אני כנראה הבנאדם הכי מאושר וצרוד כרגע בעולם

2Dirrty4U

New member
אני כנראה הבנאדם הכי מאושר וצרוד כרגע בעולם

פצועה, חבולה וצרודה אך מרוצה!
ההופעה של דימיטרי וגאס ולייק מייק הייתה ההופעה הכי טובה שהייתי בה בחיים שלי, לא יכלתי לבקש משהו יותר טוב מזה!!

עם קצת קשרים מהאבטחה מפה ומשם נכנסתי ראשונה עם חברות שלי, עמדנו שורה ראשונה באמצע ממש ליד הגדר - מזה אפשר להבין למה אני פצועה וחבולה כוסאומו.
הקהל הישראלי פשוט בהמות, אין דברים כאלה! כל אחד נדחף ודוחף ואני וחברה שלי רבנו מכות עם אנשים שם (מזלינו עמדנו על הגדר אז כל המאבטחים תמיד עזרו לנו והעיפו בכוח אנשים שרבנו איתם) ומאחוריינו עמדו כמה בנים ממש נחמדים שעזרו לנו ועשו כמו חומה כזאת שאנשים לא ידחפו אותנו.. ברגע מסויים אפילו ראיתי את חברות שלי מתוסכלות מכל מה שהלך שם שאי אפשר היה אפילו לעמוד או לנשום מרוב מה שהלך שם אבל וואלה אחרי ניקולז האח וולפאק התותחים כשעלו דימיטרי ווגאס ולייק מייק על הבמה פשוט שכחנו מהכל ונהננו כמו שאי אפשר לתאר אפילו (עשינו סדר בקהל מאחורה כאילו זה מקומות שמורים וכל פעם שמישהו נדחף היינו צורחות עליו לא היית פה לך אחורההההההה
).

תמיד כל הדיג'יים שותים וודקה גריי גוס על העמדה אבל רק מייק תמיד בתחילת ההופעה שלהם יורד מהבמה עם הבקבוק ושופך וודקה לאנשים בפה.
אני הייתי הראשונה שהוא ניגש אלייה עם הבקבוק... צרחות... דחיפות.. לא היה אכפת לי! הוא שפך לי כמעט חצי מהבקבוק לפה (ועל השיער
) ואז הוא המשיך למזוג לאנשים וודקה לפה והחבר'ה מוולפאק הצטרפו אליו כשאחד מהם גם מזג לי וודקה לפה ואם זה לא היה מספיק מייק חזר ושפך עליי עוד קצת וודקה.
אבל זה לא היה הכל! קצת אחרי זה הם עמדו על הבמה עם בקבוקי שמפניה ופשוט התחילו להשפריץ עליינו! עכשיון לא רק שהייתי כולי ספוגה בגריי גרוס אז הייתי סופית רטובה מהשמפניה! הבגדים, השיער, הפנים, האייפון... החוויה הזאת זה משהו מטורף!

https://www.facebook.com/photo.php?v=867928986556669&set=vb.100000187265558&type=2&theater

הצלמים שם עשו לנו בוק שלם של וידיאו וסרטונים וזה מעבר למה שצילמתי באייפון אז עכשיו אני מחכה שישלחו לי הכל

אי אפשר לתאר את מה שהלך שם! טירוף הזיהההה משהו נדיר!
צר לי ג'סטין טימברלייק אבל עם כמה שאתה מפורסם, ההופעה שלך בחיים לא תתקרב להופעה הזאת!

מצטערת מראש על הכתיבה העילגת והשגיאות כתיב, רק התעוררתי ואני עדיין כולי בהיי מההופעה ועכשיו תסלחו לי ולסימנים הכחולים שלי אבל נראלי אני צריכה ללכת לפיזיותרפיה אחרי אתמול.

ערן1987

New member
חחחח נשמע גדול!!

חוץ מזה, אני מופתע בכל פעם מחדש כמה את יכולה להיות טרוריסטית כשאת רוצה

2Dirrty4U

New member
הא נו ברור! ככה זה צריך להיות גם!

אני אגיד להגנתי שאין פה בארץ תרבות בכלל! שום תרבות! אנשים חיות, בהמות ורק ככה צריך להתנהג אליהם כי אחרת זה פשוט כמו לדבר לקיר או ללכת לעמוד שורה אחרונה מאחורי כל ה-12 אלף שהיו אתמול.

ללכת להופעה בארץ זה קודם כל להוציא את הגרון על האנשים שדוחפים, נדחפים, מאפרים סיגריות מעל הראש ועושים מה בזין שלהם כאילו זאת המסיבה של אמא שלהם בחצר הבית.

