אני כל פעם נענש מחדש

centuri

New member
אני כל פעם נענש מחדש

הי אני טל אני בן 25 ופעם ראשונה מבקר כאן בפורום. העיניין הוא כזה כל החיים שלי הייתי בודד ואני מניח שמגיע לי כלומר זה לא שאני לא מנסה זה פשוט כל הזמן מתחרפן לי לצערי. ואני אתחיל בזה שקמתי בגיל 25 והחלטתי לעשות שינוי בחיים לצאת ממסגרת הקבע שחנקה אותי וגרמה לי לרצות למות כל יום אל מסגרת האזרחות והלימודים מתוך בחירה אישית לתת למוח שלי להתפתח במקום להיתנוון. כרגע אני משוחרר איזה חודשיים ומנסה בכל כוחי ללמוד לשפר ציונים ועוד כדי להיתקבל ללימודי הנדסה במכללת אורט בראודה כרמיאל. בתור חלק מהשינוי גם ירדתי המון במשקל והתחלתי לנסות לקבל את עצמי ואני בהליכים. ונמשיך מכאן...בדצמבר 2003 ניכנסתי לבית החם של משפחת הפורום השכן שמנות ויפות. אני חייב לציין כי מצאתי שם בית חם אנשים מקסימים שלכולם אני רציתי לגרום רק טוב. אבל בטיפשותי לקחתי את ההיערות הבונות שלהם לגבי זה שאני ניראה טוב והיתחלתי להחשיב את עצמי קצת מעבר למה שמגיע לי וברצון שלי לגרום לכולם וכולן להיות מאושרים פגעתי בטעות באנשים שפתחו לי את זרועותיהם . ובחרתי להיתנתק קצת מהם רק להאזין כי באמת שאנשים נפגעו וזה עשה לי רע על הלב עכשיו אנשים שם פשוט די מתעלמים ממני או עונים לי בתשובות סתמיות כאלו חסרות תוכן לצאת ידי חובה כי אני ורק אני בטיפשותי גרתי לאנשים שם לתעב אותי למרות שרק רציתי לעשות טוב אבל לא יצא לי כמו תמיד. מכאן והלאה אני חזרתי למחשבות העבר על שמסבירות לי למה אני לבד למה אני לא מצליח לפתח קשר רומנטי למה הביטחון העצמי שלי נמוך למה אין לי בכלל חברים אמתיים (כלומר לא וירטואליים) למה לעזאזל אני שונה מקולל כזה ולמה הכל מתפורר לי תמיד בידיים. מכאן והלאה התחילו לשוב אלי המחשבות שממש הדחקתי לפינה הכי מרוחקת במוח על היתאבדות אני יודע שזה לא פיתרון ודי אידיוטי אבל עצם העובדה שזה חזר אלי מתחילה להדאיג אותי בנוסף לכל השאר......אני רק רוצה לדבר אל תרגישו מחוייבים לענות לפעמים אני רק רוצה לדבר

ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

נראה שאתה ממש משקיע בעצמך וזה פשוט נפלא!!! כל הכבוד.
תשמע - יש אנשים שנפגעים כי הם מחליטים להפגע. גם הם צריכים לחשוב על למה זה קורה להם. חוץ מזה, אם אופן הכתיבה פוגע בטעות, פה לא מתעלמים מאף אחד. מסבירים וכולם הולכים הלאה. ביחד. כולנו בני אדם. כולנו טועים לפעמים. ואם לרוצחים ניתנת חנינה, על אחת כמה וכמה למי שבחר במילה לא מתאימה פה ושם. מה? סוף העולם הגיע??? אני אוהבת את חוכמת הרמב"ם אשר אמר שכדי למצוא את קו האמצע צריך קודם לעבור מקצה לקצה. אחרת איך יודעים איפה האמצע? היית לבד, אח"כ התחלת להחשיב את עצמך (בתנאי שהתכוונת שהפכת לרברבן, שאחרת להחשיב את עצמך זה רצוי). עכשיו נראה שאתה מתקדם לקו האמצע. תישאר כאן, חביב. תמשיך לכתוב...יהיה מי שיקרא ויהיה מי שיגיב. דרך אגב, אתה בכלל לא שונה. מכירה עוד כמוך. אז קצת יותר קשה לך, אז מה? לי למשל קשה לעשות דיאטה ועל מה שעשית אני מעריצה אותך! תלתל-מבטיח-מקיים

