אני לא בדיוק בצד הזה של

freedom rider

New member
אני לא בדיוק בצד הזה של

המפה הפוליטית, ןגם לא מתלהב מהערבוב בין ענייני בלוגים לפוליטיקה שהיה כאן לאחרונה, אבל לפני כשעתיים נתקלתי בlive journal בפוטומונטז המראה את ראשו של אריאל שרון מורכב על גוף לבוש במדי SS ומעוטר בשפם בנוסח היטלר. לטעמי זה עבר כל גבול (והיום ערב יום השואה). ניתן לעשות משהו: 1) הגיבו בבלוג של המשתמש הנ"ל ומחו על המעשה. 2) כתבו אל LiveJournal והביעו את מחאתכם בכתובת [email protected] בתודה מראש.

איה@

New member
בושה../images/Emo70.gif

הזדעזעתי. אבל לא הצלחתי להגיב. יש צורך בסיסמא. איה.

or001

New member
ואלו ש>>כן<< הצליחו להגיב,

לא ממש הזדעזעו מההשוואה המבחילה. משפטים מובחרים: Hitler´s body is much too thin for Sharon´s head. Very un-convincing... הגוף של היטלר הוא יותר מדי דק בשביל הראש של שרון. מאד לא משכנע... I´m sorry but Sharon is supposed to look like a fat flea אני מצטער אבל שרון אמור להראות כמו בחור שמן. Those who know me know how much I oppose Sharon and his goverment. I know that Israel´s army is responsible for war crimes. But, there´s a line drawn between Israel and Nazi Germany, and Israel has not crossed it yet. אלה שמכירים אותי יודעים כמה שאני מתנגד לשרון ולממשלתו. אני יודע שצבא-ישראל אחראי לפשעי מלחמה. אבל, יש קו שמתוח בין ישראל לגרמניה הנאצית, וישראל לא חצתה את הקו הזה, עדיין. (מהתגובות היותר סולידיות, אך מה שהרגיז אותי היה העדיין, (yet) - כלומר: יש קו בין ישראל לגרמניה הנאצית וישראל עדיין לא חצתה אותו, אך מתישהו היא תחצה.... לא יאומן.... אור

cyberonweb

New member
מזעזע !

בושה וחרפה ! בנוסף, עלי לציין כי ההסברה שלנו לוקה באופן חמור

למעלה