אני כל כך שמחה על פתיחת הפורום וישר יש לי

גלית 1967

New member
אני כל כך שמחה על פתיחת הפורום וישר יש לי ../images/Emo20.gif

שאלה. לפני 20 שנה בערך תפרתי-קניתי מכונה בהרצליה-ואחרי שחרשתי אותה ותפרתי לי בגדים היא נשארה כאבן שאין לה הופכין. לדעתי הכל יבש שם ואין טעם לחדש מה גם שאני לא ממש בטוחה איפה הפדאל שלה. בחודש האחרון נכנס לי השד שוב בא לי לתפור וזה בוער בי לכן החלטתי לחפש מכונה חדשה. ואתמול מתצאתי ברשת את זו..... מישהו מכיר? יכול להמליץ? אני יכולה לקפוץ לשם לראות את המכונה זה מטר מהעבודה שלי המון תודה

המלצות

א. כיתבתי כאן איזו מכונה יש לך אולי משהו יתענין בה למרות שהיא ישנה ב. לגבי המכונה שראית היא נחמדה מאוד אבל הייתי ממליצה לך לא לקנותה ברשת כי אצל כל מוכר מכונות תפירה תשיגי אותה במחיר טוב יותר וללא דמי משלוח

גלית 1967

New member
תודה עדי -לגבי א' אני אבדוק ולגבי ב'../images/Emo20.gif

מצאתי אותה בראש אבל אני מתכוונת לגשת לחנות-שהיא ממוקמת בראש העין-לא היתי מעלה על הדעת לקנות ככה מכונת תפירה. השאלה שלי אם מישהי מהבנות כאן מכירה אותה באופן "אישי" המון תודה גלית

לגבי ב - הנסיון שלי היה הפוך

אני מצאתי ברשת מאד זולה (יד ראשונה) וכמה שביררתי בחנויות מומלצות - היה משמעותית יותר זול באתר והגיע עד הבית והדרכה בבית - שרות מקסים (www.tfira.co.il)

מצחיק - אני מוכרת בהמון פורומים וקומונות

מלשון ידועה וקל לבדוק מי אני... סתם תופרת חובבנית - אבל אם יש לי דעה ונסיון טוב למה שאחרים לא יהנו בכל מקרה מותר להמליץ על משהו שאין לי טיפת קשר אליו - לא
כמו שממליצים פה על חנויות לא מכוונות.... חבל לחשוד כאופציה ראשונה

jk500

New member
האם תוכלי לתת את האתר או היכן בראש העין נמצא

היכן נמצא החנות או המחסן? תודה

למעלה