אני כפיי ארימה... שנת תשע"ג טובה

EdisonGirl

New member
אני כפיי ארימה... שנת תשע"ג טובה

זוכרים שעברנו משנת תשע"א לשנת תשע"ב? שנת תשע"ב נראית כ"כ עכשווית, אבל זהו, היא נגמרה

מה הספקת לעשות בשנה הזו? במה התקדמת? במה השתנית? מה גילית על עצמך? אפשר לומר שזו הייתה שנה פוריה או שזו הייתה שנה מנומנמת?

ומהן התקוות לשנה החדשה?

raptor89

New member
עוד שנה, פחות שנה... כואבות לי כבר הידיים.

את תשע"ב התחלתי אי שם לא קשור לכלום.
הספקתי מלא דברים בשנה הזו: להצטרף לפורום (ובכלל זה למפגשים ולהכיר את האנשים מאחורי הכינויים), לעבור לתפקיד חדש (ותוך כדי לקבל 2 תעודות שחרור אפילו שאני עוד לא משוחרר),
לגשת לפסיכומטרי, להירשם ללימודים ולהתקבל למה שרציתי, למצוא דירה וחברה לדירה, להיכנס לכושר מחדש (אחרי תקופת העצלות בחטיבה) וללמוד כמה דברים מעניינים על עצמי ועל החיים.
בהחלט הייתה שנה חשובה בחיים.

והשנה הבאה טומנת בחובה המו אתגרים חדשים.
מעבר לחיים עצמאיים והתחלה של מסגרת חדשה.
כמובן שהרצון והתקווה היא להצליח, ואני מאמין שיש לי את הכלים והסביבה המתאימה בשביל להצליח.

אז רק שתהיה שנה טובה ובלי הפתעות מיותרות...

spaysi8

New member
וואו, עברה שנה..

אז הספקתי להיות בסדיר (התחלתי קצת לפני ראש השנה שעברה),
לסבול מאוד בצבא בעיקר בגלל הקצינה שהשתחררה לא מזמן,
הספקתי לפתח כל מיני מחלות בבטן..

אני מניחה שכל הדברים שעברתי בצבא ביגרו אותי,
גם עשיתי פסיכומטרי תוך כדי.
אבל למען האמת, לא הייתה שנה טובה במיוחד.

סבלתי נפשית ופיזית, היו לי חרדות, קיבלתי ציון שלא הייתי מרוצה ממנו בפסיכומטרי.
בסה"כ שמחה שהשנה נגמרה.

אני מקווה ששנה הבאה תהיה יותר טוב, שאשתחרר בקרוב (במידה ואכן יש לי קרוהן כמו שחוששים), שאתחיל את המכינה לאדריכלות, שאתקבל בעז"ה (יותר נכון בעז"א- בעזרת אורי :p) לאדריכלות השנה!
שחברי היקר יתקבל לרפואת שיניים, שנצליח למצוא דרך לגור ביחד,
שאזכה בטוטו (אני מנויה :p), שלמשפחה שלי ולחברים שלי יהיה טוב,
שאתבגר עוד, שאצליח לגבור על המחלה שאולי יש לי..

שיהיה שמח! :)

mad alot

New member
דברים שהספקתי השנה הזו

כלום.
אשכרה כלום, כל השנה למדתי, לא היה לי זמן לנשום...
שנה הבאה, אותו דבר!

Kagg6

New member
כלום!

חוץ מהעובדה שאני זקן בעוד שנה... אני כמו ילדה בת 19 שחוטפת דיכאון ביומולדת שלה :(

הייתה לי שנה מאוד עוצמתית!

מה הספקתי לעשות בשנה זו? לסיים שנה א', ללמוד על עצמי דברים שלא ידעתי,ללכת עם האמת שלי, להתאכזב,להתבאס,לדעת לצאת מהבאסה,ללמוד לקחים,לאהוב,לשנוא (כן גם זה קרה השנה...) ולהתחיל לעבוד בקיבוץ!

