אני כנראה מחר אחה"צ באזור פרדס חנה

נו בנות?

אני אשמח מאוד להפגש והייתי אפילו תורמת את הבית - אבל מסיבות שאינן תלויות בי אי אפשר. אז אני בהחלט אשמח למפגש/ון השאלה איפו? דלדן? קרניר? (ד"א איך היה היום?) פו? (איפו את?) יעל? אדר?

POOH*

New member
ברור שאתן מוזמנות....

רק תגידי לי בערך שעה שאני אוכל לדעת להתארגן... ותגידו לי מה לקנות כי אין כלום בבית!! POOH

יעל י

New member
אחה"צ גם אני יכולה...

אם רוצים אצלי גם אפשר אבל בסביבות 18:00

POOH, אם זה בסדר מצידך

אז אולי גם אנחנו נצטרף (ענבר כבר מכיר את הידיים שלך, ונראה היה לי שנוח לו שם). אל תטרחי בלארגן כלום, לא צריך להפוך את זה להתעלקות, סתם כיף של יחד.. נראה לי שאני יכולה להביא קלחי תירס מבושלים. אני שולחת מסר.

POOH*

New member
חמש זה אחלה....

אני ב- 20:00-20:30 יוצאת לאכול עם אישי האהוב ועוד נספחי משפחה... עד אז אתן מוזמנות בשמחה רבה לבלות איתי ועם גיא...
ולגבי להביא - מים יש בשפע - יש לנו תמי4 כך שיש מים קרים כמה שנרצה... אוכל אין כל כך - אבל ב- 17:00 פותחים הכלבו אז תבואו נראה מה רוצים ונלך לקנות... יש בבית קצת פירות ואני אנסה מחר לקנות אבטיח או מלון... אם בא לכן משהו יותר מזה תתקשרו או תביאו... ואם מישהי צריכה הסברי הגעה ו/או טלפון - אני אשמח לשלוח במסרים... POOH

POOH*

New member
למה אולי???

שתיכן מתבקשות להביא את הגדולים!!! ואמא של איתן... איתן קיבל הבטחה שאנחנו נפגשים השבוע - אז בבקשה לא להוציא שקרנית!!! אני מחכה למלאי החיבוקים השבועי שלי... POOH

יעל י

New member
בני כמה עודד ואיתן?

כי יכול להיות שגם אני אביא את הילד בן ה 8

אוף!!! אני לא באה ../images/Emo31.gif

איזה באסה. האב המסור התקשר עכשיו להגיד שהגיר של האוטו ממש לא בסדר (טוה, ההילוך הרביעי קופץ רק חודשיים, וזה שאני מנג'סת להכניס לטיפול זה לא מספיק). האוטו נוסע, אבל אין הילוך רביעי, והחמיש גם קופץ. בקיצור, אני לא נוסעת ככה, בטח לא עם ענבר ובטח ובטח שלא על מנת להיתקע עם תינוקי בואדי ערה. ממש חיכיתי לזה. אני אשב ואבכה לי בבית
, טוב לא נגזים
אם אתן רוצות לשנות לוקיישן, כולכן מוזמנות לבריכה אצלנו במושב. ואם לא הפעם אז בפעם אחרת, בשמחה.

POOH*

New member
אכן באסה....

ולגבי שינוי לוקיישן - תלוי בבנות... ובכל מקרה ברגע שהאוטו ממתוקן תבואי - גם בלי מפגש... POOH

אדר שלי

New member
אני אנסה לארגן רכב../images/Emo141.gif

כי בעלי עם הרכב בעבודה בשעה הזו ודווקא נורא בא לי. אני עדיין לא מכירה אף אחת ומסתבר שהאזור שלנו "פורח" מבנות הפורום... אני אעדכן אם אני באה יותר מאוחר. ואם אני באה אני כמובן מביאה איתי כיבוד! כל הכבוד על הארגון המהיר!

יעל י

New member
אני גם יכולה לאסוף...

אני מגיעה מחדרה יוצאת מהבית בסביבות 12:00 מי שרוצה שתישלח לי מסר

למעלה