים לניקוי מציאה לך להתייעץ בפורום רפואה משלימה, הם יעזרו לך מיידית. תהיו בריאים אורנה

תודה לכולם על האיחולים

זה עושה טוב ב-
. עוז בן-10.5 חוד´ , והוא אוכל תחליף חלב + דייסה אבל ניסיתי לתת לו מרק צח בבקבוק הוא לא מסכים רק מים ובקבוק בערב בקבוק בבוקר ובאמצע היום מנסים לפתות אותו עם בננה או במבה (שהוא מאוד אוהב) אבל גם לא! אז אני לא מתעקשת יותר מדי עיקר שהוא שותה. שוב תודה

odeia

New member
תנסי לתת לו מים עם קמומיל או סוכר

נבט. תנסי להכניס כמה טיפות חלב פושר לתוך המים, זה שהוא שותה מים זה טוב ותני לו כמה שיותר. לא מומלץ במבה ולא בננה. אפשר לנסות לכרסם קצת מלפפון, או כל תפוח אדמה וגזר מבושלים המון.

נשמע נורא מרגיז

אני מקווה מאוד שתמצאו לכם רופא יותר אחראי. כמובן גם שעוז ירגיש יותר טוב ויצא מכל התסבוכת הזאת בריא ושלם.

אני כל כך מבינה אותך

גם לנו זה קרה - אני ובנזוגי רגישים לפניצילין ולמרות שהדגשתי זאת בפני הרופאה היא התעקשה שזה בכלל לא אומר ששחר גם רגישה ושאין קשר ואין בעיה וכו´ וכו´. אני בדרך כלל לא מוותרת אבל הפעם סמכתי על הרופאה. וכמובן ששחר פרחה וסבלה מתגובה אלרגית חריפה. גם אז הרופאה לא היתה מוכנה להודות ששחר רגישה לפניצילין אבל הפעם התעקשתי להחליף לאנטיביוטיקה שאינה מכילה פניצילין. זה כל כך מרגיז אותי שאני צריכה לבדוק ולבחון כל החלטה שרופא מקבל. מאז נהייתי קצת פרנואידית אני תמיד בודקת כל אנטיביוטיקה אפילו אם הרופא נשבע שאין מה לדאוג. אני משתמשת ב- WebMD לצורך כך.

באמת מכעיס, אבל העיקר שעוז ירגיש

טוב. שקלתם להחליף רופא? החלמה מהירה, סיגל של שגיא

למעלה