אני לא אוהב את השיר פתיחה שיש|זבנג| בפרקים שמשדרים עכשיו סתם מעפן
D De-Panther New member 6/5/07 #1 אני לא אוהב את השיר פתיחה שיש../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif בפרקים שמשדרים עכשיו סתם מעפן
S shilgiah New member 6/5/07 #2 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני מתה עליו!!../images/Emo99.gif את מתכוונת ל"נחפש ונאסוף"? אם כן, הוא ממש יפה.. אני אוהבת את ה"אווו אווו.." חח שיר חמוד פלוס השיר שבסוף לא משו.. היום התחלתי להתרגל אליו חח
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני מתה עליו!!../images/Emo99.gif את מתכוונת ל"נחפש ונאסוף"? אם כן, הוא ממש יפה.. אני אוהבת את ה"אווו אווו.." חח שיר חמוד פלוס השיר שבסוף לא משו.. היום התחלתי להתרגל אליו חח
D De-Panther New member 7/5/07 #3 אני מדבר על השיר שעכשיו יש...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif פשוט המנגינה שלו בקטע אחד לא קשורה לקטע אחר וככה זה כל השיר וזה משגע את השכל... עם כמה שיש שם כלמיני תמונות מגניבות
אני מדבר על השיר שעכשיו יש...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif פשוט המנגינה שלו בקטע אחד לא קשורה לקטע אחר וככה זה כל השיר וזה משגע את השכל... עם כמה שיש שם כלמיני תמונות מגניבות
S shilgiah New member 7/5/07 #4 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא הבנתי לאיזה שיר את מתכוונת..
D De-Panther New member 8/5/07 #5 גם לא הבנת שאני בן../images/Emo3.gif השיר...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif פתיחה שיש בפרקים שמשדרים עכשיו היום בערב תראי אינויאשה תסתכלי על השיר פתיחה ותביני
גם לא הבנת שאני בן../images/Emo3.gif השיר...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif פתיחה שיש בפרקים שמשדרים עכשיו היום בערב תראי אינויאשה תסתכלי על השיר פתיחה ותביני
S shilgiah New member 9/5/07 #6 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifייוואוו!!../images/Emo2.gif אופסי!!../images/Emo9.gif אממ כן, ראיתי אתמול.. בזמן האחרון פיספסתי את השיר אז לא ידעתי שהחליפו.. באמת לא משהו..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifייוואוו!!../images/Emo2.gif אופסי!!../images/Emo9.gif אממ כן, ראיתי אתמול.. בזמן האחרון פיספסתי את השיר אז לא ידעתי שהחליפו.. באמת לא משהו..