אני כל כך....כל כך...

linor20012001

New member
אני כל כך....כל כך...

מפחדת... למה אני כל כך לבד...? למה כל כך רע לי...? למה...? הכאב גומר אותי... כל....כך.... כווו....אאאא..בבב לללל...ייייי. די.. די כבר... נמאס לי......אני לא יכולה יותר..... רוצה להתעורר מהסיוט הזה.... אני מפחדת.... למה אף אחד לא בא ומחבק אותי.... מרגיע אותי מעט.... מפחיד לי כל כך..... כל כך מפחיד לי...... אלהים..... דדדייי... אנא ממך.....אני כל כך... מ...ת...ח....נ...נ..ת.... רחם עליי... כואב לי... לא יכולה.... לא יכולה יותר......

תרנגולת

New member
היי ילדונת..

רק רוצה לתת
. על השאלות שלך אני לא יכולה לתת תשובות.. רק יכולה להגיד שאני כאן איתך . קוראת, יודעת.. יודעת שכואב. מתוקה, זה לא יהיה ככה תמיד.. אני יודעת שקשה לך וכואב לך כ"כ.. תאחזי בכל הכוח. וקחי חיבוק גדול
ואוהב !! ((((((((((לינור))))))))))) מקווה שיהיה יותר טוב במהרה! שלך, אני.

....

גם לי אין תשובה לכל השאלות... הלוואי והייתה. אבל דבר אחד יכולה לומר לך... אותו את כבר יודעת אבל בכל זאת: יפה שלי... את לא לבד. אוהבים אותך פה.. ורוצים אותך כאן איתנו. גם אם רע...גם אם כואב...גם אם כל כך עצוב...וכל כך רע על הלב... אנחנו כאן איתך. מחזיקים ידים חזק חזק ועושים
שלא יפתח כל כך מהר... ויחד ככה נחזיק עד שתבוא תקופה טובה וקלה יותר. אוהבת אותך לינורי... בכל חצי הלב שלי. שולחת את כל הכוחות שרק יכולה... יודעת שאת צריכה אותם עכשיו. אז בואי קבלי.. מלוא היד.
אוהבת.. אני.

למעלה