אני כל כך מקווה שפרשת המסמכים תתברר כלא נכונה

DANIAVNI

Well-known member

פשוט אי אפשר להכיל יותר מה שקורה .

Cranio

Well-known member

אם רונן ברגמן כתב את הכתבה שהבאת
אז אתה יכול להאמין לו.

עיתונאי עם יושרה .

DANIAVNI

Well-known member
אם רונן ברגמן כתב את הכתבה שהבאת
אז אתה יכול להאמין לו.

עיתונאי עם יושרה .
אני מבין
תקשיב ההדלפות האלה לא פחות חמורות מבגידה
בוודאי יותר חמור מלצלם בית של מדען .

certified.woke

Well-known member

מדוע טושטשו פניו של אלי פֶלְדְשְׁטֵין?

Harrington

Well-known member
מנהל

אני לא יודע מה נכון ולא נכון בסיפור הזה (קטע, שכן אף אחד אחר כאן גם לא יודע ;-)). אבל ככל שאכן מדובר בחקירת הדלפת אותו מסמך פרי עטו של סינוואר מיודענו, השאלה הראשונה שעולה במוחי היא מדוע לכל הרוחות היה צריך בכלל הדלפה של המסמך הזה. מדוע גורמי הבטחון (שב"כ? צה"ל?) לא שחררו אותו לציבור ביוזמתם? רק בגלל שהוא שירת את הנרטיב של ראש הממשלה בסוגיית התנהלות חלק מהעם בנוגע לעסקה?

דגלמנגל

Well-known member

אני כל כך מקווה שפרשת המסמכים תתברר כלא נכונה

שמה יתברר כלא נכון -
שהשב"כ פסל את הדובר של ביבי מחשיפה לחומר מסווג, מכניסה למקומות מסווגים, מהשתתפות בפורומים מסווגים, וביבי לא ידע על כך דבר?
למה כמה מטומטמים אנחנו יכולים להיות, כדי להאמין, שהוא לא ידע, שאיש לא משך בדש מעילו...?
אחד היועצים שלו, "מקורב לזוג נתניהו", הדליף מסמכים סודיים והזוג נתניהו לא ידעו? ביבי לא ידע?
יאללה יאללה! מספיק עם גלגול העיניים. ביבי מכר את המדינה, למען האינטרסים הפרטיים שלו - ולא בפעם הראשונה.
רק שהפעם הוא הגזים. אפילו ביחס למה שהיה רגיל עד עכשיו.

רוב הזמן נח

Well-known member
4 זה שקר ושטויות. אם כבר, אז היתה מערכה לשכנע את הציבור שחייבים לעשות עסקה מופקרת שתפגע בבטחון המדינה.

SupermanZW

Well-known member
אני מקווה שהפרשה תתברר כנכונה, מעדיף לדעת שאפשר היה לשחרר את החטופים וששחיתות מנעה זאת, ולא שזה כלל לא משנה מה מנהיגי ישראל עושים ושאנחנו חיים בלימבו. מעדיף להאמין שיש לנו שליטה על המצב ושמעשים שנעשו הם שגרמו לתוצאה, גם אם היא רעה, מאשר שבכל מקרה היה קורה אותו דבר ושכלל לא משנה אם ההנהגה טובה או מושחתת. רוצה להאמין שכדאי לבחור מנהיג טוב, ולא שאין לכך כל השפעה ושמי שמצביע לא משפיע.

דגלמנגל

Well-known member
אני מקווה שהפרשה תתברר כנכונה, מעדיף לדעת שאפשר היה לשחרר את החטופים וששחיתות מנעה זאת, ולא שזה כלל לא משנה מה מנהיגי ישראל עושים ושאנחנו חיים בלימבו. מעדיף להאמין שיש לנו שליטה על המצב ושמעשים שנעשו הם שגרמו לתוצאה, גם אם היא רעה, מאשר שבכל מקרה היה קורה אותו דבר ושכלל לא משנה אם ההנהגה טובה או מושחתת. רוצה להאמין שכדאי לבחור מנהיג טוב, ולא שאין לכך כל השפעה ושמי שמצביע לא משפיע.
אהה, "רוצה להאמין". ואיך זה מתיישב עם המוטו שלך...? ;-)

למעלה