אני כל כך מאושרת!

אני כל כך מאושרת!

*מוחה דמעת אושר קטנטנה מקצה אפה* הפורום מתעורר לחים!!! היפ היפה יפה הורייי!!! [אני המנהלת לשעבר, לכל אלה שלא זוכרים] כשנאלצתי לעזוב כל כך קיוויתי שיהיו לי מחליפים הוגנים...הייתה אחת מתוכננת, לא עזבתי את הפורום עד שלא ידעתי שהיא הולכת להחליף אותי, ואז מה? היא לא יכולה..והפורום הבודד נשאר ללא השגחה, והתדרדר...והתדרדר... ועכשיו הוא מצא את האנשים הנראה לי מושלמים לניהולו, וזה עושה לי כל כך טוב לראות את התינוק שלי גדל[ומנהלים יקרים, אתם יכולים לנהלך אותו מפה ועד הודעה חששה, אבל הוא התינוק שלי, שלי!] אני מאחלת לכם את מלוא ההצלחה, ושיהיה לכם הרבה יותר זמן והרבה פחות אילוצים מעצבינים מלי! אגב, אני כרמל בת 14 וחצי.... כרמל...[בתקווה שבקרוב יהיה לי יותר זמן ואני אחזור לבקר בפורום]

כרמל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היייייייייייייייייייייייי מה נשמע????????? זוכרת אותי??????????????????????????????? תתחילי לבוא לפורום עכשיו!!!! וחסר לך שלא!!!!!!!!!!!!!!! ותתחברי לאיי סי קיו, ולא החלפת ניק?

סעעעעעער כ"כ התגעגעתי!!!!

החלפתי ניק, אבל לא הייתי במערכת הפורומים של תפוז שנים ושכחתי ת'סיסמא. את של זה אני זוכרת:) אצלי הכל טוב, הרבה יותר טוב מפעם:) ואני יתחבר לאי סי, אבל תגיד רגע, מה הנייקניים שלך שם? אוהבבבבת ת'ך!

לא ראיתי שכתבת פה תגובה

אז הגבתי בסוף השרשור למשהו אחר שכתבת... כמו שבטח שמת לב... הניק שלי זה blablaa והמס' הוא 15579797. אולי נעשה את זה שירשור איי סי קיו? וכולם ירשמו פה את שלהם?

מוזר...

אתה לא ברשימה שלי, אבל לא התעסקתי איתה כבר שנים.. ואתה גם לא באיגנור ככה שזה לא בכוונה... פכל אופן אני מוסיפה אותך... הוספתי, ואני עדיין לא רואה אותך. תכתוב לי הודעה גם אם אני אוף לין!

לירונר

New member
לעונג לי להכיר אותך יקירתי ../images/Emo140.gif

את מוזמנת להשאר, לשתות כוס
חם ומתוק עם קצפת ולהשתתף בבייבי שאת גידלת לתפארת.

oh-da

New member
שלום לך כרמל../images/Emo140.gif

אנחנו יותר מנשמח אם תשארי פה

יופיייייייייייייייייייייייייייייייי

הפכת אותי לבנאדם הכי מאושר עלי אדמות!!!!!!!!!!!!!!! טוב... הגזמתי קצת... אבל גם את הגזמת כשהגנתי עלייך בתקופה שאת היית מנהלת... ותעשי טובה ותתחילי להתחבר לאיי סי קיו

ראה תגובה למלה בקשר לאי סי קיו

ו... אני שמחה שהפכתי אותך למאושר:) ואתה רואה, חזרתי בכל קולי.. אני ממש משתתפת בפורום:)

h e n y

New member
שלוםםם ../images/Emo140.gif

אני חן נעים מאוד להכיר!!!! ותישארי איתנו זה יהיה נחמדדד

למעלה