אני לא באה למפגש.

Charmed Gal

New member
מה?! למה?!../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

חסר לך שאת לא אומרת. אני שונא שאנשים לא מסבירים את עצמם. כבר יש לך הסעה והכל, למה לא לבוא?!

Magical me

New member
אין לי, זה העניין.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

ולכל המעוניין בפרטים- ההסעה שלי עם אופיר, מניצן. ההורים המניאקים שלי חושבים שזה לא הגיוני להביא אותי לניצן ולהרחיק אותי כל כך מראשל"צ, ככה שהם לא יביאו אותי אליה. מצד שני, הם גם לא מספקים לי הסעה. הוריי.

איליה.

New member
../images/Emo41.gif העדכון השבועי הראשון ../images/Emo41.gif

אנחנו מתחילים מנהג חדש. בכל שבוע נסכם את כל מה שקרה בפורום בשבוע האחרון. העדכון השבועי הראשון הוא נסיוני, ואחרי כמה עדכונים שבועיים נראה אם זה תופס. הערות יתקבלו בברכה.
אז מה היה לנו השבוע?
תחרויות השבוע
בשבת שעברה דודו האלפקה פירסם את תוצאות תחרות 1999 המחודשת, וגם סיפר לנו סיפור מרגש על המלאכית סלמושה שברחה לארץ מולאן, ועל בנות המולאן שנעזרו בשירותיה של המכשפה הזקנה נאיה כדי לתקוף את יריבתן משכבר הימים שרלוּטה. הזוכה הגדולה בתחרות היא כמובן סלמושה הנערצת עם 214 נקודות, אחריה דוריס עם 170 נקודות ושרלוט עם 136 נקודות. להקת עדן קיבלה 99 נקודות וסיימה במקום הששי. המפסידים הגדולים - המלכות מולאן ומייצ'יסלב חתול הקסמים.
ביום ראשון פורסמו תוצאות תחרות 1979 בהנחיית שמי 17. גם כאן המקום הראשון צפוי - ישראל עם 250 נקודות. במקום השני אן מרי דויד עם 201 נקודות, במקום השלישי אלפידה עם 194 נקודות. כל הכבוד לשמי ולדודו על המצגות היפות ועל ההשקעה!
היום פורסמו התוצאות של סקר הנציג שלנו ל-2004 בהנחיית סטאר100. המובילה - אישתאר, אחריה מיכל אמדורסקי ונועה תשבי.
התחרות השלישית של הפורום עדיין נמשכת, דודו האלפקה אוסף את התוצאות עד יום שלישי הקרוב. אל תשכחו להצביע ובהצלחה לכולם!
גם התחרות של שנת 1969 עדיין נמשכת, את התוצאות יש לשלוח במסר אישי למור ד. שהשיר הטוב ביותר ינצח!
נקבע התור לתחרויות של השנים הבאות: אחרי שמור (שנכנס מחוץ לתור) יסיים את 1969, מגיע תורו של דודו האלפקה עם 1980, אחריו mor873 עם שנת 1989, אחר כך ofofofof עם שנת 1985, ואחריו איליה עם שנת 1973.
חדשות השבוע
לטביה מגיעה עם תירוץ חדש: "קיבלנו מקום לפני אחרון בגלל התמיכה במלחמה בעירק".
השיר Every Way That I Can הגיע במקום הראשון בפורום קופסת הלהיטים.
שמועות השבוע
איילה מדווחת מהשטח: צביקה פיק הולך לכתוב שיר לטאטו.
הטלויזיה הארמנית טוענת שארמניה תשתתף באירוויזיון 2004, וזאת למרות שארמניה היא בכלל לא חברה באיגוד השידור האירופי.
סקנדל חדש מבית טאטו: האם לנה ויוליה נפרדות בגלל ריב על בחור?
מה עוד קרה לנו בשבוע האחרון?
המלודיפסטיבלידן נערך ברוב פאר והדר ביום שבת האחרון. סחתיין על ההפקה, לידנוש.
דודה חני הרגישה לא טוב וכולנו דאגנו לה, אבל עכשיו היא חזרה אלינו! אנחנו מאחלים לאילנית שתמיד תרגיש טוב
ושבעיות בריאות לעולם לא יגרמו לה לעזוב אותנו שוב, אפילו לא ליום אחד!
כולנו בכינו יחד עם לירן על הכתבה ממעריב שבה דובר על התעללות בבעלי חיים.
וגם חייכנו למראה התמונות של ניבי החמוד.
והיה גם שרשור זול וזנותי אחד.
הארועים החמים!
יום הולדת שמח לקובוש שעון החול החייל הקרבי שלנו! עד 120!
נסיעה טובה לארצות הברית, לירנוש. נתגעגע אליך.
היום מור טס לטורקיה. תהנה, מחכים שתספר חוויות.
מחר מאריק אחלושייי שלנו מתגייס לצה"ל! גיוס נעים וקל, ואנחנו לא מוותרים עליך כל כך בקלות!
ליאבי חזר משבוע מעולה בהולנד. טוב לראות אותך שוב איתנו.
קבלו אותם במחיאות כפיים
זמרת - אורית בת 19 מבת ים שכל החיים שלה הם מוזיקה. ברוכה הבאה, אורית!
Itzik200 בן 14 מבת ים שפעיל בפורום כבר כמה שבועות אבל הציג את עצמו רק השבוע. שמחים שאתה איתנו, איציק.
דיון השבוע
"מה סגנון המוסיקה שלכם?"
הודעת השבוע
"ב-22 ליולי, כשאני אפרד מכם..." (lb155)
בקרוב
ביום שלישי מראיינים רועי וערן את סרטאב ארנר בביקורה בארץ. אפשר לשאול שאלות עד יום שלישי ב-11:00.