LostInTheSky

New member
טלוש ../images/Emo140.gif

ברוך הבא אלינו! מסכימה עם תלתלים, שאנשים נפגעים כי הם מחליטים להיפגע... אתה מוזמן לכתוב כאן מתי שמתחשק לך, כמה שמתחשק לך.... עכשיו, בנוגע למה שכתבת... מותר לך להרגיש טוב, מותר לך לאהוב את עצמך ומותר לך "להחשיב את עצמך", אתה לא צריך להתנצל על זה... אני מקווה שאת המחשבות על התאבדות, הפסקת ! כי זה לא יעזור בכלום! אני גאה בך על שהצלחת להוריד ממשקלך, זה לא דבר קל לעשות, כל הכבוד! תמשיך לכתוב כאן, ושוב, ברוך הבא!
גדול והמון
! LOST IN THE SKY

noa128

New member
שלום לטל ../images/Emo13.gif

וברוך הבא אלינו. טוב שבאת. מתחילה בהצדעה בדום מתוח, כל הכבוד לך על ההחלטה והביצוע, לקחת חייך בידיך ולפעול למען עצמך. נשמע שאתה בהחלט בכיוון של טוב. רוצה לספר לך, שאת התחושה שלך שאתה כותב ואין עונים - אתה חולק עם עוד רבים וטובים... וזו באמת בעייה בפורומים וירטואליים, בזמן האחרון גם לי יש לפעמים תחושה כזו, ואני כותבת בהרבה פורומים. אז מעבר לכך שאחרי שביררתי במסרים הבנתי שזה לא שומדבר נגדי - אלא סתם עומס שאנשים נמצאים בו, או חוסר תשומת לב להודעה שנכתבה בבוקר.. והנה כבר ערב - אתה בהחלט צודק - יש בזה בהחלט משהו מעליב. לוקחת ממה שאמרה תלתל - אנחנו נפגעים כשאנחנו בוחרים להיפגע, ואצל חלק לא קטן מאיתנו - הרגישים, הבחירה הזו היא די שכיחה... חלק מהחיים כנראה, ה'צד' השני של רגישות מופלאה היא ההיפגעות המהירה, ואני הייתי בוחרת לראות את צידה החיובי של התכונה הזו. אז בוא קודם כל נסכם שאם אתה מרגיש כאן אצלנו שלא עונים לך - ראה את תיבת המסרים שלי פתוחה בפניך לבירור מיידי, ואני אשמח להרגיע אותך
לגבי התחושות הקשות שאתה חווה בימים אלה, אני רוצה להזכיר לך שלא זמן רב עבר מאז שהחלטת שאתה עושה את השינוי הגדול בחייך, ולפעמים, כשאנחנו משקיעים אנרגיה ומאמץ גדול, קשה לנו עם התמורות האיטיות של החיים - מתסכל שלא כל הימים טובים ונפלאים, והם גם לא צריכים בעצם להיות - לא כל העולם מגיב באור מיידי למאמץ הגדול שעשינו. יספרו לך כאן גם חבריי (המובחרים שבמובחרים, אם יורשה לי), ששינוי הוא תמיד איטי, שדרך חדשה היא לעולם דרך עם מהמורות, ויש בה קדימה ואחורה ולצדדים. את האור רואים לאט, אבל אם אתה בעניין של לראות אור - בסופו של דבר תגלה שנוף חייך התחלף, כי הכיוון שלך הוא קדימה, הוא אל שינוי. ושמחה שהצטרפת - כשקשה בוא לספר, כשמשמח ומחייך - גמכן. כולנו כאן (גם) כדי לשמוע. יום טוב,

למעלה