"אני כ"כ מתגעגעת אליו" - סקאלי בפרק

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
"אני כ"כ מתגעגעת אליו" - סקאלי בפרק

"אל תבטח באיש". היה פרק מדהים. יחסית לפרק בו הכוכב הראשי (קרי: מאלדר) לא משתתף בו - הפרק גאוני. הייתי במתח כיצד בשנייה האחרונה התסריטאים (קרטר וספוטניץ') יביאו אותה בטוויסט שבסוף לא יראו את מאלדר. מדליק. פרק מותח, עשוי טוב, משחק מעולה של ג'יליאן. אחד הפרקים היותר טובים. ומספר הערות: איש המסתורין ההוא זה לא אותו שחקן שהופיע בסרט והתפוצץ עם הפצצה שהוטמנה במכונת משקאות? לא הבנתי בדיוק כיצד הוא מת בסוף. משהו על תרכות ברזל. הפיזיקאים/ביולוגיים מוזמנים לפרשן ולהסביר.

scoutlavie

New member
פרנק ספוטניץ דיבר על זה

זה אכן אותו שחקן. קוראים לו טריי מקוין וספוטניץ אמר שהוא יודע שכבר השתמשו בו פה וגם בסדרה מילניום, אבל הם מאוד אוהבים אותו אז הם לקחו אותו גם לפה. בסוף הוא מת מתרכובת הברזל במכרה ..כנראה בגלל שגם לו יש רמה מוגברת של ברזל בדם, הברזל שבמכרה גרם לו לאיזו תגובת נגד...

פרק ענק!!!

לפי דעתי זה היה הפרק הכי טוב עד עכשיו בעונה התשיעית. כשראיתי את הפרק חייל העל ההוא באמת היה נורא מוכר לי, זכרתי שהוא שיחק בעוד איזה פרק איפהשהו ותודה שהארתם את עיניי בתשובה בנושא. בקשר להתפוצצות של חייל העל - דוגט אמר שהדנ"א שלו היה משולב בתרכובת ברזל ומכאן משתמע שבגופם של חיילי העל יש ריכוז מוגבר של ברזל (אולי זה גם מקור הכוח שלהם אבל לא אמרו את זה בתוכנית אז בינתיים נשאיר את זה בחוץ). במכרות ברזל יש שדות מגנטיים חזקים מהרגיל הפועלים בכל האיזור. כנראה שכשחייל העל התקרב יותר מידי לריכוז ברזל גבוה הכוחות המגנטיים משכו את הברזל שבגופו, דבר שהוביל כנראה להתפוצצות התאים בגופו. אז עכשיו גילינו שיש דרך לנצח את חיילי העל אבל נשארת השאלה: איך ידע מאלדר מתי לקפוץ מהרכבת? איך הוא ידע שמכרה הברזל יהרוג את החייל? שוב אומר שזה היה פרק מעולה, בדיוק כשחשבנו שהכל הולך להיגמר היה טוויסט מפתיע בעלילה והפרק המשיך לכיוון שונה לגמרי! פרק מפתיע ועשוי היטב. כל הזמן שאלתי את עצמי איך יגרמו לכך שבסוף לא נראה את מאלדר וכשהרכבת התקרבה כבר התחלתי לחשוב שאולי בכל זאת מאלדר יופיע אבל כמו שכבר אמרתי הפרק היה מפתיע במיוחד!

eve6

New member
לדעתי מאלדר היה מצוייד באינפורמציה

על מה שהורג את חיילי העל והתכוון לעדכן את סקאלי, אבל מכיוון שלא הצליח לו עניין השיבה הביתה, הוא נאלץ למצוא דרך מתוחכמת כדי לגרום לה להבין איפה נמצאים המכרות. מאלדר תמיד מוצא דרכים לקבל אינפורמציה (בכלל, מה כבר היה לו לעשות במקום המחבוא שלו?
), וכמובן יש גם את האינטואיציה הטבעית שלו שאנחנו כל כך מכירים. מסכימה עם כולכם, אכן הפרק הכי טוב עד כה מעונה 9. יש עוד פרק אחד שמשתווה ברמתו וזהו "ויליאם" (בויים ע"י דיויד דוקובני), לקראת סוף העונה.

orityemini

New member
היי איב :) וויליאם? רצינית?

שנאתי את הפרק הזה! אני לא אלך לספיילר אף אחד, אבל לפי דעתי מכל הפרקים שדיויד ביים זה הגרוע ביותר...(הכי אהבתי את "לא טבעי") הפרק כתוב בצורה גרועה....ונותן תירוצים עלובים ותשובות לא מספקות. אי אפשר בכלל להשוות אותו לTRUST NO1

eve6

New member
אני לגמרי רצינית ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

אהבתי מאד, אני יודעת שהרבה לא אהבו את התוצאה שלו (אני עדיין חלוקה עם עצמי בעניין) - אבל המדהים בפרק הזה הוא הדילמות שסקאלי עוברת שם בכל מה שקשור ברצון שלה להאמין שה"זר" הוא אכן מאלדר, לבין העובדה שהיא ניכוותה כבר כל כך הרבה פעמים בגלל שנתנה אמון בזרים. בקיצור - סופסוף פרק עם דרמה אמיתית. אני לא אוהבת שעושים לדמויות חיים קלים
ואם את רואה "באפי", אז אני רק אומר לך שאהבתי מאד את העונה השישית על כל הטוויסטים הקיצוניים שלה

scoutlavie

New member
בקשר לויליאם

הוא מוצג שבוע הבא בסטאר .אני אישת מדלגת על הטיזר ועל הסצנה האחרונה כיד להיות בהכחשה מסוימת. אני לא ארחיב כי זה כבר מספליר.הפרק עצמו , חוץ מהסצנות האמורות כן טוב ויש באמת משחק טוב של סקאלי. לדעתי היא בכלל לא האמינה שזה מולדר, פשוט כמו שהיא אמרה שלומדים להכיר בנאדם לא רק במראה חיצוני אלא בכלל. ..ואם מישהו מכיר את מולדר טוב זו היא! לגבי באפי, אני לא עיודעת מה איתך , אבל כל הרעיון של השלישיה לא משהו ..יש כמה פרקים טובים כמו המחזמר וטבולה רסה , אבל בהחלט לא העונה הכי טובה שלהם...לא נראה לך?

orityemini

New member
אני אהבתי את ה...

מחזמר כמובן ואת טאבולה ראסה....הטריו היו שיעמום אחד גדול ופרק 6X19 היה אחד הפרקים השנואים עליי. מה גם שמאז הפרק הזה אחותי מסרבת בכל תוקף להמשיך לצפות בבאפי :) לעומת זאת העונה השישית של תיקים היתה הרבה יותר מוצלחת לטעמי...:) (המחזמר כבודו במקומו יונח!)

orityemini

New member
בהחלט פרק יפה...:)

ומדהים איך במשפט אחד הם נתנו אישור למערכת יחסים בין מאלדר וסקאלי..... וזה אכן אותו שחקן, עד כמה שזכור לי הסיבה לך מכיוון שכריס קארטר פשוט אוהב לעבוד עם השחקן הזה.

למעלה