איליה.

New member
../images/Emo41.gif העדכון השבועי הראשון ../images/Emo41.gif

אנחנו מתחילים מנהג חדש. בכל שבוע נסכם את כל מה שקרה בפורום בשבוע האחרון. העדכון השבועי הראשון הוא נסיוני, ואחרי כמה עדכונים שבועיים נראה אם זה תופס. הערות יתקבלו בברכה.
אז מה היה לנו השבוע?
חדשות השבוע
לטביה מגיעה עם תירוץ חדש: "קיבלנו מקום לפני אחרון בגלל התמיכה במלחמה בעירק".
השיר Every Way That I Can הגיע במקום הראשון בפורום קופסת הלהיטים.
שמועות השבוע
איילה מדווחת מהשטח: צביקה פיק הולך לכתוב שיר לטאטו.
הטלויזיה הארמנית טוענת שארמניה תשתתף באירוויזיון 2004, וזאת למרות שארמניה היא בכלל לא חברה באיגוד השידור האירופי.
סקנדל חדש מבית טאטו: האם לנה ויוליה נפרדות בגלל ריב על בחור?
הארועים החמים!
יום הולדת שמח לקובוש שעון החול החייל הקרבי שלנו! עד 120!
נסיעה טובה לארצות הברית, לירנוש. נתגעגע אליך.
היום מור טס לטורקיה. תהנה, מחכים שתספר חוויות.
מחר מאריק אחלושייי שלנו מתגייס לצה"ל! גיוס נעים וקל, ואנחנו לא מוותרים עליך כל כך בקלות!
ליאבי חזר משבוע מעולה בהולנד. טוב לראות אותך שוב איתנו.
קבלו אותם במחיאות כפיים
זמרת - אורית בת 19 מבת ים שכל החיים שלה הם מוזיקה. ברוכה הבאה, אורית!
Itzik200 בן 14 מבת ים שפעיל בפורום כבר כמה שבועות אבל הציג את עצמו רק השבוע. שמחים שאתה איתנו, איציק.
תחרויות השבוע
בשבת שעברה דודו האלפקה פירסם את תוצאות תחרות 1999 המחודשת, וגם סיפר לנו סיפור מרגש על המלאכית סלמושה שברחה לארץ מולאן, ועל בנות המולאן שנעזרו בשירותיה של המכשפה הזקנה נאיה כדי לתקוף את יריבתן משכבר הימים שרלוּטה. הזוכה הגדולה בתחרות היא כמובן סלמושה הנערצת עם 214 נקודות, אחריה דוריס עם 170 נקודות ושרלוט עם 136 נקודות. להקת עדן קיבלה 99 נקודות וסיימה במקום הששי. המפסידים הגדולים - המלכות מולאן ומייצ'יסלב חתול הקסמים.
ביום ראשון פורסמו תוצאות תחרות 1979 בהנחיית שמי 17. גם כאן המקום הראשון צפוי - ישראל עם 250 נקודות. במקום השני אן מרי דויד עם 201 נקודות, במקום השלישי אלפידה עם 194 נקודות. כל הכבוד לשמי ולדודו על המצגות היפות ועל ההשקעה!
היום פורסמו התוצאות של סקר הנציג שלנו ל-2004 בהנחיית סטאר100. המובילה - אישתאר, אחריה מיכל אמדורסקי ונועה תשבי.
התחרות השלישית של הפורום עדיין נמשכת, דודו האלפקה אוסף את התוצאות עד יום שלישי הקרוב. אל תשכחו להצביע ובהצלחה לכולם!
גם התחרות של שנת 1969 עדיין נמשכת, את התוצאות יש לשלוח במסר אישי למור ד. שהשיר הטוב ביותר ינצח!
נקבע התור לתחרויות של השנים הבאות: אחרי שמור (שנכנס מחוץ לתור) יסיים את 1969, מגיע תורו של דודו האלפקה עם 1980, אחריו mor873 עם שנת 1989, אחר כך ofofofof עם שנת 1985, ואחריו איליה עם שנת 1973.
מה עוד קרה לנו בשבוע האחרון?
המלודיפסטיבלידן נערך ברוב פאר והדר ביום שבת האחרון. סחתיין על ההפקה, לידנוש.
דודה חני הרגישה לא טוב וכולנו דאגנו לה, אבל עכשיו היא חזרה אלינו! אנחנו מאחלים לאילנית שתמיד תרגיש טוב
ושבעיות בריאות לעולם לא יגרמו לה לעזוב אותנו שוב, אפילו לא ליום אחד!
כולנו בכינו יחד עם לירן על הכתבה ממעריב שבה דובר על התעללות בבעלי חיים.
וגם חייכנו למראה התמונות של ניבי החמוד.
והיה גם שרשור זול וזנותי אחד.
דיון השבוע
"מה סגנון המוסיקה שלכם?"
הודעת השבוע
"ב-22 ליולי, כשאני אפרד מכם..." (lb155)
בקרוב
ביום שלישי מראיינים רועי וערן את סרטאב ארנר בביקורה בארץ. אפשר לשאול שאלות עד יום שלישי ב-11:00.

למעלה