אני לאנ יודע מה איתכם אבל בא לכם לעשות מפגש?
S Seidman New member 14/11/05 #3 במפגש הומור שחור אני ספרתי 4 מד"איסטים שהגיעו למפגש ככה שבהחלט יש קשר מוכח בין מד"א להומור שחור אני בהחלט מציע מפגש גם כאן.
במפגש הומור שחור אני ספרתי 4 מד"איסטים שהגיעו למפגש ככה שבהחלט יש קשר מוכח בין מד"א להומור שחור אני בהחלט מציע מפגש גם כאן.
A afiksambol New member 14/11/05 #6 יש כאן אחת, חבל שהיא איננה, שיכולה לשתף אותך בתיאוריה שלי על מפגשי פורום. בוא נקבע טנטיטיבית למחר בערב, נראה לי שיש מצב...
יש כאן אחת, חבל שהיא איננה, שיכולה לשתף אותך בתיאוריה שלי על מפגשי פורום. בוא נקבע טנטיטיבית למחר בערב, נראה לי שיש מצב...
M meijin007 New member 14/11/05 #7 ניקונית?כן,שמענו אותה מפגש שעבר ../images/Emo13.gif סתם, אוהבים אותך.
N nikonit New member 15/11/05 #21 ../images/Emo51.gif, באמת ../images/Emo8.gif האמת, כאן, בטח שכאן. זה אתה שלא. חוץ מזה, מותק, שאני יודעת מתי לשתוק... סתם,
../images/Emo51.gif, באמת ../images/Emo8.gif האמת, כאן, בטח שכאן. זה אתה שלא. חוץ מזה, מותק, שאני יודעת מתי לשתוק... סתם,
N nikonit New member 15/11/05 #23 ../images/Emo52.gif, חוזרת בי מדברי מקריאה קצת יותר מעמיקה, באמת היה הומה פה אתמול בערב. מחכים שאני אלך כדי לעשות מסיבות, הא? |לא נורא, אני אשב לי לבד, בחושך...|
../images/Emo52.gif, חוזרת בי מדברי מקריאה קצת יותר מעמיקה, באמת היה הומה פה אתמול בערב. מחכים שאני אלך כדי לעשות מסיבות, הא? |לא נורא, אני אשב לי לבד, בחושך...|
A afiksambol New member 15/11/05 #15 במחשבה נוספת - קודם בנתב"ג, אחר-כך בקורס... אני מזהה כאן מגמתיות מסויימת... (ודי לחכימא ברמיזא...)
א אקונומיקה New member 15/11/05 #16 ../images/Emo10.gif אני ברוגז (ואתה עדיין חייב לי פיצוי על הלונה פארק ההוא ) אגב נתבג לא נחשב אתה עזבת עוד לפני שאני מצטרפת...
../images/Emo10.gif אני ברוגז (ואתה עדיין חייב לי פיצוי על הלונה פארק ההוא ) אגב נתבג לא נחשב אתה עזבת עוד לפני שאני מצטרפת...