אני לא אוהב את מחר!

yuval k

New member
אני לא אוהב את מחר!

אז מה אם מתחילים ב-9:00, ויש לשון - שזה לא רע, ואז דאבל מתימטיקה, שאני עושה בה שיעורים במקום להקשיב למורה, וביולוגיה, שאני מת על זה, ואנגלית, שזה נחמד. אז מה. וקיבלתי 86 באנגלית (לא סופי - אמנדה חישבה בעצמה, והיא אמרה שאי אפשר לסמוך על זה. היא לא אוהבת מתימטיקה). זו קבוצה "מואצת" לבגרות, ו-86 זה לא רע, אבל אני לא אוהב את הציון הזה משהו... המבחן גם לא היה קשה במיוחד. פשוט הלך לי רע רע רע
הייתי עייף באותו יום רצח. אבל לא ממש אכפת לי... על ה-Writing קיבלתי 17/20, שזה גבוה - היא הורידה על משהו שלא למדנו (אהמ Past Perfect אהמ), וזה גם מה שחשוב. טוב, הבנתי את עצמי כבר. אני מרגיש רע עם זה, וזהו.

Mapisto

New member
סקר:האם זה מעניין מישהו?

קיבלתי 87 בבגרות במואץ כולי אושר ורינה (סתם אני עושה מועד חורף
)

yuval k

New member
כל הכבוד...

אבל בבגרות אני שוקל בחיוב להוציא ציון יותר גבוה מזה
בד"כ אני מקבל 92, 93, 94. בין הגבוהים בכיתה דווקא. אני קורא יחסית הרבה באנגלית... [קטנוניים! אז מה אם זה ב-MSDN
]

Mapisto

New member
אתה עדיין לא עשית בגרות

אז אל תעשה שום ציפיות: לא לטובה ולא לשלילה...

Mapisto

New member
סתם כדי שתבין שזה זנות

הוצאתי 139 בפסיכומטרי באנגלית (מתוך 150) אם אני לא טועה זה בערך גבוה יותר מ94% אחוז שעשו את המבחן... זה הכי תלוי מי בודק לך את הבגרות מורה ישראלית או מורה שהיא נייטיב ספיקר.

yuval k

New member
אני יודע שעוד לא עשיתי את הבגרות -

אני רק מקווה להוציא ציונים טובים... ואני חושב שאני מקווה שמי שיבדוק יהיה נייטיב ספיקר

Mapisto

New member
לקוות זה טוב מה אני אגיד לך

תקווה שתפול על ישראליות - את המואץ בדרך מלמדות מורות מחו"ל תותחיות וכולם יושבים על 80 לעומת מורות ישראליות שכולם מוצאים ציונים טובים...

yuval k

New member
אבל אותי מלמדת מורה בריטית...

לא שאכפת לי שישראלית תבדוק... נו, שיהיה מה שיהיה
בגרות ביא', עוד שנתיים.

Mapisto

New member
../images/Emo3.gif

הא כיתה ט' טוב נו אני מוותר לך הפעם אצלנו מואץ זה רק שנה אחת בי"א כיתה ט' היה לי מאה כיתה י' 95

Mapisto

New member
אני כמעט לא למדתי היום

סתם הסתובבתי בקניון וכאלה
באתי לשעתיים פיזיקה וכל השאר הייתי ב"סיירת שכונה" - ז"א יושבים בקפיטריה\מחוץ לביצפר\בחדר מחשבים\שותים תה בחדר מורים\הולכים לקניון.

vampire1

New member
מסכים איתך!!!

חשמל אחד המקצועות היותר מגעילים שלמדתי, ולמדתי מקצועות מגעילים.

למעלה