במה התקדמת?אני מרגישה שההתקדמות שלי יותר באה מבפנים דברים מסויימים לימדו אותי הרבה על עצמי,כבן אדם..דברים שלא ידעתי,אומנם אני עדיין ילדה לגילי,אבל אני מרגישה שעברתי השנה שינוי מאוד משמעותי בעיקר עם עצמי...דברים מסויימים שגרמו לי להבין דברים מסויימים שבטוח ילוו אותי שנים ארוכות , לדעת איך להתנהג במצבים מסויימים.

מה גילית על עצמך? שאני בן אדם שהולך אחרי האמת שלו לא משנה מה אומרת הסביבה, בעבר הייתי תמיד מנסה לשנות את עצמי למען אחרים, השנה למדתי ללכת עם האמת שלי ולהאמין בזה.

שנה מאוד מאוד פוריה!

ואני גם יודעת שהשנה הקרובה היא תהיה אפילו יותר פוריה,אני אסיים את הלימודים,אקבל תעודה של גננת, ואוטוטו אעזוב את הבית ואתחיל בחיי האמיתיים...

תודה

וכן,עברתי מלא שינויים, וכל שינוי כזה זה בום בשבילי למרות שזה שינויים מעולים!!

דבר נוסף שאני מאחלת לעצמי לשנה החדשה זה לדעת לקבל דברים אחרת.... לשמוח במה שקורה לי כי קורה לי דברים מדהימיםםםםםםםםםםםם!!!!! ולא להסתכל על הרע אלא רק על הטוב

Optimistic Girl

New member
השנה הפרודוקטיבית ביותר בחיי

קודם כל יש לציין שאני מציינת את ההישגים שלי לא בראש השנה העיברי
כי בעיברי זה רק אמצע הרבעון בשבילי...
אני מציינת את ההישגים והשיפורים בסוף שנה הלועזית כשאז חל היומהולדת שלי
שאותו כבר שנים לא חוגגת אלא רק מציינת לעצמי ביומן אישי : סיכום שנתי שלי.

במה התקדמתי?
במכשיר הסמארטפון שלי

שממנו אני כותבת עכשיו , יש לו מסך מגע ומצלמה 8 מגה פיקסל
וגם אפשרות לדבר בסקייפ

רק שהסוללה נגמרת מאוד מהר... אבל זה בקטנה... אני בעד היתרונות

מה גיליתי על עצמי?
שאני יכולה להגדיר את עצמי במילה אחת שמתאימה לי :
שאפתנית

במה השתנתי?
בכך שגיליתי שNLP עובד !
רק שעוד לא יודעת איך בדיוק הוא עובד... אבל הוא עובד!
השנה עבדתי עם המטפלת האישית שלי לNlp על מטרה
של להרצות מול קהל של אנשים בביטחון
והשגתי את זה!
וכן גם לי יש מטפלת שעוזרת לי להשיג את מטרותיי

זאת היתה שנה של הגדרת מטרות והגשמתן
והזרוע עוד נטוייה... זאת רק ההתחלה

המילה " תקווה "
נמחקה מהלקסיקון שלי, ולכ אחפור לכם מדוע...
כי חפרתי כבר מספיק.

אך במקום תקווה
אגיד שכן יש לי מטרות ארוכות טווח לכ3 שנים הבאות
מטרות לימודיות ובתחום הקריירה.
וגם מטרות קצרות טווח כמו לסיים שנה ב בNlp שאני לומדת בהצטיינות

וכן הביטחון העצמי שלי עלה מאוד, ואני מתכננת הרצאות עם המון אנשים בנישות מאוד ספציפיות שאני אתמחה בהן
בלימודיי במשך שנתיים הקרובות.

raptor89

New member
כנראה שפספסתי את החפירות שלך...

