אני כ"כ שמחה שהפורום הזה קיים!

queen helen

New member
אני כ"כ שמחה שהפורום הזה קיים!

הוא הוריד ממני כ"כ הרבה לחצים ושנאה עצמית... פתאום כמעט ונעלמה לה התחושה של כמה שאני לא בסדר, והתחלתי להשלים עם עצמי!
אני מניחה שיש עוד הרבה אנשים שמרגישים כמוני, אז למה אף אחד לא כותב שום דבר בפורום??????? בכל מקרה - לילה טוב לכולם!

p019

New member
ברוכה הבאה../images/Emo212.gif

אני שמחה לשמוע שקיום הפורום עשה לך טוב. יש לו תקופות יותר פוריות ותקופות יותר איטיות. בוקר טוב -

p019

New member
../images/Emo135.gif

ואפילו גלידת שוקולד. אני ממש לא טובה בשמות - וזה אפילו יותר קשה כשזה שם שרשום במחשב. אולי צריך לסדר לכל אחד פונט וצבע שונה - אז אני יזהה אנשים לפי הפונט שלהם

queen helen

New member
../images/Emo32.gif אבל מעצבן!

קודם כל - תודה על הגלידה! אולי צריך לעשות סקר גלידות, כי זה נהיה נושא מהותי בפורום!
חוצמזה - מה נסגר עם אנשים? פתאום כולם מנסים לסדר לי בליינד דייטים! זאת גם ככה המצאה שטנית, אז לאסקסואלים, זה בכלל משהוא בלתי מתקבל על הדעת! ולא רק שמנסים לסדר לי את הבליינד דייטים האלה, אלא שלרוב זה נהיה גם בנים של מישהן שעובדות עם ה"שדכניות" שאני מכירה, והאמא נהייתה לחוצת חתונה! הן אפילו לא ראו את הבחור, לא יודעות עליו כמעט כלום! אבל לשדך לאחרות? אין בעיה, בקטנה! אם הם רק היו אסקסואלים...
סתם - הייתי צריכה לפרוק...

p019

New member
פרקי בכיף

אמא שלי ניסת פעם לשכנע אותי לצאת לבליינד דייט - אחרי השטיפה שנתתי לה היא לא העזה לנסות שוב. אם כי דברים שאפשר להגיד לאמא אי אפשר להגיד לחברים (בלי שום קשר לא-מיניות). אני לא מבינה את זה, אבל באמת יש באוכלוסיה אחוז מסויים של אנשים שמשקיעים את מירב זמנם בלנסות לשדך בין אנשים. אם כי - בהחלט - שישתדלו כקדם להקיר את האנשים שהם משדכים ביניהם.

איזה מנהג מצחיק, השידוכים האלו

כאילו כל אדם מתאים לכל אדם אחר. "אתם זוג משמים! תראו, יש לכם את אותו צבע שיער!" אחרי זה אנשים לא מבינים, למה כל כך הרבה זוגות מתגרשים, נפרדים, או לא מסתדרים בצורה אקוטית. יחד עם המנהג הזה, של שידוך כל מה שזז העיקר חתונה, הם מכריזים, שלכל אדם יש נפש תאומה אחת בעולם. את הנפש התאומה לא תמצאו, אם תתחתנו עם הפושטק הראשון שמשדכים לכם. כולם צריכים להפסיק להיות היסטרים, ולהתחיל לעשות מה שמתאים להם, במקום לנסות לסדר לאחרים קשרים.

queen helen

New member
אוף נורא מרגיז!

פתאום קבלתי את ההרגשה שהפכתי לפח הזבל של הדייטים, אם כולם מנסים לשדך לי מישהוא שהם לא פגשו, כי האמא שלו לחוצה... ואני בכלל לא מחפשת מישהוא!!! (בכל מקרה - לא מיני) אימהות...

למעלה