אני לא אעזוב כל כך מהר...

מוריה4

New member
אני לא אעזוב כל כך מהר...

מצטערת על הנדנוד... מה עדיף, ארה"ב הבתר תעשייתית או ארה"ב? ושאלה נוספת: האם אני יכולה לוותר לעצמי על המאמרים? הימור... אבל מסוכן מידי? תודה שוב

מוריה4

New member
מאמרים לבגרות-

גג' של ישראל: - "תעשיות עתירות ידע בישראל " ד' פלזנשטיין. - "שינויים בתפיסת המדבר : גישות חדשות לפיתוח הנגב", י' גרדוס ,ש' דובר. גג' של המזרח התיכון: "נשים במזרח התיכון בפתח המאה ה21 –תהליכי שינוי ואתגרים " א' פרניה . "מדיניות הפיתוח הכלכלי במזרח התיכון ובצפון אפריקה על רקע המחסור במשאבים טבעיים לחקלאות, ג' ע' מובארכ. מן העיתונות "השינוי מתחיל בדובי"

אפשר לוותר על המאמרים ....אבל....

תדעי טוב את הנושאים האחרים הייתרון בשאלון הבגרות הוא שיש מרחב בחירה נכבד בהצלחה !

מוריה4

New member
תודה מאיר! וחוזרת לשאלה:מה עדיף, ארה"ב או

ארה"ב הבתר תעשייתית? למדתי את שתיהן אבל עוד לא נסגרתי על זה... מה גם שאני לא מכירה את השאלות והבגרות, אני לומדת לבד אז לא הייתה לי שום התנסות עדיין... אז מה אומרים המורים? תודה

אין יותר עדיף....

ובטח אם כבר למדת את שני הנושאים .... למה להחליט עכשו ? הרי למדת את הנושאים . במבחן עצמו תראי איפה קל לך יותר ותחליטי במקום

מממ..

אם למדת את שניהם, אז תבחרי לפי מה שנראה לך יותר קל. דוגמאות לשאלות בגרות אפשר לדעתי למצוא ברשת המורים לג"ג, נסי לראות מה יותר קל. אצלנו מלמדים רק ארה"ב. נסי גם את האתר של האילתית. נשתדל לענות על כל שאלה

אין הבדל. תלוי בידע שלך

כנסי לרשת המורים לג"ג כאן . שם תמצאי דוגמאות לשאלות + סיכומים על שני הנושאים

למעלה