אבל למה מחקת את "תקווה" מהלקסיקון שלך?

ומה ההבדל בין תקווה לבין המחשבות החיוביות שאת כל כך מקפידה לשבח?

Purple Mushroom

New member
סיכום ה'תשע"ב
-ואיחולים לה'תשע"ג

מה הספקת לעשות בשנה הזו? במה התקדמת? במה השתנית? מה גילית על עצמך? אפשר לומר שזו הייתה שנה פוריה או שזו הייתה שנה מנומנמת?

השנה, מבחינת דיור : ההחלטה היתה כבר באוגוסט 2011, בסוף שנהל ה'תשע"א. אבל עברתי דירה, מהבוסית שלי בגבעתיים, לבאופן זמני למרכז תל אביב, כחודשיים וחצי, ועכשיו ב-2 דירות בדרום תל אביב.
גר במצוקת דיור, שותף שלי ח', מאוד אוהב אותי, אבל הוא רע, רע ההפך מער.

מבחינת מהפכה של אהבה,
- הייתי חדש במסגרת הזאת, וסוגר שנה שלמה במעגל הגדול. מבחינת מהפכה של אהבה, זה ממש טוב. מעורר, עוצמתי, ומביא אותי לקצת אקטיביות טובה. התעוררות.

מבחינת עבודה, המשכתי לעבוד בביביסיטר, וגם בשליחיות קצת, מתועד בבלוג שלי. ואחרי זה התקדמתי לעבודה בסקרים, שאותה הצלחתי לשמר בקושי, קושי רב, כ=3 חודשים, בעקבות האלימות בדירה שלי, הפסקתי לעבוד. וגם שובת עכשיו, בזכות מהפכה של אהבה. ככה אי אפשר להמשיך.

מבחינת זוגיות, בתחילת שנה שעברה. (לא זוכר בדיוק תאריך עברי). היתה לי זוגיות מיוחדת מאוד עם ט', כחודש, עד שסיימה את זה ב sms, שעוד גרתי בגבעתיים. אחרי זה הייתי קצת לבד. ואחרי זה כ-3 חודשים, מסוף ינואר, עד בערך מאי 2012, חזרתי לסיבוב שלי, עם החברה שלי לשעבר, ש', שגם הבאתי אותה למפגש פורום פסח, 2012, בעזראילי. אחרי זה יצאתי עם א', וזה הסתיים אחרי 2 דייטים. ומאז מאי 2012, אני לבד, וטוב לי. מחכה להזדמנות הבאה, לעשות מהפכה של אהבה. אני בטוח בעצמי. ובטוח שיהיה לי טוב. גם בלי, וגם עם
.

ולא לשכוח את הכביכול מובן מאילו. אני עדיין כותב כאן, ועדיין מתחזק את הבלוג שלי. ויש בטוח עוד נושאים ששכחתי. אבל טוב לי. באמת. ויהיה עוד טוב. יש רק מצוקה בדירה. אבל בטוח שיהיה טוב.

ומהן התקוות לשנה החדשה?
1. מהפכה של אהבה,
. 2. דיור בר השגה, לגור לבד, או עם מישהו שאוהב, מישהו חבר שמכיר.
3. עבודה טובה יותר ומתאימה יותר, לפי שכר מינימום לפחות, ולפי קורות חיים.
4. זוגיות טובה יותר , שתבוא בזמן, אולי עד סוף השנה הזאת. ו... יהיה בסדר.

שנה טובה, שנה ערה, שנה של מהפכה של אהבה
שתיהיה לכם בחיים, לכם וגם לי. :)
.

snappa

New member
עוד שנה עברה..

