אני לאאאאאאאאאאא מבינה אותו.../images/Emo14.gif
שלום לכולם! חבר שלי, אנחנו בקשר כשנתיים, יוצאים כארבעה חודשים, אהבה ענקית. חברים הכי טובים.נמשכים זה לזו בטירוף. חלום. ועכשיו מה הבעיה? אנחנו לא גרים באותה עיר ,אלא נוסעים אחד לשניה,פעם בשבוע ככה.כך שאני מרגישה לבד רוב הזמן, כי אנחנו מדברים רק בטלפון,וזה לא כמו להיות יחד.. לדעתי אנחנו לא מתראים מספיק,וסתם רחוקים אחד מהשני- אז הזמנתי אותו אליי היום והוא אמר שהתראינו לפני יומיים (אני היתי אצלו) רק, ושיש לו כל מיני התחיבויות ,אז לא דחוף שהוא יבוא+ שככה יימאס לנו אחד מהשנייה,כמו זוגות רבים.. what the fuck?
אמרתי לו שמצידי לראות אותו כל יום בלי קשר למתי התראינו בפעם האחרונה,והוא אמר שגם לו, אבל צריך להתחשב בעובדות ולהתפשר.......לי לא נראה ככה, כי אם זה בוער לו באותה מידה אז למה הוא לא בא? אוף! נראה שתקופת
"ירח הדבש"
שלנו הסתיימה לה, ועכשיו צצו החילוקי דיעות ועל מה?! על זה שאני מתה מגעגועים. אנחנו קשובים אחד לשני,כנים זה עם זו,ומעולם לא רבנו או התווכחנו,וזו הפעם הראשונה שהיה לנו מן עימות כזה בקשר,והוא בטח חושב שאני ילדותית ולא מבינה שיש לו חיים משלו ..אבל בתכלס הוא לא עובד עכשיו אז איזה פאקינג תכניות יש לו על הראש??? אני הייתי רצה אליו בלי לחשוב פעמיים,אם הוא רק היה מבקש(כולה מרחק של שעה נסיעה). בנות ובנים, האם זה נראה לכם נורמלי? מי נתקל בזה גם? אני בטוחה שהבנות פה בעיקר יבינו לליבי, אני אשמח לתגובות מכל סוג שהוא! ב-ב-ק-ש-ה!
בא לי להתקשר אליו ולהגיד לו שבחיים אל יימאס לי ממנו ושאני לא מבינה את התירוץ הזה שלו,ושהחיים שלו לא יעצרו אם הוא יבוא אליי בערב.אבל אני מתלבטת כי...אני יעשה צחוק מעצמי?! אז מה להיות? קרירה או כנה? לשחק אותה שלא מזיז לי ולחכות שהוא ייזום פגישה הבאה? לא יודעת!
שלום לכולם! חבר שלי, אנחנו בקשר כשנתיים, יוצאים כארבעה חודשים, אהבה ענקית. חברים הכי טובים.נמשכים זה לזו בטירוף. חלום. ועכשיו מה הבעיה? אנחנו לא גרים באותה עיר ,אלא נוסעים אחד לשניה,פעם בשבוע ככה.כך שאני מרגישה לבד רוב הזמן, כי אנחנו מדברים רק בטלפון,וזה לא כמו להיות יחד.. לדעתי אנחנו לא מתראים מספיק,וסתם רחוקים אחד מהשני- אז הזמנתי אותו אליי היום והוא אמר שהתראינו לפני יומיים (אני היתי אצלו) רק, ושיש לו כל מיני התחיבויות ,אז לא דחוף שהוא יבוא+ שככה יימאס לנו אחד מהשנייה,כמו זוגות רבים.. what the fuck?