אני לא באה להתחרות עם אופות הלחם המדופלמת שפה רק רוצה להציג

michalgad1

New member
אני לא באה להתחרות עם אופות הלחם המדופלמת שפה רק רוצה להציג

אופציה פחות מאתגרת. בלי לישה, בלי התפחות כפולות , את הלחם הזה החלטתי להכין בערך ב4.30 אחרי צהריים ושעתיים אחרי כן הוא היה מוכן ואפוי
בלי שלשתי או התעסקתי איתו בכלל. האם הוא מתחרה עם לחמי מחמצת וודאי שלא ואופים רציניים יצקצקו בשפתיים שהוא לא משתווה במראה ובטעם. אבל בשביל לנגב את השקשוקה שלנו לארוחת הערב הוא היה נהדר. שעתיים מתחילת התהליך עד זלילה!
https://apropolife.com/לחם-מהיר-הכנה/





 
למעלה