נראה לי שהיו לי כמה הספקים השנה..
הספקתי להיפרד מהאקס (כנראה שמבחינתו זו לא פרידה סופית כי הטמבל ממשיך להתקשר גם כשיש לו חברה.. טמבל כבר אמרתי?), לגלות על עצמי שאני חזקה מנטלית (הרבה יותר ממה שציפיתי), לגלות על עצמי שכשאני רוצה משהו ולא משנה כמה קשה להשיג אותו-אני אשיג אותו, להבין שלהיות לבד (מבחינת זוגיות) זה לפעמים גם טוב..
נראה לי שהשתניתי בפתיחות שלי מול אנשים-פעם הייתי ממש ממש מופנמת, עכשיו אני הרבה יותר פתוחה, מחייכת, אופטימית (!!!!!!!!). אני כבר לא חושבת יותר מדי על מה אנשים יגידו או יחשבו (כי ככה זה קיבוצניקים), הרבה יותר אכפת לי מאנשים. אכפת לי מאנשים, מעצמי. נראה לי שגם באיזשהו מקום הבנתי שיש לי הרבה מאוד לתת בעולם הזה (נשמע מוזר, אני יודעת).

הספקתי השנה עוד כמה דברים, אבל בגדול נראה לי שזהו. אכן שנה מעניינת..
תקוות לשנה החדשה? להסתדר עם המערכת הזוועתית של האוניברסיטה, להמשיך לעשות דברים שאני אוהבת (מוזיקה!!), להתבגר (כי אף אחד מאיתנו לא באמת כזה) ולהתגבר (על מכשולים בחיים), לעזור לאנשים, לתת מעצמי. שתהיה שנה משמעותית. אה, ולמצוא אהבה. אבל רצינית. יש גבול לכמה אפשר להיות לבד..

שנה טובה אנשים! מלאה בהפתעות, חיוכים, אהבה, בריאות, אושר, כנות ופתיחות.
אני :)

adido d

New member
שנה עברה

בגדול, הייתה לי שנה טובה.

אני זוכרת שבחג ראש השנה הקודם, לפני שנה, איחלתי לעצמי זוגיות טובה ואני והחבר חגגנו יחד חצי שנה בשבוע שעבר...

גיליתי על עצמי שאני חייבת להיות החברה הכי טובה שלי.... גילוי מצחיק אבל נכון

שאני אוהבת להיות בזוגיות (משהו שלא ידעתי או שפחדתי לדעת),
שאני יכולה להשיג מטרות באמת חשובות

מעבר לזה - נרשמתי ללימודים שמתחילים אוטוטו ואני כבר ממש בציפייה!

התקוות לשנה החדשה?
קודם כל שתהיה שנה טובה ובריאה לכל מי שמכירה
שאצליח בלימודים ושאהנה מהם
מחשבות קטנות על מיסוד הקשר.... לא לכדי חתונה... עוד מוקדם...אבל כן מעבר למגורים משותפים

והרבה אהבה :)

שנה טובה!

הספקתי די הרבה למרות שאני עדיין עם תחושה שיכולתי להספיק יותר. ויש לי כמה חרטות...

מבחינת עבודה, רכשתי הרבה ניסיון ואני די מרוצה מההתקדמות שלי בתחום הזה. למרות ששוב.. אני מרגישה שיכולתי להשיג יותר (רציתי לשלם למדריכה במקצוע שלי ובסוף לא עשיתי את זה..אז אולי השנה)

מבחינה חברתית פגשתי המון אנשים חדשים, ריעננתי קשרים שהיו קצת רופפים, ניתקתי כמה קשרים עם אנשים שלא היו טובים לי. ובסך הכל אני מאד מרוצה.

מבחינה זוגית, אני רחוקה מלהיות מרוצה. מצד אחד מרגישה שהעמקתי קשר כמו שאף פעם לא העמקתי קשר עם מישהו, רבדים שלא ידעתי שקיימים בי , רגשות שאף פעם לא התעוררו בי, מצד שני אין לקשר הזה עתיד אז זה מבאס. אבל אולי שנה הבאה תהיה טובה יותר בתחום הזה..

למעלה