אני לאאאאאאאאאאא מבינה אותו.

אני לאאאאאאאאאאא מבינה אותו.../images/Emo14.gif

שלום לכולם! חבר שלי, אנחנו בקשר כשנתיים, יוצאים כארבעה חודשים, אהבה ענקית. חברים הכי טובים.נמשכים זה לזו בטירוף. חלום. ועכשיו מה הבעיה? אנחנו לא גרים באותה עיר ,אלא נוסעים אחד לשניה,פעם בשבוע ככה.כך שאני מרגישה לבד רוב הזמן, כי אנחנו מדברים רק בטלפון,וזה לא כמו להיות יחד.. לדעתי אנחנו לא מתראים מספיק,וסתם רחוקים אחד מהשני- אז הזמנתי אותו אליי היום והוא אמר שהתראינו לפני יומיים (אני היתי אצלו) רק, ושיש לו כל מיני התחיבויות ,אז לא דחוף שהוא יבוא+ שככה יימאס לנו אחד מהשנייה,כמו זוגות רבים.. what the fuck?
אמרתי לו שמצידי לראות אותו כל יום בלי קשר למתי התראינו בפעם האחרונה,והוא אמר שגם לו, אבל צריך להתחשב בעובדות ולהתפשר.......לי לא נראה ככה, כי אם זה בוער לו באותה מידה אז למה הוא לא בא? אוף! נראה שתקופת
"ירח הדבש"
שלנו הסתיימה לה, ועכשיו צצו החילוקי דיעות ועל מה?! על זה שאני מתה מגעגועים. אנחנו קשובים אחד לשני,כנים זה עם זו,ומעולם לא רבנו או התווכחנו,וזו הפעם הראשונה שהיה לנו מן עימות כזה בקשר,והוא בטח חושב שאני ילדותית ולא מבינה שיש לו חיים משלו ..אבל בתכלס הוא לא עובד עכשיו אז איזה פאקינג תכניות יש לו על הראש??? אני הייתי רצה אליו בלי לחשוב פעמיים,אם הוא רק היה מבקש(כולה מרחק של שעה נסיעה). בנות ובנים, האם זה נראה לכם נורמלי? מי נתקל בזה גם? אני בטוחה שהבנות פה בעיקר יבינו לליבי, אני אשמח לתגובות מכל סוג שהוא! ב-ב-ק-ש-ה!
בא לי להתקשר אליו ולהגיד לו שבחיים אל יימאס לי ממנו ושאני לא מבינה את התירוץ הזה שלו,ושהחיים שלו לא יעצרו אם הוא יבוא אליי בערב.אבל אני מתלבטת כי...אני יעשה צחוק מעצמי?! אז מה להיות? קרירה או כנה? לשחק אותה שלא מזיז לי ולחכות שהוא ייזום פגישה הבאה? לא יודעת!

k e r e n m

New member
וואי

קיווי אני ממש מבינה לליבך, ונראה לי שגם אני הייתי מתנהגת כמוך בסיטואציה הנ"ל, אבל גם הייתי עושה חושבים, כלומר, למה הוא מתנהג כך, אז אולי כמו שהוא טען הוא לא רוצה שתימאסו(למה הוא מרגיש כך?) אחד על השני, וזה בהחלט יכול היה לקרות גם אם הייתם גרים באותה העיר , ומה לעשות את שואלת? תני לו להתגעגע אלייך קצת, אולי אפילו "להחזיר" לו את אותה ההרגשה שירגיש בעצמו איך הרגשת, אומנם זה ילדותי אני יודעת, אבל כרגע זה מה שעולה לי בראש. ואולי הוא מתנהג כך כי הוא מרגיש "חנוק" ממך" כשאתם יחד(רק השערה, ובאמת השאלה היא איך הוא באמת מתנהג כשאתם נמצאים יחד?), בקיצור תתני לו קצת להתגעגע אלייך, זה מה שאני הייתי עושה.

קרן ממי, כנסי

איך הוא מתנהג כשאנחנו יחד? פשוט מכייף ועושה חיים בדיוק כמוני,כל הזמן נהנים.מתייחס אליי כמו למלכה. וזה דבר שאי אפשר לשחק..אני יודעת שזה אמיתי בגלל טיב הקשר שלנו והכל.טוב לנו. אם הוא מרגיש "חנוק" ממני כשאנו יחד? אולי, הכל יכול להיות,למרות שקשה לי להבין למה. אני חושבת שאת ממש צודקת! דיברנו לא מזמן בטלפון ולא הזכרנו את השיחה של אתמול, התנהגתי כרגיל עם מצב רוח ,וזה מה שאני ימשיך לעשות ,אני לא ידבר על פגישה עד שהוא יגיד לי נו מתי ניפגש.. זהו נראה לי. אני אהיה קצת אדישה בכוונה -כי מטבעי אני לא. ...נראה אם ייפול לו האסימון לפני שאני אשתגע מגעגוע! אם יש לך עוד רעיונות, אז בכיף :)

זה ממש כמו בטאג ליין הזה למעלה...

על "דברים שלא ידעתן על גברים"- הוא גורם לי להרגיש כאילו 10 דקות זה המון זמן, וכמובן להתגעגע נורא.. אחח

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

עצה? נראה לי שכל אחד והמינון שטוב לא, אין כאן ממש חוקים. ארבעה חודשים (למרות שהנכם מכירים שנתיים) זו תקופה קצרה, תני לקשר להתפתח ולזמן לעשות את שלו. שנה טובה

טוב תודה! כיף לקבל עצות.

אני רק מפחדת שאני אוהבת אותו וקשורה אליו יותר מאשר הוא אליי. זה ממש פחד.. מכירות את זה?

lilaaa1

New member
כן....

ואל תהרסי את זה אל תילחצי ,תני לו להרגיש שהוא צריך אותך, חכי עד שייזום.

למעלה