אני כל כך עייפה

מיכל75

New member
אני כל כך עייפה

אני ישנה כמו חמור ובגלל זה לא חזרתי. סיאמית,אל תדאגי אני עוד אפציץ אותך בשאלות ותצטערי שהצעת. לנאווה,ד"ר מילוא אמר לי שאין חשש מהבדיקות "המחשמלות" בהריון,אבל לא נראה לי שאני אעשה אותן.בכל אופן יש לי ב-19 תור לאברמסקי אז אני אתיעץ גם איתו. בכל אופן,עכשו חזרתי מהעבודה ונחשו מה... אני הולכת למיטה !!!!!!!!!!!!!!! תודה לכולם על התגובות החמות! אני אחזור בערב (סיאמית-תתכונני!)

RomiVais

New member
היי מיכל ../images/Emo24.gif

אני כבר לא מופתעת מהעייפות שאת מציינת, בגלל שיש לי ניסיון קטן מסיאמית, שעייפה נורא. אל תילחמי בזה, אם את עייפה וצריכה לנוח/לישון - תעשי את זה. תני לגוף שלך "להוביל" והכי הכי חשוב - שתרגישי טוב!!! תנוחי הרבה ושיהיה לך סוף שבוע רגוע ונעים רומי

רונה 29

New member
רומי רומי רומי ...... איפה את ?!?

מצטערת שאני "רודפת" אחרייך עד פה ! ממש חסרת לנו אתמול במפגש (שהיה ממש אחלה דרך אגב !!!) בכל מקרה , אנחנו מבינים את הסיבה ומקווים שתגיעי למפגש הבא ! שיהיה לך סופשבוע טוב ,נעים וחם ב-
ובכלל
!

RomiVais

New member
רונה יקירתי....... ../images/Emo8.gif

אמרתי לך שאני חולה עלייך??? אם לא - אני אומרת עכשיו!!! את לא צריכה להתנצל שאת "רודפת" אחרי עד לכאן. אני מנסה לא להחסיר פה יום, למרות שזה אומר להחסיר ימים שם, בפורומים האחרים... צר לי שאני "מזניחה" אתכם קצת, אבל בגלל שעות העבודה אני לא מספיקה. זה לא שאתם פחות חשובים, אבל אני מקווה שאת מבינה... מקווה שהיה לכם מפגש כיפי, ואני בטוחה שהפסדתי, אבל איך אני אומרת? זה מה שקורה כשגרים בחו"ל
אני לא מזמן חזרתי מהעבודה וחייבת לנוח מעט - שבוע קשה וארוך עובר על כוחותנו
אבל מבטיחה להגיע גם לפורום השני ולכתוב לכם שיהיה לך סוף שבוע נפלא ביותר קחי כמה
ו
לבינתיים מ-ת-ג-ע-ג-ע-ת, רומי

רונה 29

New member
חולה עליי ?!? תהיי בריאה...! ../images/Emo6.gif

שיהיה לך סופשבוע מקסים עם הרבה
ו -
.

RomiVais

New member
סוף שבוע מקסים גם לך רונה!! ../images/Emo24.gif

אני מבטיחה להיות בקשר!!!

סיאמית

New member
יקירתי...

תפציצי-תפציצי!!! לא מאיימים על יונה עם יין
העייפות מוכרת לי היטב... בשבוע האחרון יש אצלי שיפור קל, אבל בשבועות הראשונים... עייפות שקשה להסביר. אני מבינה אותך נורא
. הצחיק אותי שכתבת שאת מהעבודה - למיטה... אוי.. אחותי! מה אני אגיד לך? גם אצלי זה ככה בדיוק. אין הרבה מה לעשות חוץ מלנוח הרבה!!! אבל יש גם המון כיף בהריון, אם עוד לא שמת לב אז עוד תראי שלהריון יש יתרונות משלו.

מיכל75

New member
סיאמית אני רואה שקמת מוקדם!

