אני לא בטוחה אם כבר דיברתם על זה...

• פותח הנושא DawnR
  • פורסם בתאריך

DawnR

New member
אני לא בטוחה אם כבר דיברתם על זה...

אבל איך הלך בבגרויות?! איך הציונים? רק אותי דפקו באזרחות? שחר.

sparx

New member
הא... הלך בסיידר

98 מתמטיקה [4 יחידות] 83 לשון 84 כימיה 92 היסטוריה [!] ואמ.. זהו.. היו לי גם ציונים באנגלית אבל עשיתי חוזר אז לא יודעת בנתיים.. אבל במודל F ב5 יחידות יש לי 80 ומשהו... @@

DawnR

New member
פשש......יפה ../images/Emo13.gif

אנגלית: 99 מתמטיקה (5 יח"ל): 88 חיבור: 96 כימיה: 94 ערבית: 98 אזרחות: 78 (מסתבר שלכולם היו ציונים על הפנים...אז אני אשפר אחרי הצבא) ספרות: 91

sparx

New member
בונאה! 94 בכימיה?! יפההההה

וזאת הבגרות של ה2 יחידות נכון? היותר קשה..? כמה קיבלת ב3 יחידות?

DawnR

New member
94 זה הסופי שלי

צירוף של ה2 וה3. קיבלתי ב-3 שנה שעברה 92. שחר.

DawnR

New member
זה חדש....

השנה, מי שנבחן בי"א, חילקו לו את הבחינה.... מהשנה זה יחול על כולם. שחר.

DawnR

New member
אה, כן...

אני נבחנתי השנה, אבל בי"ב, אז לי הייתה בחינה כמו שלך.

DawnR

New member
לא הרבה.......

מוציאה רישיון, עושה חיים, מחכה לגיוס באוקטובר... אתה בצבא, כן? מה אתה עושה שם? שחר.

musichunter85

New member
בוודאי.

אבל אני לא יכול לספר לך מה בדיוק אני עושה פה. חבל שאת מוציאה רישיון רק עכשיו, הכי טוב להוציא לפני סוף התיכון. כדאי לך לעשות עכשיו הרבה חיים, כי אח"כ יעשו לך את המוות 3 שנים.

DawnR

New member
שנתיים, האמת.....

וגם אני נכנסת לתפקיד חסוי
שחר.

musichunter85

New member
אה?

לא אמרתי שזה סודי, רק שאני לא יכול להגיד. אז אין צורך ברמיזות למיניהן. חוץ מזה... בהצלחה.

sparx

New member
הממ..

חילקו את הבגרות ל3 מודולים.. E F G זה של 5 יחידות... ל3 יחידות יש A B C ל4 C D E וכל אות זאת רמה יותר קשה.. [מן הסתם] בנוסף יש את הS שזה דיבור.. יענו אתה מדבר עם הבוחן בע"פ [לא יודעת אם יש את זה לכל היחידות ל5 יש את זה..] ואמ ועבודה אחת.. [שזה בעצם הנושא העיקרי שאתה מדבר עליו] המ זהו...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifהציונים שלי.... מממ... בלשון 94 בלי הפקטור, ובהיסטוריה 98... והמורה ה-***** שלי הגישה אותי על 95 חתיכת ******../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה