סיכום ה'תשע"ב
-ואיחולים לה'תשע"ג
מה הספקת לעשות בשנה הזו? במה התקדמת? במה השתנית? מה גילית על עצמך? אפשר לומר שזו הייתה שנה פוריה או שזו הייתה שנה מנומנמת?
השנה, מבחינת דיור : ההחלטה היתה כבר באוגוסט 2011, בסוף שנהל ה'תשע"א. אבל עברתי דירה, מהבוסית שלי בגבעתיים, לבאופן זמני למרכז תל אביב, כחודשיים וחצי, ועכשיו ב-2 דירות בדרום תל אביב.
גר במצוקת דיור, שותף שלי ח', מאוד אוהב אותי, אבל הוא רע, רע ההפך מער.
מבחינת מהפכה של אהבה,
- הייתי חדש במסגרת הזאת, וסוגר שנה שלמה במעגל הגדול. מבחינת מהפכה של אהבה, זה ממש טוב. מעורר, עוצמתי, ומביא אותי לקצת אקטיביות טובה. התעוררות.
מבחינת עבודה, המשכתי לעבוד בביביסיטר, וגם בשליחיות קצת, מתועד בבלוג שלי. ואחרי זה התקדמתי לעבודה בסקרים, שאותה הצלחתי לשמר בקושי, קושי רב, כ=3 חודשים, בעקבות האלימות בדירה שלי, הפסקתי לעבוד. וגם שובת עכשיו, בזכות מהפכה של אהבה. ככה אי אפשר להמשיך.
מבחינת זוגיות, בתחילת שנה שעברה. (לא זוכר בדיוק תאריך עברי). היתה לי זוגיות מיוחדת מאוד עם ט', כחודש, עד שסיימה את זה ב sms, שעוד גרתי בגבעתיים. אחרי זה הייתי קצת לבד. ואחרי זה כ-3 חודשים, מסוף ינואר, עד בערך מאי 2012, חזרתי לסיבוב שלי, עם החברה שלי לשעבר, ש', שגם הבאתי אותה למפגש פורום פסח, 2012, בעזראילי. אחרי זה יצאתי עם א', וזה הסתיים אחרי 2 דייטים. ומאז מאי 2012, אני לבד, וטוב לי. מחכה להזדמנות הבאה, לעשות מהפכה של אהבה. אני בטוח בעצמי. ובטוח שיהיה לי טוב. גם בלי, וגם עם
.
ולא לשכוח את הכביכול מובן מאילו. אני עדיין כותב כאן, ועדיין מתחזק את הבלוג שלי. ויש בטוח עוד נושאים ששכחתי. אבל טוב לי. באמת. ויהיה עוד טוב. יש רק מצוקה בדירה. אבל בטוח שיהיה טוב.
ומהן התקוות לשנה החדשה?
1. מהפכה של אהבה,
. 2. דיור בר השגה, לגור לבד, או עם מישהו שאוהב, מישהו חבר שמכיר.
3. עבודה טובה יותר ומתאימה יותר, לפי שכר מינימום לפחות, ולפי קורות חיים.
4. זוגיות טובה יותר , שתבוא בזמן, אולי עד סוף השנה הזאת. ו... יהיה בסדר.
שנה טובה, שנה ערה, שנה של מהפכה של אהבה
שתיהיה לכם בחיים, לכם וגם לי.
.