בשעה שכבר היית במחשב אני רק התהפכתי במיטה.אני פשוט כל הזמן ישנה. אמא שלי אומרת שעד שהקול שלי מתחיל להתאושש אני כבר שוב במיטה. אני כבר מתה לספר לכל החברות שלי,אבל בעלי לא מסכים.מתי ספרתם? הרופאה שלי התחילה להפציץ אותי בבדיקות והיא רוצה עכשו שאני אקבע תור לשקיפות עורפית לעוד שבועיים.זה לא מוקדם? גם אותך מגדירים בתור הריון בסיכון בגלל הטרשת? בקיצור,קמתי ב-1 בצהריים,הלכנו לאכול צהריים אצל ההורים שלי ועכשו אני הולכת שוב לישון! אז,אני אחזור יותר מאוחר שבת שלום

סיאמית

New member
אהלן ../images/Emo39.gif

אנחנו סיפרנו מיד... ~א~ רצה שנחכה קצת אבל אני לא כ"כ מאמינה בלחכות. ורציתי גם לספר כאן בפורום אבל אוריצתוש שלנו אסרה עלי באיסור חמור (עין הרע לא עלינו) וביקשה שאמתין עוד קצת. אמרת שאת בשבוע 7? לדעתי מוקדם מדי לשקיפות עורפית. נהוג לעשות את הבדיקה הזו בין שבוע 10 ל-14 ואני מביאה לך קישור שאומר את זה "רישמית". האם את עוברת גם מעקב פרטי להריון הזה? אני ממליצה לך בחום להיות גם במעקב פרטי אצל מישהו "שווה" וגם את השקיפות + סקירת מערכות מוקדמת וכו´ לעשות אצל קליבר ולא מישהו אלמוני... לא הוגדרתי כ"הריון בסיכון". להפך... כולם רק אומרים לי להתנהג כרגיל וגם הנוירולוגים שלי באיכילוב לא ממש מודאגים ולא דחוף להם לראות אותי יותר מפעם בחודשיים שלושה. אל תדאגי מהעייפות... אחרי שחזרנו היום מארוחת צהרים, מעדתי היישר למיטה ולא היה עם מי לדבר עד 9 בערב
שיהיה לך ערב מצויין!!! אני פה ואשמח לענות לך על כל מה שאוכל. ואם יש לך שאלות שלא נעים לך לשאול בפורום, תרגישי חופשי לכתוב לי ל: [email protected] צ´או.

RomiVais

New member
יקירותיי ../images/Emo24.gif

אני כל כך שמחה שאתן יכולות להיעזר זו בזו. דרך ההודעות שלכן אני גם מעשירה את ידיעותי, שזה חשוב לי מאוד - ועל כך - תודה!!! שיהיה לכן ולכולם שבוע נפלא וקליל ונעים ביותר מלא
ו-
אוהבת רומי

אורית...2

New member
לאמהות שבדרך...../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo85.gif../images/Emo33.gif

לכ...ל האמהות (כאן) שבדרך.... מתי לספר ???
השבוע קיבלתי טלפון מבעלי, שסיפר לי שאשתו של בן דודי בהריון. (הם בקשרי עבודה...), אז מה אני עושה... מצלצלת
ישר ל"דודה" לאחל לה מזל טוב !!!...ומה אני שומעת...שגם לה זה נודע רק השבוע, (היא הסבתא לעתיד..) ושבכלל היא (כלתה) כבר בחודש רביעי !!! והם חיכו עד שיצאה הבטן ואי אפשר היה יותר להסתיר ...( היא טוענת שהיא כבר "קלטה" כבר לפני חודשיים שיש משהוא ....וכשהיא שאלה..הם ענו לה "כשזה יהיה תדעי !" אז מתי לספר ???.....לפי דעתי לשמור את "הסוד" 4 חודשים..זה הרבה... אבל (לפי דעתי...) ברגע שעושים את הבדיקה הראשונה (אולטרסאונד!!!) והכל בסדר
אין שום סיבה להסתיר ... ביי, ושיהיה רק ב
ובקשה קטנטונת.. גם אני רוצה להיות "דודה"...אפשר ???

מיכל75

New member
סיאמית...

אז עכשו אני כבר באמצע שבוע 8 וקבעתי תור לשקיפות עורפית לשבוע 12. חוץ מהרופאה שמלווה אותי מקופת חולים,אני הולכת גם לרופאה באופן פרטי שברחובות נחשבת הכי הכי. את השקיפות אני עושה אצל רופא שנחשב פה להיט לזה ולסקירה אז כשאני אהיה אצלו אני אשאל גם על זה. בכל אופן בעלי לא היה יכול להתאפק וסיפר לכל האחים שלו (4)שזה כולל גם גיס ו-2 גיסות.טוב שלא מספרים לילדים שלהם... בבי ספר אני עוד לא מספרת.יש זמן. ביום ראשון היינו בבדיקות גנטיות והם כמעט התעלפו והביאו את כל הרופאים במחלקה לראות אותי:פולניה,עוד מעט בת 27 חולת ms נשואה לתימני.בעלי הלך למות.אבל לפחות היו צחוקים. טוב ,אז לילה טוב בינתיים.

