אני לא באה לבראשית=\|ג'ירפה|

אני לא באה לבראשית=\|ג'ירפה|

הממפ אני חצי מתה:| חוצמזה שאני חולה..אני לא יכולה להזיז את הרגל. כי.. אתמול הלכתי לשחק כדורגל במגרש עם החברה מהשכונה..והג'ינס היה מקופל עד הברך..ושנפלתי אז הורדתי את הקיפול..ושהגעתי הביתה ראיתי פתאום שהכל מלא בדם..אבל לא התייחסתי..כי אני רגיהל כבר לנפילות האלה שממלאות ת'ג'ינס בדם וזה רק שריטה..ובבוקר לא הצלחתי להזיז את הרגל..וצליל באה לבקר אותי כי אני חולה חוצמזה..וראתה את הדם..*לא יכולתי להחליף את הג'ינס..הייתי לבד בבית והכל..*והיא מצאה שם זכוכית ענקית..והציאה אותה משם..והכל מלא דם מגעיל כזה..ואני לא יכולה להזיז את רגל ימין..ואני צריכה להחליף תחבושות כל ערב ובוקר..בעע=\ תהנו.

starguiding

New member
כמו שאמרתי...

חבל מאוד מאוד מאוד מאוד
ואני מקווה שתרגישי טוב ותחלימי מהר!

פיצי/=

תרגישי טוב בת חסותי הקטנע.. כבר הצעתי לך את זה אך אציע בשנית על מנת שתשקלי את זה- אני אעשה לך שק קמח בבראשיתתתת אחרי הכל...זו אחריותי כסנדקית תחלימי מהר פיצי אוהבתתת

sHotZy M

New member
אוווווווףףףף! ../images/Emo7.gif

אולי תנוחי
בבית
כמה ימים, תתני לאמא
לפנק
אותך קצת ואז תרגישי כמו חדשה
וכל הכוחות
יחזרו אל רגלך הקטנה
ותוכלי לבוא ל
בראשיתתתתתתתתת

../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח עדיייייייי קראתי את ההודעה שלך משום מה במבטא של מימי, זה כל כך מצחיקקקקקקקקקקקקק רוני!!!!!!!!!! מסכנונתתתתתתתתתתתתתתתת תרגישי טוב בובע!!!! אולי תבואי לחיפה במקום לבראשית ותראי אותי ואת לי ואת עדי?D: וגם כל מי שמהפורום מהסביבה או מי שירצה יוכל לבוא ואז נעשה מיני מפגש:) וזה יהיה בסוכות, כשכבר תבריאי^_^ יאוו

../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

מההה?? את חייבת לבוווואאאא!! אני צריכה לפגוש אותך))):
תרגישי טוב!!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

אווווויייי איזה באסהההההה בובע
רציתי כבר לראותךךךך
לא נורא העיקר שתרגישי טוב ושתבואי למפגש הרגיל שיהיה בסדר?
החלמה מהירה מתוקה!
מתה עלייך...

איזה זין ../images/Emo94.gif../images/Emo2.gif

יו אני בשוק אני בהלם!! ממש רציתי לראות אותך!!! אז למה? למה?
רפואה שלמה מתוקה

למעלה