אבל השיא זה כשאני פונה לבנאדם ואומרת לו שילך אחורה והוא מרים יד לדחוף אותי כאן זה הגבול פה זה כבר מכות. אז אני כמעט הוצאת לו את העין והשומר העיף אותו מעבר לגדר. וגם את הבא בתור וגם את הבא אחריו עד שמי שהתקרב בדחיפות לגדר פשוט ברח אחורה כשהשומרים באו להעיף אותם.

לא מכלילה כמובן, יש גם אנשים מדהימים שסבלו לא פחות מאיתנו וד"ש חם לחבורת הבנים המקסימים שעמדו מאחורינו כמו חומה ועזרו למאבטחים לשמור עליינו.

ואגב

עברתי על מה שצילמתי אתמול ומתברר שהמצלמה נשארה דלוקה כשאני וחברה עשינו קצת סדר.. זה ממש קצת ולא רואים כמעט כלום אבל אפשר לשמוע אותנו טוב מאוד

http://www.dailymotion.com/video/x1tf3we_10329909-653144061425416-1978597935808282552-o_music

ערן1987

New member
בהופעה של ריהאנה

מישהו בטעות הצמיד לי סיגריה ליד ולמזלי זה היה רק לחצי שנייה אז זה לא ממש כאב (יותר הבהיל) או נשאר סימן כלשהו, אבל הבחור שעשה את זה הסתכל במבט של "אופס, סליחה" ולא אמר שום כלום.. נבלה!

"לך אחורה! לך אחורה! הלו!! הלוווווווווו!!!!!!!!" - הרגת אותי!!!

2Dirrty4U

New member
אם מישהו היה נוגע בי עם סיגריה

הייתי שוברת לו את היד!

אני אומרת לך ערן שלפעמים פשוט הרגשתי כמו פאקינג סדרנית. מה ששמעת בוידיאו זה עוד כלום לעומת מה שבאמת הלך שם. צרחנו עליהם, צרחנוווו! וזה רק בגלל שהם עברו כל גבול ומחצו אותנו לגדר כמו סרדינים!
לרגע זה כבר באמת נראה כאילו מקומות שמורים כי פשוט כל מי שנדף קדימה העפנו אותו אחורה.
היה לי קטע שנעמד מישהו מאחורי ודחף את היד ביני לבין חברה שלי ושם את היד על הגדר - אני פשוט הסתובבתי והתחלתי לצעוק עליו "אתה לא היית פה עוף אחורה" והוא כולה כזה במבט מבוהל אומר לי "אבל לא עשיתי כלום לא דחפתי" והוא באמת לא דחף... מסכן חחח אבל אחר כך ביקש תמונה בסוף ההופעה והשלמנו.

אין דברים כאלה

2Dirrty4U

New member
באמת שכל הריבים היה שווה את ההופעה

היו אנשים שפשוט ויתרו והלכו אחורה. שאני אוותר בגלל הבני&^%$%$ האלה?!! הווו ממש לא בעולם הזה!

ההופעה הייתה נדירה! פשוט אין לי מילים! אפקטים של תאורה, לייזר, קונפטי, אש, זיקוקים, עשן האינטראקציה עם הקהל הייתה פשוט נדירה!
מייק עלה על העמדה ואמר משהו בסגנון "Ladies and gentlemen who wants to try some of that tomorrowland shit up in this bitch right now? (כולם צורחים) it's gettin pretty hot out here. What I need you to do right now all the guys and definitely all the girls - Take off your fucking shirts....." וכולנו עפנו על זה והורדנו חולצות ועפנו באוויר!
וזה רק חלק פצפון מה-8 שעות על הרגליים שלנו!

אחר כך כשהם סיימו את הסט שלהם וירדו מהבמה כולם התחילו לצעוק שאנחנו רוצים עוד הפעם ואז הם חזרו לשיר אחד לפנק את הקהל ושוב הלכו והתחלנו ממש לדרוש שיחזרו והם חזרו לפחות לעוד איזה 20 דק'!

2Dirrty4U

New member

לא יודעת מה קשור התיכון שלהם בבלגיה אבל הקטע המצחיק שזה בכלל שלט "שירותים" שהם הפכו אותו ורשמו עליו בצד השני אז מי שעמד בקהל ראה שהם מחזיקים שלט "שירותים"

Music Man XD

New member
נשמע שנהנית! שמח בשבילך :)

זה לא בדיוק הסגנון שלי, לא בדיוק אירוע שאני הייתי הולך אליו, אבל אני שמח שנהנית ושנקטת בגישה אסרטיבית

למעלה