RomiVais

New member
אם היו צחוקים - כבר היה טוב!! ../images/Emo8.gif

הרי הצחוק טוב לבריאות ומדבק!!
אם לא תתנגדי, אני אשמח לשמוע על הבדיקות הגנטיות מה זה בדיוק? מה נבדק? מהן התוצאות? תודה רבה מראש ערב נפלא והמשך שבוע נעים רומי

סיאמית

New member
מצויין!

חשוב שתהיי במעקב אצל "הכי-הכי" ושבוע 12 לשקיפות זה טוב מאוד... גם לי עשו בשבוע הזה. בבדיקות הגנטיות גם אותי מאוד אהבו
חולת טרשת בהריון מחולה טרשת. הם נבהלו ורצו שאלך ליעוץ גנטי אבל הרגעתי אותם והייתי צריכה להסביר להם בעצמי שאין קשר. את לוקחת חומצה פולית??? כל יום בבקשה 400 מק"ג וגם ויטמינים לנשים בהריון. יש כל מיני, אני לוקחת "פרנטל". קנית כבר את הספר "הריון ולידה" של דר´ בר? זה "התנ"ך" של ההריוניות
כדאי שיהיה לך כי כתוב שם ממש ה-כל על ה-כל. וזה גם מרתק... אפילו ~א~ קורא ומתפעל. בשקיפות תוכלו לראות כבר ממש תינוק! זה כל כך מרגש... רומי´לה, בדיקות גנטיות אלו בדיקות שמאוד מקובל לעשות היום לפני שרוצים להכנס להריון (או שכבר בהריון). את הדם לוקחים מהאישה, למרות שבדיקת טי-זקס אפשר לעשות לגבר כי מספיק שאחד מבני הזוג לא נושא את הגן לטי-זקס כדי שאפשר יהיה להרגע. הבדיקות מחפשות מוטציות בכמה גנים המעידות על סיכונים ללדת תינוק שחולה במחלות איומות ונוראות כמו סיסטיק פיברוזיס או תסמונת האיקס השביר ו/או מחלת גושה ועוד. זהו בערך... אם תרצי לדעת עוד, תשאלי אבל למה לך? יש לך עוד זמן בשביל להתעניין בזה! מיכלי, אני מקווה שאת ישנה עכשיו, העיפות השתפרה אצלי קצת לקראת החודש הרביעי ויש סיכויים גדולים שגם אצלך יהיה ככה. בינתיים - תשני כמה שיותר.

RomiVais

New member
תודה סיאמית!! ../images/Emo24.gif

הצחקת אותי כשכתבת "יש לך עוד זמן בשביל להתעניין בזה!"
אני לא אומרת שזה לא נכון, את צודקת ב- 100000000000 אחוזים
אבל אני סקרנית מטבעי ואני אוהבת לדעת הכל על הכל, עד כמה שאפשר כמובן ועוד דבר - את ומיכל עוברות משהו מדהים ומשתפות אותנו (ועל כך תודה!!!) ובשביל להרגיש חלק, ולהשתתף גם - צריך לדעת על מה מדובר!!! תודה רבה על ההסבר ואני ממש שמחה שהבדיקות יצאו תקניות ושהעייפות עוברת מעט ד"ש חם ל~א~ ושיהיה לכם ולכולם לילה טוב חלומות מתוקים והמשך שבוע נעים אוהבת רומי

מיכל75

New member
איזה ישנה?בודקת מבחנים.ייאוש!

