אני כל כך שמחה שמצאתי פורום שכזה

אני כל כך שמחה שמצאתי פורום שכזה

שלום, אני סבתא לנכד בן 6 שלאחרונה גילינו כי יש לו התחלה של פסוריאזיס. גם לאימי היה פסוריאזיס לכן הבנתי מהר מאוד שמדובר בזה. הייתי מאוד לדעת יותר פרטים על המשחות החדשות שיש היום שמתאימות לילד בן 6, והאם חלק גם כלולות בסל התרופות. ובכללי על אילו טיפולים אתם ממליצים לילד בגילו כדי להפחית את הפסוריאזיס. הרבה תודה לעונים.

ים המלח

בקייץ יש קייטנה שמארגנת האדוגה בקישורי הפורום תוכלי למצוא את האתר

danistar

New member
את מוזמנת להיכנס לאתר האגודה

יש שם חומר רב . גם כאן בפורום במאמרים והקישורים תמצאי חומר רב . ברוכה הבאה לפורום

שלום רב../images/Emo24.gif

צר לי לשמוע על המצב של הנכד. טיפול נקבע לפי סוג הפסוריאזיס, מיקומו. מידת ההתפשטות שלו, גיל ומין המטופל. לא רצוי להתחיל בגיל כ"כ מוקדם בטיפול במשחות עם סטרואידים, עדיף לנסות טיפולים אחרים ויש לא מעט. סל תרופות נותן מענה לכל סוגי הפסוריאזיס וזאת לאחר מאבק של אגודת הפסוריאזיס הישראלית להכללת מגוון תרופות לסל. רצ"ב קישור לאתר האגודה. באתר יש חומר רב גם על המחלה וגם על דרכי טיפול. נשמח לענות על שאלות נוספות ככל שנדרש.

ds213

New member
../images/Emo230.gifשרה שלום

לגבי אילו טיפולים רק רופא ימליץ ,אנחנו כאן ננסה לעזור ולכוון. זהו די כואב מאחר ומדובר בילדוליבי איתך. טוב ביותר לפנות לקבלת מידע לאגודה הפסוריאזיס בט"ל 036247611 יש קייטנת ריפוי לילדים חולי פסוריאזיס שהאגודה מפעילה בחודש יולי . איחולי בריאות לנכד .

למעלה