אני כל כך עצבנית / כועסת / רותחת

אני כל כך עצבנית / כועסת / רותחת

היום חזרתי מהעבודה ומה מגלות עיני הכלבה שלי פגשה היום את הדואר לפני ואכלה מעטפה ענקית מלאה מפיות מקסימות שקיבלתי. איזה אסון כל הגינה מלאה רסיסי מפיות יפות ומקסימות. אני לא מבינה איך נותנים לדוורים האלו משכורת, יש תיבה כל כך גדולה ויפה בחוץ למה קשה כל כך לדוורית להכניס את המעטפה לתיבה. וזה עוד אחרי שביקשתי ממנה כמה וכמה פעמים. אני הולכת לשים עכשיו שלט בגודל A3 על השער ואם שוב זה קורה אני יגיש תלונה, מה יהיה בחורף ניצטרך לדוג את הדואר. אתם לא יודעות כמה אני מבואסת בא לי לבכות מרוב המראה הנוראי הזה.

תודה רבה

בטח שאני מתבעסת הכלבה לא אשמה היא גורה, הדוורית הדפוקה (וסליחה על הקללות) היא דפוקה, בגללה כמעט פספסנו את הועדה הרפואים שחיכינו לה שנה וחצי הדואר שכן מגיע הוא לא שלנו, וכנ"ל החצי שלנו שמי יודע איפה הוא. וגם מה שכן כבר מגיעה לא מגיע לתיבה אלא ללועה של הכלבה. כבר אמרתי לה פעם אחת יפה פנים מול פנים, והתלוננתי בדואר כמה פעמים על דואר חסר. ואני עוד משלמת על עקוב אחרי בנוסף לתשלומים על בולים. כאילו למה אנחנו משלמים לצבי היקר ???? לא נוראה אני אלך לישון ולהירגע. תודה בכל אופן.

כן.. בד"כ מישהו דפוק הוא דפוק../images/Emo6.gif

קחי הכל בקלות שאלו יהיו הצרות שלנו (ע"ע רונן פורת, איזה פרספקטיבה הבחור הכניס לי לחיים...)

כל כך הרבה עצבים - קחי ת"ד

זה מה שאמא שלי עשתה כשרף העצבים על דואר נעלם (ושכנים.....) עבר את הגבול. מאז - שקט ושלווה!!!

T r i l i a n

New member
אורלי!!!!!!!

אני מכירה איזה פיה, היא תעשה שכל המפיות יגיעו אלייך שוב

yaelsh5

New member
גם הכלבה שלי עשתה לי נזקים../images/Emo18.gif

המפיות סגורות במגירה אבל הרסה לי קופסאות קטיפה של טבעות שקניתי במיוחד בשביל להציג בדוכן וזה גם יקר וגם מרגיז..

תאמינו לי. שגם ילדים עושים נזקים

הכל שטויות, מישהו חכם אמר לי פעם משהו שמלווה אותי תמיד "כל מה שאפשר לקנות בכסף לא צריך לכאוב".

yaelsh5

New member
סיגל קבלתי את המעטפה ממך וגם

מהדס המקסימה וזו ששלחה לי את המפיות מהולנד(שעממומית?) הכל הגיע במצב תקין. תודה בנות. מעטפות בדרך אליכן

למעלה