בשקיפות עורפית זו בדיקה וגינלית?(סליחה לכל הרגישים).אני מקווה שלא,זה כבר ממש פדיחה. אני חייבת לשאול כשהתחתנת כבר היית מאובחנת?ובעלך?זה לא קצת מלחיץ?אם לא בא לך אל תעני פשוט חלק מזה שאני יותר רגועה זה שהיקיר שלי תימני מוקה. בטח שאני מקבלת חומצה פולית אבל של 5 מ"ג ביום,וגם b-12 של סולגאר. אמא שלי קנתה לי את הספר והאמת שאני קוראת בשלבים,כי אם אני אקרא עכשו על הלידה אני פשוט אתעלף. רומי,הבדיקות הגנטיות הן באמת של טי-זקס,שאם האשה בהריון אז הגבר עושה אותה והיום ממליצים לכל העדות לעשות אותה.חוץ מזה יש x שביר,סיסטיק פיברוזיס,גושה קנוון ותסמונת בלום. בעיקרון כל המגעילים נפוצים אצל האשכנזים ולכן הם מחליטים גם בהקשר לבן הזוג.לנו עשו "רק" x שביר וסיסטיק פיברוזיס. כל הצחוקים היו כשהתחילו לצייר לי את עץ המשפחה. יש לי אחות חולת פסוריאזיס,אח בריא,שני הורים עם לחץ דם גבוה ואז כשהגענו לסבא וסבתא,הם לא ידעו מה להגיד לי.זה היה בערך ככה: רופא:יש קירבת משפחה בין סבא וסבתא? אני:כן.הם בני דודים. רופא:מי מהם?מצד אמא או אבא? אני:שניהם. רופא(מזועזע):מה????????? אני:סבא וסבתא מצד אמא בני דודים וסבא וסבתא מצד אבא בני דודים. רופא:אני לא יודע מה לעשות.משפחה אחת עם שני בני דודים משני הצדדים,לחץ דם,פסוריאזיס וטרשת? פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה. אני:אם זה יעזור גם לאח של אבא שלי יש פסוריאזיס. רופא:אני אקרא לעוד רופאים להתייעץ. וככה זה המשיך..... ועכשו אחרי שצחקתי קצת אני באמת אלך לישון!לילה טוב וחלומות פז.

אורית...2

New member
להריוניות שכאן...../images/Emo95.gifסקירת מערכות

לכל ההריוניות...
אם אתם מבררות לגבי "סקירת מערכות" ויגידו לכם שבין "הכי טובים שיש"...תגלו שיש רופא (גניקולוג) עם שם משפחה "מוכר "... אז כן הוא בעלה של...

RomiVais

New member
מיכל, באמת רצו שם קטעים, אה? ../images/Emo8.gif

תודה לך על ההסבר. ידע זה משהו שגדל כל יום... אפשר להבין למה הרופא היה מופתע
שיהיה לך ולכולם יום משגע
ושיקרו בו רק דברים טובים רומי

סיאמית

New member
כן

זו בדיקה וגינלית, יקירתי... למה פדיחה??!?! סתם פלסטיק עם הרבה וזאלין שלא נכנס מי יודע מה עמוק. ממש לא נורא! זה מזכיר לי שכשהיינו ~א~ ואני בבדיקת שקיפות עורפית אז הרופא מחזיק את המכשיר הזה, מורח עליו וזאלין ואומר לי "אל תיבהלי מזה" ואני עניתי לו "דוקטור, זה קטן עלי! מאז שאני עם ~א~, שום דבר כבר לא יכול להפחיד אותי..." ~א~ כמובן הסמיק מאושר והרופא נורא צחק.... בתשובה לשאלתך: ראשית ~א~ ואני עדיין לא נשואים... בהתחלה אני בכלל לא הבנתי למה צריך להתחתן אבל ~א~ הבוק טוען שלעשות ילד בלי חתונה זו הפקרות וממילא הוא התכוון להציע לי נישואין. כך שנעשה את זה בקרוב, מיד אחרי שנסכים על סוג החתונה (3 ניחושים מי נורא רוצה חתונה דתית עם כל הדודות מירושלים, ולמי בא דווקא לשוט עם כל החבר´ה לקפריסין בשביל לחגוג באזרחי
) ובנוגע לאיבחון אז ~א~ ואני ניפגשנו בכלל באיכילוב כי שנינו מטופלים שם ולמרות שלשנינו היו אז בני זוג אחרים, די פלירטטנו אחד עם השני כי היה לנו ברור שיש משיכה שהיא חזקה מאיתנו... זה לא שאנחנו מופקרים כמו שלא היה לנו מספיק טוב עם בני הזוג הקודמים שלנו אז אל תחשבו עלינו דברים רעים!!! it was just meant to be, that´s all... אבל זו היסטוריה עתיקה... את צודקת! אל תיקראי את הפרק על הלידה!!!!! ואני חוזרת: אל תיקראי את הפרק על הלידה!!!! עדיף כבר לראות בוידאו את סיוט ברחוב אלם מספר 5... אז בשביל מה לך? גם ככה הרי נהיה שם בקרוב, עדיף לא לדעת בדיוק מה יהיה.... נשיקות!

למעלה