אני לא אוהד של אף קבוצה אבל כואב לי על מכבי

גבי 2008

New member
אני לא אוהד של אף קבוצה אבל כואב לי על מכבי

אני עדיין חושב שמכבי היא הקבוצה של אירופה דרך אגב מכבי תשחק באירופה בשנה הבאה
ואם כן באיזו ליגה
אל תקחו את זה קשה לליגה מגיע קצת להתרענן

TheWhiteTigris

New member
מכבי

תשחק גם שנה הבאה ביורוליג. ראשי היורוליג הבינו שלמכבי יש פוטנציאל אדיר מבחינת התעניינות (אחרי הכל, כל פעם שמכבי מגיעה לפיינל פור אלפים מלווים אותה ומונעים מצבים של אולמות חצי ריקים).

אבי83808

New member
למעשה הם לא היו צריכים לשחק ביורוליג

כי הם לא זכו במקום הראשון, אבל למכבי יש חוזה עם היורוליג.

bendelac

New member
שטויות

מכבי ביורוליג בגלל חוזה שהם עשו עם ראשי היורוליג (לזכרוני אמור להסתיים ב2009). כאשר ההתאחדות החליטה על פיינל פור במקום סדרות, מכבי הסכימו לזה רק בתנאי שהם משחקים ביורוליג עד 2010. ז"א שגם אם מכבי ירדו ליגה שנה הבאה הם שחקו ביורוליג. מאין הגיון כזה של מנהלת הליגה.

גבי 2008

New member
עדיף ככה /tapuzforum/images/emo70.gif

רק למכבי יש תקציב ראוי כדי להופיע בצורה מכובדת באירופה

בכדורגל קבוצות במקום רביעי מגיעות לליגת..

האלופות (ברור שבליגות בכירות) אין סיבה שגם בכדורסל זה לא יהיה, ולמרות שאני תמיד עם מכבי ת"א באמת כל הכבוד לחולון.

נמשל

New member
אי אפשר להשוות בין הענפים

כדורסל מפגר הרבה אחרי הכדורגל באירופה מכל הבחינות. דווקא אחת היחידות שאי אפשר להעלות טענות כנגד הופעותיה בחוזה היא מכבי שמעלה כל שנה קבוצה אטרקטיבית דווקא האיטלקיות שבחוזה, הן השערוריה הגדולה, קבוצות חלשות ביותר שלא תורמות כלום למפעל, מלבד סיינה המצויינת

modz0r

New member
לא.

יול"ב החתימה את מכבי ל-7 שנים ב-2001 (או 2002, לא בטוח) שגם אם הם לא זוכים באליפות, הם ישארו ביורוליג. הסיבה לחתימה היא שהם פחדו שמכבי תעזוב אותם ותשחק שוב בסופרוליג, או שקר כלשהו אחר. מכבי היא לא היחידה, היו עוד כמה קבוצות ככה, בניהם צסק"א. ב-2005 חודש החוזה ל-7 שנים, ככה שהוא יגמר ב-2012. אין קשר בין ההתאחדות הישראלית, לבין הקטע הזה.

יו45

New member
מכבי תשחק ביורוליג גם עוד 20 שנה

היורוליג זה מכבי , מכבי זה היורוליג . אולי אם איזושהי קבוצה ישראלית תוכיח יציבות כמה עונות , תעמיד תקציב מכובד ואולם ראוי , יהיה מקום לשקול לתת מקום לעוד נציגה ישראלית , כרגע זה לא נראה באופק . ובכלל, כל זמן שאין אליפות בישראל אלא שני גביעים ברור שאין מקום לתת פרס של מקום ביורוליג למחזיקת הגביע הראשון או השני.

YB POWER

New member
גועל נפש כל היול"ב הזה

ארגון פרטני שהקשר בינו לספורט הגון מיקרי בהחלט היכן ימי פיב"א העליזים

יו45

New member
ומה רע באירגון פרטי?

ארגון פרטי שמנוהל באופן מקצועי עם ייצוג הולם של הליגות הבכירות פלוס שיריון של הקבוצות הבכירות ביבשת שעליהן המפעל הזה עומד.

YB POWER

New member
על הישגים שמעת?

קב' שלקחה אליפות צריכה לייצג את המדינה ולא קב' משוריינת תאר לך שצ'לסי למשל תהיה משוריינת בליגת האלופות בלי קשר להישגיה באנגליה זה דבר פסול מיסודו

0 נשר 0

New member
לא בטוח שזה בגלל החוזה

היא תשחק ביורוליג שנה הבאה ללא קשר למיקום שלה בליגה הישראלית בגלל שהיא הגיעה לפיינל פור האירופאי ונראה לי שיש חוק כזה אני לא בטוח שמי שמגיע לאיזה שלב רחוק ביורוליג זוכה לשחק עוד איזה עונה או שתיים ביורוליג הבא אני לא מאה אחוז בטוח אבל

נמשל

New member
זה החוזה

יש חוזה שמכבי משורינת ביורוליג עד 2010, וכמעט בטוח שתהיה הארכה, לא רואה את היורוליג מוותרים על מכבי בכזו קלות

האקדמיה

New member
לא נראה לי

שאם מכבי לא היתה מגיעה לפיינל4 האירופי חולון היתה משחקת ביורו

למעלה