אני כל כך מקווה שאני אראה אותכם שוב....

אני כל כך מקווה שאני אראה אותכם שוב....

עוד שבוע שבועיים עובר לדיור מוגן כמו שכתבתי עם הכי פחות כסף שהיה לי בחיים וזה מפחיד אותי מאוד......אף פעם לא הייתי כל כך עני יחסית בהכנסה שלי

אני מאוד מקווה שהמצב הנפשי שלי לא התדרדר מרוב פחד עד לאישפוז או אני לא יודע לאן.....מיזה אני כל כך פוחד מהלא נודע...מהחושך הגדול.......והלא נודע.....מהרחוב.....

אני כל כך מקווה תמיד להיות פה איתכם ולכתוב פה שמעיק לי ומכאיב .....

אם אני לא יהיה פה אז סימן ש......

Lady Stark

New member
יקירי

אתה תראה אותנו שוב, והרבה. אני סומכת על זה.
יש לך מדריך בדיור המוגן או עוס שאתה יכול לפנות אליהם לגבי זה?

יש מדריך תודה לאל

אבל שום דבר לא יכול להציל אותי מתחושת העוני ששוררת במוחי ....

מיזה הפחד הגדול

עוני כלכלי כמובן שלא הייתי רגיל בו

סליחה על ההצפה של הנושא אני פשוט חרד.

Lady Stark

New member
זה ממש בסדר

לדבר על זה. זה מה שמטריד אותך עכשיו. אבל בדיוק כמו שאמרת, יש מדריך, הווה אומר שיש מי שיכוון אותך וידאג לך במסגרת בה תגור. וכמו שאמרת, מה שהכי מפריע לך זו תחושת העוני, פחות עניין הישרדותי.
נראה לי שבמצב בו אתה נמצא אתה הכי פוחד מהפחד.
אבל המציאות היא שאתה תמצא דרך להסתדר. לחיות בצניעות אולי, אבל תמיד יהיה לך מה לאכול ואיפה לישון וחשמל זורם ומים זורמים. אתה נמצא במסגרת תומכת עכשיו שמטרתה לעשות הכל כדי שלא תופקר.
תפנה בהקדם האפשרי למדריך שלך כי הוא נמצא שם בשביל לדאוג לרווחתך. הוא יכול לתת סיוע של ממש.
תרגיש טוב ישראל, אנחנו פה.

תודה אני מקווה שאני אמשיך להיות נוכח פה

אפילו להמשיך לכתוב על מצוקות קטנות ......העיקר שאני אהיה פה אז זה אומר שאני יושב על הכיסא והכל בסדר ואני לא בחוץ איפה שהוא......

את בהחלט צודקת. אני פוחד מהפחד ...שהוא גדול.......

מקווה שיהיה בסדר...אחרת לבטח לא אהיה פה.....חס וחלילה........

Lady Stark

New member
יקירי

ממה שאני יודעת על חרדה, רצוי מאוד לא להזין את הנושא עליו אתה חרד על מנת שלא יהפוך לאובססיה. תנסה לקרוא קצת תכנים אחרים ברשת, כאלה שמרגיעים אותך.
אם אתה מתחיל להבין שהמכשול הכי גדול שעומד בדרכך הוא לא הישרדות אלא חרדה מהישרדות, אתה כבר בדרך הנכונה. תנסה להבין שמדובר בחרדה (מוצדקת, עקב השינוי שעובר בחיים שלך, אבל לא נכונה. כי כמו שאמרנו, אתה נכנס למסגרת שתאפשר לך לחפש עבודה ומתן תמיכה קבוע), ותנסה למקד את האנרגיות שלך כרגע בהרגעת הפחד.
הדרך הכי טובה להרגיע את זה כרגע זה באמת לעשות את הסידורים הדרושים. דבר עם המדריך כדי שיוכל לתת לך תשובות קונקרטיות.

אני כבר שעה באתר של משרד הרווחה

כן יש כזה בודק במה הם יכולים לעזור לי בשעת משבר.

זו החרדה כמובן שמבוילה אותי לעשות את זה המוצדקת כמו שכתבת......

כתוב שהם יכולים לעזור גם במציאת עבודה/הכוונה. לא ממש הם ארגון שעובד איתם ששמו שרות יעוץ לאזרח שגם לו יש אתר רשמי....

אני באמת מקווה שזו רק חרדה אצלי וזה יעבור.....אני מקווה

hopeful guy

New member
יוצא לי לעקוב אחר מה שאתה כותב..

אני מאוד מעריך את ההתמודדות הלא פשוטה שלך, ומאמין בך בהמשך הדרך.
ורק מקווה להמשיך ולקרוא את התהליכים החדשים שאתה בדרך לעבור, ומי יתן והתגובות העתידיות שלך יהיו עם הרבה יותר חיוביות, ונשאר לי רק לבקש שתשתדל להמשיך ולשתף, למעננו ולמענך.

תודה רבה איש יקר מאוד

תודה רבה רבה. ! אני מאוד מקווה שהבקשות שלך ישאו תפילה אל השמיים ויעזרו לי לנצי את המאבק שלי להשרדות ממש ככה.

תודה רבה

אני מאחל לך גם כל טוב!

למעלה