אני כל כך שונא את התקופה הזאת

אני כל כך שונא את התקופה הזאת

התקופה הזאתשמריחים את החופש אבל לפני הקפיצה למים יש מקפצה מאוד פקוקה בעומס של מבחנים ולחץ אני מוצא את עצמי כל הזמן עייף ולחוץ ולא מרוכז איך לעזאזל עוברים את התקופה המעצבנת הזאת בשקט בלי לחץ...?..

כל כך מבינה אותך.

לקחת בפרופורציות (ותאלס וההפוך לתאלס ומשפטי דמיון
), להשתדל להשאר רגועים ושפויים. להרשות לעצמך לנוח, וקפאין. אבל לא יותר מדי. בהצלחה!

אם היית

בשקט ובלי לחץ, לא היית עובר את התקופה הזו. מתי אנשים יתחילו להבין שלחץ זו תגובה טבעית של הגברת העירנות והעוררות בגוף - ושבתקופה של מבחנים חייבים אותה? אז נכון שאפשר להתווכח על מידת הלחץ שאתה מרגיש יחסית ליכולות שלך לשאת אותה - אבל רבאק! אם היית בשאנטי לא היית מספיק עירני לעבור.

סדר

אבל הלחץ שלי כבר מגיע לרמות שזה מעייף אותי שאין לי כוח לכלום ושאני ניהיה חולה..זה פשוט אסון אצלי

OK אז אנחנו מדברים על העוצמה

ולא על עצם קיומו של הלחץ. מה שאתה אומר הוא שהעוצמות בהן אתה לחוץ מפריעות. אם זה כך, צריך ללמוד להפחית עוצמות. לתרגל נשימה עמוקה, לעשות מדיטציה, יוגה, שחייה, חדר כושר... ללכת לקבל מסאג' (שיאצו שולתתתת!!!!1) או רפלקסולוגיה. להימנע ממאכלים עתירי סוכר וקפאין וכו' וכו'. אם לא לוקחים את הזמן לטפל בהורדת עוצמת הלחצים הם לא יורדים לבד. אתה רוצה פחות לחץ? יש מה לעשות (אבל צריך לעשות!)

noosh

New member
אני כל-כך מסכימה עם זה!!

בתקופת הבגרויות בכלל לא הייתי לחוצה. בכלל. אז גם לא ממש למדתי... לא יודעת, ידעתי שחשוב שאני אצליח, אב לזה לא הספיק כדי להכניס אותי ללחץ ולמצב של לעשות משהו עם זה וללמוד. אז הייתי נלחצת מזה שאני לא נלחצת, וזה עוד יותר היה מעצבן :/ המקצועות היחידים שנלחצתי מהם, מתמטיקה ופיזיקה, הייו גם היחידים שלמדתי למגנים ולבגרויות שלהם. ותמיד קינאתי בחברות שלי, שהיו מסוגלות להסתגר בחדר וללמוד שעות ולהתרכז, ואני לא יכולתי לשבת חמש דקות עם ספר פתוח... המקרה היחיד שלמדתי לאמנות בלי להלחץ מהבחינה היה כשלמדתי עם חברות שלי ועשינו לילה לבן והיה ממש מצחיק וכיף, וחוצמזה, למדנו חומר שלא למדנו בכיתה, אז גם ככה לא הכרתי אותו. אין לי מושג איך אני אעבור ככה אוניברסיטה, אם אני לא אלמד ללמוד, או לפחות להלחץ מספיק כדי לדרבן את עצמי ללמוד.

noosh

New member
אני כל-כך עילגת

באמת, ככל שהשעות מתקדמות אני פשוט לא יודעת להתנסח. התכוונתי לנסח את זה ככה: המקרה היחיד בו למדתי לבחינה למרות שלא הייתי בלחץ, היה כשלמדתי לאמנות, ובכלל למדנו חומר שלא למדנו בכיתה בכל מקרה, אז היינו חייבים לעבור עליו. וזה היה לילה לבן עם חברות שלי, והיה ממש מצחיק, אז ברור שנהניתי.

למעלה