אני לא בטוחה אם צריך לפתוח לזה שרשור חדש, אבל

אני לא בטוחה אם צריך לפתוח לזה שרשור חדש, אבל

אני ממש בדילמה, אני לא במינה מי שר ב-2000 וואטס בדיסק יינבינסיבול של מייקל. אני יודעת שזה לפניי שממיקל נעלם מהעיין, וזה לא יכול להיות לא הוא. אבל כשחושבים על זה, הקול זה ממש לא מייקל! הוא כל כך נמוך, שכששמעתי אותו בפעם הראשונה ישר אמרתי שזה לא מייקל. אני יודעת שיש שם את ה"יא" של מייקל והכל... אבל אתם לא מסכימים איתי שזה לא נשמע כזה מייקל?
בכל מקרה, רציתי לשאול אם זה מייקל, ואם כן... לכמה שינו לו כל כך את הקול... ואם לא, למה הקול שלא נשמע כל כך שונה?

The Experience

New member
זה כן מייקל ברוב השיר

יש קטעים ששומעים את טדי ריילי ויש קטעים שהקול של מייקל מקבל "שיפוץ" לדעתי כמו בכל האלבום, הם ניסו טכנולוגיות חדשות בסאונד ובקול וזה חלק מהניסויים. בכל מקרה שיר מחשמל!

Different Freak

New member
אם אני לא טועה, הקליטו את השיר ואז הורידו את

כולו בטון או שניים ובגלל זה זה נשמע ככה

THRILLERiTa

New member

abigaillovesmj

New member
יש מצב

למרות שקראתי איפשהו שמייקל בעצמו יכול להגיע לטון הזה אבל לרוב פשוט לא עשה את זה ובחר לשיר ולדבר בטווח הגבוה שלו.

EB10000

New member
זה מייקל לאחר AUTOTUNE הנה הוכחה

בשיר הורידו את הקול שלו באוקטבה אחת, כדי לקבל אפקט של קול נמוך יותר... זו תוכנה שבעיקר משמשת לתיקון זיופים אצל זמרים סוג ז' שמייקל לא השתמש בה מעולם קודם.. אבל אחרי הכל, אינבינסבל זה מין סוג של אלבום פופ סוג ז' שעדיף שהעולם ישכח שזה אלבום של מייקל... יש שם 5 טובים לכל היותר וכל השאר סתם תיבת מקצבים עם הפקה נוראית... הנה השיר 2000W עם הקול האמיתי של מייקל:

http://www.youtube.com/watch?v=IFM4mIDuVjs

אגב גם מבחינה טכנית, האלבום קיבל ביקורות גרועות בגלל איכות מיקס גרועה ביותר.. הסאונד ממש צורם לאזניים ברוב האלבום... הייתי שמח אם סוני יוציאו את האלבום בעיבוד מחודש עם כלי נגינה אמתיים שיכניסו קצת חום ונשמה לאלבום...

spirit0805

New member
לדעתי זה אלבום מדהים, אני לא יודעת...

לדעתי הוא פשוט קיבל בעיטה מסוני שלא לצורך, אבל אני מתה עליו

גם אני אוהבת את האלבום הזה...

אבל אני חושבת שהשיר 2000W פשוט הורס את האלבום לגמרי! לא הבנתי למה שינו למייקל את הקול כל כך, הריי יש לו קול כל כך נדיר, כל כך חזק ועוצמתי, הרסו את כל היופי!
אני חושבת שזאת הייתה טעות אחת גדולה לעשות את זה...

spirit0805

New member
לווא דווקא, זה שיר נחמד מאוד...

ומייקל כן יכל לשיר בצורה כזאת קחי את DS ו MONEY הוא שר די דומה בשלושתם, יש שירים שהוא משחק עם הקול שונה, אני ממש לא מתווכחת בנוגע לזה ששינו לו את הקול, אני עוד לומדת, אבל אני חושבת שזה אלבום מעולה!
תראו יש בו הרבה איכויות שאין באחרים, קודם כל זה מייקל האבא, מייקל הבוגר יותר, מה גם שאני אישית לא מדלגת על אף שיר שם!

morigo

New member
אלבום מעולה!

צודקת, מייקל הרבה יותר בוגר פה גם בשירה וגם בתכנים...
ואני ממש אוהבת את האלבום הזה...
לא סתם הוא היה מקום ראשון בכל העולם... חוץ מארה"ב! למה חוץ מארה"ב?? כי סוני החליטו! זבלים...! אבל לפחות לא הצליח להם מחוץ לארה"ב... אז שיקפצו...
אגב השיר הכי אהוב עלי האלבום הזה הוא Whatever happens...
מה שלכם???

Tomer Kogan

New member
אולי שינו לו את הקול

זה הגינוי אבל אני מסכים עם אביגיל, מייקל היה יכול להגיע לקול ממש נמוך כמו למשל בסוף של השיר you can't win

Tomer Kogan

New member
אין לי מושג

יכול להיות שמייקל רצה ויכול להיות שסוני הזבל עשו את בלי הסכמת מייקל

זה מצביע יותר על סוני ..

אני לא חושבת שמייקל היה רוצה לנסות משהו כזה.. אושכן?
בכל מקרה, סוני חארות ><><

למעלה