אני כ"כ מבולבלת!!!

אני כ"כ מבולבלת!!!../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

אתם כל הזמן מדברים על שחקנים חדשים (ג'סיקה החדשה, גוון1, גוון 2 ועוד...) אתם יכולים בבקשה לכתוב לאיזה שחקנים מהפרקים של היום יבואו שחקנים חדשים במקומם, מתי ולמה? אני ממש מבולבלת!! תודה רבה למי שיענה!

soapsfan

New member
../images/Emo26.gif|ספויילר|

מרי אליזבת' וינסטיד-ג'סיקה 1-הוחלפה בג'ייד הרלו שתגיע בפרק 239.הסיבה?תראי לעזיבות שחקנים יכול להיות המון סיבות..הסיבה המרכזית פה שמרי רצתה להתמקד בפרוקייקטים אחרים..היא אכן שיחקה בתוכנית כלשהי במשך 2002-2003 או 2001-2002..גם את ג'ייד הרלו יחליפו וכרגע יש בארה"ב שחקנית חדשה מאורין מקקורמיק[רבקה,אמא של גוון,מס' 1]תגיע אלינו בפרק 261.בפרק 301 כבר נראה רבקה אחרת,וטוב שכך.המפיקה הראשית אמרה שהיא לא התכוונה להשאיר את המאורין הזו יותר מדי זמן ולכן החליפו אותה באנדרה אוונס הפרק האחרון של טיילור אן מונטאץ' יהיה פרק 279.באותה תק' אמרו שהיא חולה והכל ושהיא רוצה אולי ללכת לקולג' ולא היה ברור מה קורה איתה ולכן הביאו קי חלופית למס'פ רקים,אולם לבסוף ליהקו קיי חדשה,דיינה ורייט.הם נתנו לטיילור להשתחרר מהתוכנית וכפי ששמעתי בפעם האחרונה היא החלה ללמוד בקולג'.היא לא חזרה להיות עם ג'ס מטקל,ף,בניגוד למה שאחרים יאמרו לך. בפרק 354 תגיע נטלי זי,גוון 2 לפתקיד,לייזה הובר,גוון המקורית,העדיפה לעזוב את התוכנית.בנתיים בארה"ב נטלי זי החליטה לעזוב,ולייזה הובר כבר חזרה בפרק 459 תגיע סימון חדשה.כרגע מלהקים אותה בארה"ב מחדש,לא ידוע למה. בפרק 464 יגיע ריאן מקפרטלין,האנק מס' 2.המפיקים של תשווקת אמרו שהם רצו להביא את הדמות של האנק לכיוון אחר[זאת אומרת שהוא לא עושה כלום]. טרויס,אית'ן,החליט לעזוב ולא להמשיך את החוזה שלו בכדי להתמקד בדברים אחרים והביאו לתפקיד את אריקו מרטסלוף[שאגב נבחן לתפקיד אית'ן כבר בתחילת התוכנית,ולא התקבל.הוא עשה תפקידון אורח בתשוקות כשוטר לפני שהגיע כאית'ן]והוא הגיע בפרק 765. הגיע צ'אד חדש לתוכנית בפרק 812.יותר מפחיד מהקודם.עדיף שאני לא ירחיב LOL ברוס מייקל הול,ריס,החליט לעזוב את התוכנית ועבר לאופרת הסבון לחיות את החיים.המפיקים הביאו במקום את אחיו התאום,סת',לגילום התפקיד,הוא לא היה שם הרבה,שוחרר ועכשיו הוא חזר שוב[סת']לתפקיד ריס.

soapsfan

New member
../images/Emo58.gifושכחתי לציין ש..

גם את קיי החליפו אחרי שהיא החליטה לא להמשיך את החוזה שלה בגלל שטויות שהיא מאמינה בהם,והגיעה קיי חדשה,היידי משהו בתמונה:צ'ריטי,ריס וג'ס 2

shuis4ever

New member
../images/Emo58.gif אתה יכול לכתוב גם עוד כמה-

פרקים יקרו אצלנו כל השוקרים- החתונה הכפולה- שואיס
תרית'ן הרפתקאות תרזה וג'ולי שרידן מאבדת את הזיכרון+ הסירה מתפוצצת... תרזה מתוודה בפני אית'ן אית'ן מבטל את החתונה ערב לפני וכו וכו' ת
ו
ד
ה!

soapsfan

New member
אוקיי אז הנה: ספויילר-

תרזה מתוודה בפני אית'ן שהיא אוהבת אותו[אני מניח שזה מה שהתכוונת]-פרק 262 [הוא יחשוב כמובן שהיא מתכוונת כחבר אבל הפעם היא תתקן אותו גם סוף סוף!] החתונה הכפולה[שלא תתקיים]תתחיל מפרק 522 תרזה תיסע לברמודה בערך שלושה שבועות אחרי הפרקים של החתונה ושם היא וג'וליאן "יתחתנו" וישכבו הסירה עם שרידן תתפוצץ בפרק 545 אית'ן מבטל את החתונה-לא בטוח בדיוק מתי זה,נראה לי ספטמבר 2000[אנחנו כרגע באפריל 2000].בדצמבר 2000 הוא מציע לתרזה נישואים

אני צריכה קישורים !!!../images/Emo41.gif

יש לכם קישורים לאתרים של תשוקות? בפורום הזה אין...

למעלה