אני כ"כ מאושרת שגיליתי את הפורום הזה

באלי23

New member
אני כ"כ מאושרת שגיליתי את הפורום הזה../images/Emo6.gif

אני כ"כ מודה לכולכן על התמיכה. כרגע נותר רק לחכות להתקדמות במצב. זה פשוט לא להאמין. בעלי נולד עם ק"פ לפני 30 שנה ולא ידעו מה זה בכלל. לחמותי אמרו שזה כתוצאה מכך שהוא היה גדול(4 ק"ג) ולא היה מקום ברחם . ולא נתנו לה לראות אותו עד למחרת כי הרופא לא ידע להסביר לה את המצב. הוא עבר כ"כ הרבה ניתוחים . ב"ה הוא בריא ובכושר מעולה אבל עדיין סובל מכאבי רגליים. וכיום יש כ"כ הרבה מידע והכל און-ליין. לצערי גם היום הרופאים לא בדיוק בטוחים בתשובות שהם נותנים . ובאמת מייאשים וכמעט לא נותנים תקווה. ומה שכואב זה ששמעתי על מקרים שגרמו לזוגות ממש לאבד את ההריון. אני מקווה שכל מי שמגלה את הק"פ בסקירה יגלה גם את הפורום הזה . לי זה נתן נקודת אור וכח להמשיך ולבצע כל בדיקה אפשרית וללכת עם זה עד הסוף. אז כל התודות שבעולם...
עינבל.

באלי23

New member
ועכשיו אני גם רוצה להשויץ.....

אני מקווה שכל הרופאים יראו את האוצר הזה, ויחשבו שוב............
עינבל.

אירנה ק

New member
ממש מתוקה הקטנטונת שלכם

אמיתית. גם לבעלי יש ק"פ וגם אני היתי נורא מבללבלת אחרי ה"בשורה" בסקירת מערכות. אבל אפילו לשניה לא חשבתי על ההפלה והאמר כל הרופאים הרגיעו אותי היה לי מזל. אני מצתערת רק שגיליתי את הפורום הנהדר ממש בית אמיתי כולכך מאוחר( לצערי אני לא מתעסקת עם מחשב הרבה ) פשוט משהוא מלמלעה הושיט לי יד כשהיתי אל סף יאוש ככה אני מרגישה כשגיליתי שאני לא לבד עם הצרה הזואת. אנשים פה פשוט מדהימים.

פרלמנים

New member
עינבל יקרה שלנו../images/Emo140.gif

תודה. אנחנו כאן, וגם את כאן עכשיו איתנו,כדי להמשיך את השרשרת... לעזור לעוד הורים טריים או הורים לעתיד שגילו את הק"פ ומרגישים כמו שאנחנו הרגשנו-הלם, בלבול, דאגה וחוסר ידע... אני מקווה שתהפכי להיות פעילה ותוססת אפילו יותר מעכשיו, אחרי הניתוחון ובשלב הנעליים! התמונה מקסימה, יש לכם נסיכה אמיתית ויפיופה
תודה על המחמאות, אנחנו כאן. ליל מנוחה ונשיקה לקטנה
, ג'סיקה

פרלמנים

New member
עוד כמה דברים קטנים...../images/Emo13.gif

הי עינבל,
אשמח אם תשתתפי: 1. דף קשר (לא יפורסם בפורום, שמור אצל המנהלות בלבד)-שלחילי אתהפרטים המבוקשים מהקישור, ישירות במסר אישי. 2. ימי הולדת שלכם ושל הקטנה-כדי שנוכל לאחל מזל טובים ... תודה, ג'סיקה

אנגלה3

New member
צודקת...צודקת...צודקת

כל הרופאים והיועצים הגנטיים שממליצים דברים שהשתיקה יפה להם חייבים, אבל חייבים להחשף לפורום הזה ולתמונות של הילדים המקסימים שלנו. הקטנטונת ממש מקסימה, תהנו ממנה, הרבה בריאות. וכמו שג'סיקה רשמה, את תגלי מהר מאוד שאת מתחילה לייעץ להורים חדשים מהניסיון שלך, הזמן עובר מהר כשנהנים עם הקטנים המקסימים שלנו. המשך ערב מקסים
אנג'לה

למעלה